GeorgeGK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Για την Morgana ειναι , το ειπαν εξ αρχης Που το είπαν?
Atallos1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Φαινεται καθαρα απο την φωτο αλλα το ειπε κ ο Zirene here
GeorgeGK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ναι ντάξει φαίνεται από την εικόνα απλά δεν ήξερα ότι είχε επιβεβαιωθεί. ty!
GreekDevil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μπορεις να μου δωσεις link της ανακοίνωσης?
SakafliaC Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Έχασα τα πρώτα promotion από xpeke, δεύτερα δε γινόταν. Silver 1!
GreekDevil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παιδια αν μου κλαπει ο λογαριασμος Ξερει κανεις τι αποδεικικα στοιχεια θα χρειαστει η ριοτ ωστε να με πιστεψει?
Atallos1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παιδια αν μου κλαπει ο λογαριασμος Ξερει κανεις τι αποδεικικα στοιχεια θα χρειαστει η ριοτ ωστε να με πιστεψει? - Όνομα χρήστη (Όνομα σύνδεσης): - Όνομα επικαλεστή (Όνομα εντός παιχνιδιού δηλ. όπως σας βλέπουν οι άλλοι Επικαλεστές): - Τον σέρβερ στον οποίο παίζετε (Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη ή Βόρεια και Ανατολική Ευρώπη): - Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε πρόσβαση στο λογαριασμό σας (Ημέρα/ Μήνα/ Χρόνο): - Ημερομηνία εγγραφής του λογαριασμού (Μήνα και Έτος): - Αρχικό email που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του λογαριασμού: - Τοποθεσία εγγραφής του λογαριασμού (Πόλη, Χώρα): - Λίστα περιοχών από τις οποίες έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό αυτό (Πόλη, Χώρα): - Τελευταία διεύθυνση IP ( http://whatsmyip.net) που χρησιμοποίησες για να παίξεις League of Legends: - Πάροχος υπηρεσιών ίντερνετ όταν δημιουργήθηκε ο λογαριασμός (πχ Otenet, Forthnet κλπ): - Τυχόν άλλα άτομα που έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό: - Τον τρόπο με τον οποίο αποκτήσατε τον λογαριασμό: Εάν ισχύει: - Τοποθεσία αγορών RP (Πόλη και Χώρα): - Περίπου ημερομηνίες που πραγματοποιήθηκαν αγορές RP: - Διεύθυνση Email που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό PayPal σας: - Αριθμός PayPal συναλλαγής IDs που συνδέεται με την αγορά(-ες): - Αριθμό Τηλεφώνου, πάροχος κινητής τηλεφωνίας, και χώρα από την οποία πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές μέσω γραπτού μηνύματος: - Αριθμό PIN οποιασδήποτε PaySafe κάρτας/Συναλλαγής: - Αριθμό PIN οποιασδήποτε προπληρωμένης κάρτας RP: - Τα τελευταία 4 ψηφία και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής κάρτας που τυχόν χρησιμοποιήθηκε για την αγορά RP: - Αριθμό επιβεβαίωσης τυχόν που έχετε λάβει στο email σας γι'αυτό το λογαριασμό:
haris013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παιδια αν μου κλαπει ο λογαριασμος Ξερει κανεις τι αποδεικικα στοιχεια θα χρειαστει η ριοτ ωστε να με πιστεψει? Ε9, φωτοτυπία ταυτότητας(επικυρωμένα απο τα ΚΕΠ) και ΑΜΚΑ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλα εμενα την αλλη φορα με ρωτησαν ποιον παικτη ειχα παρει πρωτο,οτι νανε.
vag10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Φαινεται καθαρα απο την φωτο αλλα το ειπε κ ο Zirene here ο zirene μια πρόβλεψη έκανε, δεν είπε ότι όντως είναι η morgana. γράφει πιο κάτω ότι δεν είναι σιγουρος
Atallos1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεν υπηρχε περιπτωση να το ελεγε ετσι Μπορει μετα να καταλαβε οτι το ειπε νωρις , γιατι δεν ειναι πουθενα officialy confirmed ακομα Αλλα ετσι κ αλλιως η φωτο παραπεμπει σε Morgana , τουλαχιστον ετσι οπως το βλεπω εγω
evxxc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παραδειγματιστείτε Blitz carried me hard from CC! i love this Blitz!
MavroManitari Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Τι έγινε sonny έφαγες μπαν και άνοιξες νέο account?
billsnake21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεν υπηρχε περιπτωση να το ελεγε ετσι Μπορει μετα να καταλαβε οτι το ειπε νωρις , γιατι δεν ειναι πουθενα officialy confirmed ακομα Αλλα ετσι κ αλλιως η φωτο παραπεμπει σε Morgana , τουλαχιστον ετσι οπως το βλεπω εγω shyvana όχι? :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις