παπι Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 από την ώρα που το απολαμβάνει με την ψυχή του, για μένα το παλικάρι είναι μάστερ του λόλ.
Tobajara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Κουλάρας τουλάχιστον είχε μια παιδική αφέλεια που σε αιχμαλώτιζε...
evxxc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Κολλάει τόσο πολύ το παιχνίδι που δεν γίνεται να παίξω... (Laptop με OnBoard κάρτα γραφικών)
Andy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 βαλτα ολα στο Low.βγαλε anti aliasing v-sync κτλπ..κ να εχεις μονο το game να τρεχει..
Andrew13_98 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά. Η Poppy είναι op? Την αγόρασα γιατί (φαντάζομαι) δεν την παίζει πολύς κόσμος και συνήθως δεν ξέρουν να την αντιμετωπίζουν Την πήρα σε 4 Games, ακόμα και με Early Disconnects με ένα gang από τον Jungler έμπαινα στο ρυθμό του παιχνιδιού, λες και δεν έφαγα Dc ποτέ (και άλλα πολλά )
evxxc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 βαλτα ολα στο Low.βγαλε anti aliasing v-sync κτλπ..κ να εχεις μονο το game να τρεχει.. Εννοείται πως τα έχω κάνει όλα αυτά... άμα δεν τα είχα κάνει θα έπαιζα με 10fps... Δυστυχώς παιδιά δεν παλεύεται το Lag. Δεν θα μπορέσω να Streamarw άλλο (που και που θα στρεαμαρω). PS: Την επόμενη φορά άμα θέλετε μπείτε και κάντε με Follow να ανεβεί το κανάλι και να το δουν και άλλοι!
Arbiter13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείται πως τα έχω κάνει όλα αυτά... άμα δεν τα είχα κάνει θα έπαιζα με 10fps... Δυστυχώς παιδιά δεν παλεύεται το Lag. Δεν θα μπορέσω να Streamarw άλλο (που και που θα στρεαμαρω). PS: Την επόμενη φορά άμα θέλετε μπείτε και κάντε με Follow να ανεβεί το κανάλι και να το δουν και άλλοι! Αρχηγος vol 2 1
evxxc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πολύ καλημέρα, Σήμερα θα προσπαθήσω να Streamarw 10:15 - 12:00. Ελάτε και εσείς στην παρέα μας (Pls Follow ώστε να ανεβούμε). http://www.twitch.tv/evxxc Stream Status: OFFLINE Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από evxxc 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα μπορουσε να μετονομαστει σε spam thread παντως. 2
ToUtSi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξερω τι λετε διοτι δεν προλαβα να διαβασω και τις 1300 σελίδες αλλα εχω ξενερωσει με το LOL εχει γεμισει feeders,afk κλπ... Συνηθως παιζω ranked κανα 2-3 ματσακια δεν λεω οτι ειμαι ο "pro" και ολα αυτα που λενε, απλα αν εχω καλη ομαδα πεφτει πολυ ξυλο,κυριως ειμαι ατομο που βοηθαω την ομαδα δινω kills κλπ... Φυσικα ειμαι και Bronze 4 αν θελει καποιος να με κανει add ... Name:ToUtSiStatistics: Site: Link οποιος κανει add ασς στειλει και ενα μηνυμα οτι ειναι απο insomnia..... αντε να μπουμε σημερα!!!!
Arbiter13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια μια ερωτηση! Οταν παιζω adc πως μπορω να χτυπαω τα minions χωρις να κανω δεξι κλικ?
nrkmaiden Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια μια ερωτηση! Οταν παιζω adc πως μπορω να χτυπαω τα minions χωρις να κανω δεξι κλικ? Attack move νομιζω λεγεται. Πατας Α και αριστερο κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις