Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες απο το βραδυ επαιζα και ξεχαστικα,ειδα την ωρα και ηταν 1,και σημερα το πρωι στης 8 ειχα μαθημα και ενα game παιρνει περιπου 45-60 λεπτα και εφυγα.τους ειπα εκει μια μ@κ@κι@ πως εχω κακη συνδεση στο ιντερνετ και τους ειπα να μην μου κανουν report αλλα αυτοι με εκαναν :X :X :X :X :X απο οτι φαινεται!στα ποσα report τρως 20 μπαν,και πως μπορω να κανω report?

κατά τη γνώμη μου σε αυτό έπρεπε να είναι όσο το δυνατό περισσότερο αυστηροί γίνεται...ώρες ώρες η κατάσταση με τα afk δεν αντέχεται...1 στα 4(στην καλύτερη) παιχνίδια έχει afk...αν βλέπεις ότι δεν έχεις χρόνο δεν αρχίζεις...Είναι ότι πιο σπαστικό μπορείς να κάνεις στον άλλο που ίσως να έχει χρόνο απλά για να παίξει 1-2 παιχνίδια...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά το πας koularasss , εντωμεταξύ αναρωτιεμαι αν καταλαβαίνεις ότι είσαι η κλασική περίπτωση παίχτη που κανένας δεν θέλει να έχει στην Friendlist του ή καν στο παιχνίδι του.

Δημοσ.

Full ap power kayle μετράει τελικά... :P

29713819929408349121585.jpg

συγνώμη φίλε αν σε απογοητεύσω αλλά full ap καυλε δεν μετράει. Το παιχνίδι το πήραν ο twitch- kass- sion.

Δημοσ.

τι ειναι afk?και τωρα μια φορα δεν μπορουσα.και πως μπορω να κανω report???

report κανεις στο τελος του παιχνδιου.Δλδ πρεπει να μεινεις ως το τελος!

Διπλα απο τα ονοματα τους εχει ενα κοκκινο θαυμαστικο

Πατας εκει και βγαζει τους λογους που θεωρεις εσυ για report.

Δημοσ.

συγνώμη φίλε αν σε απογοητεύσω αλλά full ap καυλε δεν μετράει. Το παιχνίδι το πήραν ο twitch- kass- sion.

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που βγάζουν συμπεράσματα για την ροή ενός παιχνιδιού από τα kills! :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...