xaniared Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Attack move νομιζω λεγεται. Πατας Α και αριστερο κλικ
Arbiter13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη απλα φτιαχνω αυτο που λεει στις ρυθμισεις και θα βαραει μονο του?
Atallos1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αστο το attack move για αργοτερα , αν δεν θες να κανεις right click παιζε με το Attack Only Αν κ το right click ειναι αυτο που θα σε βολεψει στη πορεια
MavroManitari Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Nope Nope Nope... Αυτό που ψάχνεις λέγεται Attack Move Click Binda-ρεις ένα key της προτίμησης σου (Π.χ. εγώ το Z) και όταν το πατάς ο champ πάει προς στην κατεύθυνση που κάθεται ο κέσορας (βελάκι). Εάν είναι κάποιο εχθρικό στοιχείο (creep/champ/jungle monster) στο attack range επιτίθεται με υατό το κουμπί. Όταν είσαι σε πολλαπλά εχθρικά στοιχεία (teamfights/minion waves) όταν το πατάς θα διαλέξει το κοντινότερο στοιχείο από το βελάκι του ποντικιού. Για να κάνεις stutter stepping τώρα παίζεις εναλάξ δεξί κλικ προς τα πίσω και Ζ (το attack click move.
Atallos1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανως κ αυτο ειναι Αλλα ο ανθρωπας δεν ειναι καν 30 lvl κ τωρα αρχισε να παιζει . Δεν υπαρχει λογος να κανει τετοια πραματα απο τωρα imho
MavroManitari Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανως κ αυτο ειναι Αλλα ο ανθρωπας δεν ειναι καν 30 lvl κ τωρα αρχισε να παιζει . Δεν υπαρχει λογος να κανει τετοια πραματα απο τωρα imho Μαζί σου σε αυτό απλά ήθελε info και έλαβε info... Μέχρι Gold δεν θα δεί κανέναν να παίζει με stutterstepping anyways...
Arbiter13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εμ...το δοκιμασα με bots στο cumstom εκανα score 30+ παραπανω minions απο οτι κανω συνηθως! Αρκετα βολικο! Ευχαριστω!
evxxc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι κανείς EUW για Party Normal??? βαρέθηκα να παίζω με ξένους όλη την ώρα... άμα θέλει κανείς -> EvXXc. Normal, όχι Ranked!
evxxc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) AP Tristana LIVE Pls μην ξεχάσετε να με κάνετε Follow! http://www.twitch.tv/evxxc Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2014 από evxxc
Arbiter13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πηρα Zilean...φοβερο supp! Πολυ διασκεδαστικος + οτι σπαει τα νευρα των αντιπαλων με την ulti του....! Φοβερος champ! Παμε για Darius τωρα!
andreapaog328 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 πόσο καιρό έχω να δω ένα καλό support. δε λεω να σου δίνει τα kill στο πιατο, τέτοιο μια φορα τη βδομάδα και άν. λεω να ξερει τι του γίνεται ποτε να κανει κατι και ποτε όχι. επαιξα 2 το πρωι. jinx leona απεναντι, μου παιρνει ο αλλος support amumu, τον πινουνε προφανως και μου λεει δεν εισαι καλο adc. δευτερο game απενταντι mf - morgana. παιρνει ο αλλος gold 5 blitz. (πρεπει νασαι τουλαχιστον καθηστερημενος). χωρις tank η ομαδα λεω θα παει αυτος tank θα κανει και κανα grab κουτσα στραβα καπως θα την παλεψουμε. παπαρια μαντολες. η morgana προφανως εβγαζε shield και αντε γεια...παει και ap ο αλλος δευτερο σερι fail game. γιατι αυτο το μαυρο χαλι με τα support?
Arbiter13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω κατα 80% θα παιξω supp σε ενα game... Γενικα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο,αλλα συνηθως αμα το adc σου γ@#$!$@ και εχει 30 minions στο 20 λεπτο...τι να κανεις?
evxxc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω κατα 80% θα παιξω supp σε ενα game... Γενικα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο,αλλα συνηθως αμα το adc σου γ@#$!$@ και εχει 30 minions στο 20 λεπτο...τι να κανεις? 30cs σε 20 λεπτά δεν κάνω ούτε εγώ που δεν μπορώ με τίποτα ADC... αυτά είναι τραγικά πράγματα φίλε μου... δεν μπορώ να φανταστώ 30λβλ παίχτη να είναι τόσο τραγικός! ούτε EUNE δηλαδή δεν παίζει να συμβαίνει αυτό.... φαντάσου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις