Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα.ΑΥτη την στιγμη εχω 53 νικες ,41 ηττες στα ranked και ειμαι 1339 [sOLO Q].Και ρωταω τωρα?Γιατι εχω τοσο λιγο?Ενας φιλος μου εχει 15 νικεσ -14 ηττες και εχει 1390.Εχει μια νικη παραπανω καιαπο τις ηττες και εχει παραπανω απο εμενα πουθ εχω +12 νικες.Πως μετρανε τα rank?Επισης οταν χανω ,χανω πανω απο 20 ποντους ,ενω οταν κερδιζω βγαζω περιπου 13 ποντους.,

Δημοσ.

Καλησπερα.ΑΥτη την στιγμη εχω 53 νικες ,41 ηττες στα ranked και ειμαι 1339 [sOLO Q].Και ρωταω τωρα?Γιατι εχω τοσο λιγο?Ενας φιλος μου εχει 15 νικεσ -14 ηττες και εχει 1390.Εχει μια νικη παραπανω καιαπο τις ηττες και εχει παραπανω απο εμενα πουθ εχω +12 νικες.Πως μετρανε τα rank?Επισης οταν χανω ,χανω πανω απο 20 ποντους ,ενω οταν κερδιζω βγαζω περιπου 13 ποντους.,

Τα πρώτα 10+ παιχνίδια δίνουν 40-50 rating to l/w, αν κερδίσεις τα πρώτα 10 για παράδειγμα φτάνεις γύρω στο 1650+, μετά τα επόμενα δίνουν γύρω στο 20+ και αργότερα γύρω στο 10+. Αν αναρωτιέσαι ακόμα, εσύ απλά έχασες αυτά τα κρίσιμα games που καθορίζουν το συνολικό rating σου ενώ ο φίλος σου είναι τυχερός και τα κέρδισε! Αν τώρα βρίζεις για αυτό το σύστημα της riot μαζί σου αλλά έτσι δουλεύει! Γιαυτό μην ενθουσιάζεσαι από υψηλά rating και εκεί υπάρχουν noobakia κλπ που σου χαλάνε την μέρα και την ψυχολογία! Τουλάχιστον μέχρι το 1600 που είμαι εγώ! Παραπάνω ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα!

Δημοσ.

Έχω χάσει 9 παιχνίδια στη σειρά και από 1290 έχω πάει 1150. Σε όλα έχω τους χειρότερους παίχτες που μπορείς να φανταστείς. Στο τελευταίο πήγα 23-6 με volibear και μέχρι να πάνε οι αντίπαλοι 18 τους έπαιζα 1 v 5 (έιχα feedαριστει άγρια), 1 quadra και ένα penta στο ίδιο παιχνίδι. Ήμουν καρα τανκ του κερατά, 4k hp 200+armor 200+mr, έφτασα μόνος μου μέχρι το nexus έφαγα το ένα turret μετά με έφαγαν. Μετά είχαμε αλλα 3 tf και τα χάσαμε ολα. Τρωγαν εμένα πρώτο (ολες οι ulti σε μένα και τους έπαιρνε 5 sec περίπου) και παρόλα αυτά οι ομάδα μου δεν έτρωγε ούτε εναν και χάσαμε. Όλοι οι δικοί μου ήταν 5-11 κλπ. Νιώθω χάλια αυτή τη στιγμή. Τα ίδια και στα άλλα παιχνίδια απλά αυτό ήταν η μεγαλύτερη ανατροπή που έχω δει. Μισώ αυτό το elo system. :cry:

Δημοσ.

Σε λίγο λογικά θα πάω 30 lvl .. Υπάρχει κανά team που θέλει να πηγαίνουμε ranked? Δεν ψάχνω υπερgosades που να με ζαλίζουν με KS και omg FEEDER .. ούτε στρατιωτικές φάσεις αλά wow raiding ...(5η ωρα έχουμε game) ... όποτε βρισκόμαστε καλά είναι. Χαλαρά semi-οργανωμένα .... είμαστε και κάποιας ηλικίας και δεν έχουμε ούτε πολύ υπομονή ούτε πολύ όρεξη για φωνές κτλ ... :)

iplayZerg το ονομά μου... Τα λέμε μέσα

Δημοσ.

ΚΟυραζομαι.Τελειωσα ενα δυσκολο παιχνιδι στα rank και δεν μου εδωσε ουτε ενα ποντο :confused: :confused: :confused:

Ειναι που ειναι ετσι,αν ειναι να ξεχναει να μου δινει και τους πομντους...

1309 elo με 15 νικες παραπανω.Ειναι φυσικολογικο τωρα αυτο?

Δημοσ.

ΚΟυραζομαι.Τελειωσα ενα δυσκολο παιχνιδι στα rank και δεν μου εδωσε ουτε ενα ποντο :confused: :confused: :confused:

Ειναι που ειναι ετσι,αν ειναι να ξεχναει να μου δινει και τους πομντους...

1309 elo με 15 νικες παραπανω.Ειναι φυσικολογικο τωρα αυτο?

Ολα εξαρτωνται με το πως αρχιζεις,μπορεις να εισαι και 2100 elo και να εχει 5 νικες παραπανω,δεν εχει να λεει κατι

• Super Moderators
Δημοσ.

Dominion...πετυχαίνω Ελληνάρα (xxLegendxx7) με Evelynn να έχει φτιάξει 2xPhantom Dancer με boots of mobility, και με 3-10-3 να κάνει qq σε όλη την διάρκεια του game για την "άχρηστη" ομάδα του...

Δημοσ.

Έχω μια απορία σχετικά με το Utillity mastery και το last spell Meditation? κάπως έτσι

Τελικά αυτό κάνει Coodlown ΜΟΝΟ τα spells ? Αν ναί πιστεύω ότι δεν αξίζει να είναι τόσο χαμηλά στο mastery tree...

Ερώτηση 1) όπου υπάρχει ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ στα Spell παίρνει + από τα Ability Power item και όπου υπάρχει ΠΡΑΣΙΝΟ παίρνουν + από τα Attack Damage items σωστά?

Όταν έχεις διαλέξει ένα champion που ένα του ability ειναι +Πορτοκαλι και ένα +Πρασινο μπορείς να κάνεις focus σε ένα από τα δύο build ή γενικά χτίζεις λίγο απο όλα?

Ερώτηση 2) Παρατηρώ σε διάφορα site που δίνουν build's και guides σου λένε κάποια core items ... όλα ωραία και καλά όμως όταν το παιχνίδι ξεφύγει σε διάρκεια και κάποια στιγμή τα έχεις πάρει όλα ... αρχίζει και stackarei gold .... Τότε τί κάνεις? Εκτός από το να παίρνεις full potions υπάρχει γενικά κάποιο item suggestion για τέτοιες καταστάσεις ή σε καταστάσεις που έχεις feedαριστεί αρκετά?

Δημοσ.

εχω ενα acc μαζι με ενα φιλο μου.εχω καιρο να μπω και σημερα που προσπαθησα μου εωγαλε αυτο

"Your account has transferred to another region. Please try logging in to the appropriate region."

τι μπορω να κανω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...