nasos o psaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δείξε μου καλύτερο play μάστορα. μακραν το κλτερο για μενα play του
Spartan117 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το ένα σε solo que, το άλλο σε OGN final. Μεγάλη διαφορα. Στο solo que μπορείς να βλέπεις όλη την ώρα καλά play, το να τα κανεις σε τελικό είναι άλλο πράμα. Πχ δες εδώ τι έκανε ο Turtle με Cait σε solo que...
Spartan117 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Από την μια θέλω να κερδίσουν οι TSM, από την άλλη ξέρω ότι οι LMQ απλά θα παίξουν καλύτερα απέναντι στους Κορεάτες...
nasos o psaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Από την μια θέλω να κερδίσουν οι TSM, από την άλλη ξέρω ότι οι LMQ απλά θα παίξουν καλύτερα απέναντι στους Κορεάτες... μπορουν να βγουν 3 και να πανε στα worlds
Spartan117 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) μπορουν να βγουν 3 και να πανε στα worlds Α ναι σωστα, κομπλε τοτε Τι teamfight ειναι αυτα Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2014 από Spartan117
evxxc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Που είναι το δύσκολο να το κάνεις αυτό που έκανε με τον Zed? χαλαρά το κάνεις αυτό άμα είσαι Feeded και ο άλλος άντε να είναι στο μισό Build από σένα... προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο για να πω "ουαου", αναμενόμενο αποτέλεσμα! Και αφού είναι τόσο παιχταράς "ουααααου" γιατί είναι εκτός η ομάδα του; Δεν τον αμφισβητώ, παραδέχομαι ότι είναι καλός παίχτης ΑΠΛΑ ΛΕΩ ότι υπάρχει τεράστια προώθηση-διαφήμιση... τόσα game του έχω δει που τα Kills και τα Deaths είναι πολύ κοντά! ---------- Ρίξτε καμιά ματιά εδώ να πάρω κάνα View http://www.lolking.net/guides/302592 μακραν το κλτερο για μενα play του Το 2ο βίντεο που φαίνονται τα Builds έχει πολύ ενδιαφέρον... για δες το καλύτερα και πες μου αν είναι καλό play.Για μένα είναι σαν να έχεις Υι Feeded vs Noobs (καμία δυσκολία...) Κρίμα ρε γμτο... ήθελα πολύ να τον δω στο τουρνουά γιατί S3 δεν τον είδα (δεν έπαιζα LOL) ... έχω ακούσει-διαβάσει αρκετά και ήθελα να τον δω με πραγματικούς παίχτες τι αξίζει και όχι SoloQ. --------- Σχετικά με την Caitlyn Εσείς λογικά θα λέτε "ο καλύτερος παίχτης". Εγώ απλά λέω " καλό play αλλά πολύ τύχη, οι Enemies κάνανε κακό play όχι ότι έκανε αυτός κάτι το Special. "που πάτε 1 by 1? αυτά μόνο Bronze γίνονται...(υποτίθεται) "
Spartan117 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Που είναι το δύσκολο να το κάνεις αυτό που έκανε με τον Zed? χαλαρά το κάνεις αυτό άμα είσαι Feeded και ο άλλος άντε να είναι στο μισό Build από σένα... προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο για να πω "ουαου", αναμενόμενο αποτέλεσμα! -- "(Teleport) is very importand early game to help/protect your team, late game is not the best choice." Δικαιολογείσαι άμα είσαι 10 χρονων. 1
Pa0ki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Που είναι το δύσκολο να το κάνεις αυτό που έκανε με τον Zed? χαλαρά το κάνεις αυτό άμα είσαι Feeded και ο άλλος άντε να είναι στο μισό Build από σένα... προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο για να πω "ουαου", αναμενόμενο αποτέλεσμα! Που είναι το δύσκολο? Play ελάχιστων δευτερολέπτων που το βλέπεις και το ξαναβλέπεις για να αντιληφθείς τι έγινε το κάνει ο καθένας ε? Επίσης είναι fed ρε παιδιά, fed αυτό το feeded βγάζει μάτι που το βλέπω και ingame 1
παπι Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Το 2ο βίντεο που φαίνονται τα Builds έχει πολύ ενδιαφέρον... για δες το καλύτερα και πες μου αν είναι καλό play.Για μένα είναι σαν να έχεις Υι Feeded vs Noobs (καμία δυσκολία...)Εαν δεις καλα, θα δεις οτι κανει dodge το q της shyv.
FreakBoy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 γιατι στα start item στο ενα εχει 4 potions διπλα 3;;; επισης armor per level;;;;γιατι??
nrkmaiden Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Για να καταλαβω τι εκανε εκει ο faker ειδα το video 3 φορες μπορει και παραπανω. Και επισης αυτα τα κανει σε very very very high diamonds/challenger. btw TSM TSM TSM
evxxc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τι έγινε ρε... έπεσα κοιμήθηκα με το Stream ανοιχτό, μόλις ξύπνησα και ακόμα παίζανε αυτοί... aj aj... Πολύ win έχει η Tristana στο LCS και δεν μου αρέσει αυτό... nerf incoming... ΥΓ: ΤΣΜ τώρα θα παίξουν με CRS ή πέρασαν? γιατι στα start item στο ενα εχει 4 potions διπλα 3;;; επισης armor per level;;;;γιατι?? Λάθος είναι το 3, 2 ήθελα να βάλω και ο λόγος είναι για οικονομία. Αν το έχεις προσέξει, από Blue μέχρι τα Golem φτάνεις: - 4 lv - 700-730~Gold και σου χρειάζονται ακόμα λίγα 70-100~ για να πάρεις Boots και Upgrade to Hunter. Πολλές φορές μετά τα Golem δεν πάτε Top "και καλά για Gank" ? για 2-3cs; ε με 2pot δεν χρειάζεται!
nrkmaiden Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τι έγινε ρε... έπεσα κοιμήθηκα με το Stream ανοιχτό, μόλις ξύπνησα και ακόμα παίζανε αυτοί... aj aj... Πολύ win έχει η Tristana στο LCS και δεν μου αρέσει αυτό... nerf incoming... ΥΓ: ΤΣΜ τώρα θα παίξουν με CRS ή πέρασαν? Λάθος είναι το 3, 2 ήθελα να βάλω και ο λόγος είναι για οικονομία. Αν το έχεις προσέξει, από Blue μέχρι τα Golem φτάνεις: - 4 lv - 700-730~Gold και σου χρειάζονται ακόμα λίγα 70-100~ για να πάρεις Boots και Upgrade to Hunter. Πολλές φορές μετά τα Golem δεν πάτε Top "και καλά για Gank" ? για 2-3cs; ε με 2pot δεν χρειάζεται! και αμα γινει ας πουμε ενα invade και φας 100-150 damage τι θα κανεις θα πας πισω για να γεμισεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις