Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 εγω παω να ξεκινησω??κανω μια ερωτηση και αυτος μου κανει κριτικη! Για αυτό, πολύ απλά.. δεν την κάνεις και είναι όλα OK.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 o λαός απαιτεί full refund στα dodge runes!
Jimys2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 o λαός απαιτεί full refund στα dodge runes! Γιατί, δε δουλεύουν; :ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί, δε δουλεύουν; :ρ με πρόλαβε ο Zahariel
klainmaingr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Θα δώσουν refund. Btw η καινούρια sivir είναι τσίτα.
Atallos1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Yep οντως η νεα sivir τα σπαει και την βλεπω και σε μεγαλα elo games,το Ulti της ειναι ψεμα,οπως ειναι και το PAX Skin που δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιο ειναι το Q και ποιο το normal attack...
p_under Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Yep οντως η νεα sivir τα σπαει και την βλεπω και σε μεγαλα elo games,το Ulti της ειναι ψεμα,οπως ειναι και το PAX Skin που δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιο ειναι το Q και ποιο το normal attack... αυτές οι μακ@κίες να μην γίνονταν με τα skin κ θα ήμασταν οκ, μπορώ να σκεφτώ 2-3 skin που έχουν αυτό το "bug", βλέπε heimer ulti, nidalle spear κτλπ.
Bloodrage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον , ψαχνω team η εναν δευτερο για DuoQ στον EU west. Elo 1700+. πμ μεσα στο παιχνιδι για περισσοτερες πληροφορίες. ονομα Flikman.
Deponakias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Σημερα διοργανωνεται το ελληνικο tournament του pcmaster! Παιζουν κατι φιλαρακια αμα θελετε μπειτε στο stream... http://www.own3d.tv/live/159911/_PCM_Tournament_-_Greece__EUNE
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Οποις θελει να με κανει add για game σε χαμηλο rate[solo q,1300 elo]ας μου στειλει,δεν γινεται αντιπαλος morder full tank,και τον εκαναν ολο focus,και εγω σαν λαλακας πηγαινα μονος με riven να σκοτωσω σορακα ,cait και shaco μαζι[15-7 το σκορ μου].ad curry ανυπαρκο οπως παντα,ολα τα περιμενουν απο εμενα ,οπως παντα.ΤΟυς στελνω μυνημα να κανουν focus την cait[ειχαμε συμπαικτη rammus,δεν ελεγε φυσικα να κανει taunt την cait], και στο επομενο teamfight αρκιβως,ολοι εκαναν focus τον Morde ο οποιος δεν επεφτε με τιποτα και εκανε και 0 damage.Η απαντηση της δικιας μας σονα ,ηταν οτι εκανα babyshit το ad curry μας που ειχε 4-7 ,αντι να κανει εμενα που ειχα 15-7 Ο μονος τροπος τελικα ειναι να παιρνω ad curry range αν θελω να κανω κατι,αλλιως δεν γινεται τιποτα.Πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι τα soloq ειναι καθαρα θεμα τυχης[να βρεις μετριους στω συμπαικκτες]. Βρισκω καποιος παρα πολυ κακους παικτες ,που δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα,και δεν μπορω να ξεκολησω απο τα 1300 με τιποτα αν και κατα 80% των αγωνων εχω καλα stats. Εχω την δυνατοτητα να feedaρομαι παρα πολυ γρηγορα[μιας και παω solo top η mid τις περισσοτερες φορες],αλλα δεν μπορω να το παρω το game μονος μου σχεδον ποτε [καμια βοηθεια απο την οαμδα. Αν καποις εχει καμια ιδεα τι μπορω να κανω μιας και feedaromai γρηγορα[να γεμισω ολον τον τοπο ward?Να παρω teleport και να pusharv συνεχεια turrets?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αν ειναι να παιξεις carry, παιξε ap και οχι ad. Διελυσε το αντιπαλο mid (σπαμμαρε spells πανω του οταν παει για last hit,γενικα παιζε aggressively) και κανε gangs top και bot. Απο την αλλη, το game ειναι ομαδικο, ποσο μαλλον οταν περασει το laning phase. Προσωπικα, εγω θα προτιμουσα να παιζω ενα feedarισμενο bruiser απο ενα ad η ap carry για τον λογο οτι ο bruiser ειναι initiator. Τα teamfights ειναι all about positioning και timing. Αμα εχεις το AD carry και η ομαδα σου δεν εχει ιδεα, δε πα να'σαι και 9/0 Vayne ενα λαθος positioning και χασατε ενα fight (το οποιο μπορει να δωσει στον αντιπαλο baron, dragon, towers, inhibitors). Αν εχεις ενα bruiser απο την αλλη, εσυ αποφασιζεις που θα δωσετε fights. Και ακομα στο laning phase ενας feedαρισμενος bruiser μπορει να παρει game. Εχεις solo top και εχεις νικησει το lane σου? Ε κανε gangs. Πες στον ζουγκλα να κατσει τοπ και εσυ κανε gangs στα αλλα lanes. Τα botakia που εχεις σαν συμπαικτες δεν εχουν την δυνατοτητα να κερδισουν τα lane τους μονα τους και γι'αυτο βοηθα'τα εσυ. Σε μεγαλυτερα elo δεν θα το εκανε ποτε αυτο το solo top αλλα αντιθετως θα συνεχιζε να φαρμαρει, να pushαρει και να κανει deny στο αντιπαλο solo top το οποιο θα ζηταγε απο το jungle του να κανει camp top γιατι δεν μπορει να κρατησει αλλο το lane και τον αντιπαλο απο το να εχει Χ παραπανω CS απο αυτο. Το θεμα με το elo σου ομως ειναι αλλο. Πρεπει να κανει carry το game. 2 lanes ειναι παρα πολλα για να τα αφησεις μονα τους μεχρι να περασει το laning phase. Και το καλο με τον bruiser ειναι οτι δινει και μια ασφαλεια αν το παιχνιδι παει late game. Υ.Γ Η παιξει Kassadin, Le Blanc. Βαλε wards στην ζουγκλα τους και busrt down οποιους κυριους και κυριες βλεπεις μονους και μονες να βολταρουν. Παντα πιανει αυτη η στρατηγικη. Και αυτοι οι 2 champs εχουν και γαμω τα escapes.
Atallos1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ειδε κανεις τα NA Qualifiers για το IEM Kiev? TSM πανε τρενο,απογοητευση οι CLG του "δικου" μας HotShotGG...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος χεστηκε για τους CLG. Απογοητευση ηταν οι EG.
Atallos1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Φαβορι ηταν οι Dignitas,TSM και CLG για να προκριθουν αλλα ηταν για κλαμματα οι CLG Δεν ειδα πολλα games παρα μονο των TSM και τα τελευταια των CLG Τραγικα picks απο Sainticious που ανεστησε την καημενη την Shyvanah,τρομερη η Vayne ομως του Doublelift,ισως η καλυτερη στο κοσμο atm Κατα τα αλλα...TSM TSM TSM!
Προτεινόμενες αναρτήσεις