Dakonblackblade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Συνέχισε έτσι και έρχεται το 76άχρονο . Αυτό είναι μόνο το Leaverbuster. Από το tribunal πέφτουν και για άλλους λόγους. Δεν πέφτουν την στιγμή που γίνεται το report αλλά αν το παρακάνεις θα πέσει και μάλιστα άγριο
koularasss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 εχω καποιοες αποριες γιατι δεν παιζω πολυ καιρο και δεν ξερω πολυ καλα το παιχνιδι. 1)τι εννοεις 76αχρονο? 2)τι ειναι το tribunal? 3)report οι συμπαιχτες μου μου κανουν?ή αυτοματα οταν βγαινω γιανεται? 4)ποσο πιο μεγαλη ποιονη μπορει να με βαλουν αν συνεχισω? γιατι το ιντερνετ μου τρελαθηκε και βγαινει μονο του 1 φορα το 2ημερο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 76xrono=76 χρονια BAN Αμα ειναι να συνεχισεις ετσι παντως ,καλυτερα ειναι να σταμτησεις να παιζεις.Ξεκινα καποιο αλλο παιχνιδι,Μαμας το game του αλλου[τον αλον τον ρωτησες αν θελει να χασει?] Report κανει η ομαδα σου αλλα και η αντιπαλη ομαδα,δηλαδη μπορει να βρεθεις με 9 μπαν report σε ενα game[ειδικα οταν βγαινεις ,το καταγραφει[leaver]και εκει τα μπαν πεφτουν πιο ευκολα.. Εγω παντως αν ημουν στην θεση του θα σε εκανα μπαν με τα χιλια..
koularasss Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 μια φορα βγηκα μονος μου,τις αλλες δυο το λαπτοπ με εβγαλε.αν κανω reconnect παλι με δινουν report?
k4ts0u Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Παίζω eu-west περίπου 1300-1400rating και προσπαθώ να βγω από elohell.Αν είναι κανείς σε παρόμοια κατάσταση και ψήνετε για duoqueue κάντε add--> k4ts0u
koularasss Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 οταν παιζω μoνος με bots στο custom game και βγω παλι μου γινεται report?και πως μπορω να κανω report?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 οταν παιζω μoνος με bots στο custom game και βγω παλι μου γινεται report?και πως μπορω να κανω report? χρειάζεται άλλο ένα άτομο για παίξεις custom με bots αν δεν κάνω λάθος...
koularasss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 την μια μερα θελει την αλλη οχι,και οταν παιζω custom παιζω με φιλους μου που αποκλειεται να με κανουν report.
unknowns5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 χρειάζεται άλλο ένα άτομο για παίξεις custom με bots αν δεν κάνω λάθος... όχι, μπορείς να παίξεις μόνος σου με bots χωρίς πρόβλημα. Το εαν θα πάρεις XP/Ip είναι άλλο θέμα.
koularasss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 παιρνεις και ποντους αρκει να ισες οι ομαδες απο παιχτες.πηρα και αλλο ενα μπαν 3ημερο γ@μωτο! :X και report πως κανω γιατι βλεπω και αλλοι βγαινουν και μου τη σπαει πολυ οταν εγω τρωω και αυτοι οχι! :angry:
unknowns5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 παιρνεις και ποντους αρκει να ισες οι ομαδες απο παιχτες.πηρα και αλλο ενα μπαν 3ημερο γ@μωτο! :X και report πως κανω γιατι βλεπω και αλλοι βγαινουν και μου τη σπαει πολυ οταν εγω τρωω και αυτοι οχι! :angry: Και άλλο 3ημερο BAN; Τι ακριβώς κάνεις και τρως τόσα Ban; Leaver;
koularasss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) χθες απο το βραδυ επαιζα και ξεχαστικα,ειδα την ωρα και ηταν 1,και σημερα το πρωι στης 8 ειχα μαθημα και ενα game παιρνει περιπου 45-60 λεπτα και εφυγα.τους ειπα εκει μια μ@κ@κι@ πως εχω κακη συνδεση στο ιντερνετ και τους ειπα να μην μου κανουν report αλλα αυτοι με εκαναν :X :X απο οτι φαινεται!στα ποσα report τρως 20(ποιος εβαλε εδω το 20?) μπαν,και πως μπορω να κανω report? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2011 από koularasss
Προτεινόμενες αναρτήσεις