Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι ρε, καλά αυτά που λες για τον Ziggs αλλά σου ξαναλέω ότι πρέπει να πιάσουν τα Skill σου.

Q - High chance to dodge it (το καλό είναι ότι είναι spamable)

W- Καλό

Ε - Καλό για Slow αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί οι άλλοι και να πάνε ΟΛΟΙ πάνω στις βόμβες.

R - Αυτό που είπες για το bot δεν ισχύει και τόσο, άμα ρίξεις βόμβα από Mid->OtherLane το Travel time είναι τόσο μεγάλο που και καθυστερημένο να είσαι προλαβαίνεις να φύγεις από τον κύκλο. Σε teamfight είναι πολύ γαμάτο! είναι το μόνο που μου αρέσει γιατί από την ώρα που σου ορμάει ο άλλος δεν θα γλυτώσει το Ulti.

H Annie ναι, έχει πολύ μικρό Range! για αυτό σκέφτομαι να αγοράσω Syndra, έχει πολύ Damage και Stun. Βαράει και από χιλιόμετρα!

< Main Annie Support (West), άμα θέλει κανείς DUO West PM ME pls!

Δημοσ.

Ναι ρε, καλά αυτά που λες για τον Ziggs αλλά σου ξαναλέω ότι πρέπει να πιάσουν τα Skill σου.

Q - High chance to dodge it (το καλό είναι ότι είναι spamable)

W- Καλό

Ε - Καλό για Slow αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί οι άλλοι και να πάνε ΟΛΟΙ πάνω στις βόμβες.

R - Αυτό που είπες για το bot δεν ισχύει και τόσο, άμα ρίξεις βόμβα από Mid->OtherLane το Travel time είναι τόσο μεγάλο που και καθυστερημένο να είσαι προλαβαίνεις να φύγεις από τον κύκλο. Σε teamfight είναι πολύ γαμάτο! είναι το μόνο που μου αρέσει γιατί από την ώρα που σου ορμάει ο άλλος δεν θα γλυτώσει το Ulti.

H Annie ναι, έχει πολύ μικρό Range! για αυτό σκέφτομαι να αγοράσω Syndra, έχει πολύ Damage και Stun. Βαράει και από χιλιόμετρα!

< Main Annie Support (West), άμα θέλει κανείς DUO West PM ME pls!

Q - Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το κάνεις dodge. Ειδικά στο bronze που όλοι κάθονται ακίνητοι και έχουν αντανακλαστικά σαλιγκαριού.

W - Προσφέρει σχετικά καλό CC και βολεύει σαν soft escape mechanism.

E - Συνήθως το ρίχνεις για να farmάρεις και το πετάς κάτω όταν σε κυνηγάουν. Ή θα πάνε γύρω-γύρω για να γλυτώσουν το damage και έτσι κερδίζεις χρόνο ή θα περάσουν από μέσα, θα φάνε άπειρο damage και θα είναι εύκολος στόχος για Q. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για zoning σε fights μέσα στο jungle για τον πιο πάνω λόγο επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να το κάνεις dodge. 

R - Ένα καλό ulti απλά κερδίζει fights. Μπορείς να το ρίξεις την ώρα που γίνεται engage στο bot και να είναι πιο δύσκολο να το αποφύγουν. Ή θα προσπαθούν να κάνουν kite για να αποφύγουν την ulti και να ρίξουν damage στο bot σου ή θα φάνε free damage από το bot σου και θα αποφύγουν την ulti. Να κάτσουν να την φάνε λίγο δύσκολο :P

Δημοσ.

Εγώ πολλές φορές που έχω πατήσει το W με έχει πετάξει πίσω στους Enemy :D ... δεν βολεύει και τόσο!

Μια χαρά βολεύει αν δεν κάνεις missclick

Δημοσ.

Ένα από τα πράγματα που σιχαίνομαι στο LoL είναι το γεγονός που στο Battlefield παίζουμε ένα map 64 παίκτες μαζί με ultra high def textures και τελικά καταντάει να φορτώνει γρηγορότερα...

Δημοσ.

Ένα από τα πράγματα που σιχαίνομαι στο LoL είναι το γεγονός που στο Battlefield παίζουμε ένα map 64 παίκτες μαζί με ultra high def textures και τελικά καταντάει να φορτώνει γρηγορότερα...

Το lol ειναι free :P

Δημοσ.

οσο για το λολ αν ειναι free δεν πιστευω καποιος που παιζει 1-2 season πορωμενα να μην εχει δωσει τουλαχιστον 10 ευρω για σκιν τσαμπ... κτλπ κτλπ και ουτως η αλλος κυριως απο αυτα τα λευτα η riot αναβαθμιζει το παιχνιδι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...