sonyxp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 οταν πας να κανεις counter jungle εσυ στήνεις παγιδα αμα πεσεις στην παγιδα που εστησες κατι δεν κανεις καλα sony Με απλά Ελληνικά: Όταν πας στην αντίπαλη Jungle τότε: 80% θα σε πάρουν πρέφα Αν κάτσεις : - 100% έπεσες (Jungler & Nearest Lane will come) Αν την κάνεις: - Όλα καλά Δεν μπορώ ρε παιδιά να διαβάζω "πάω αντίπαλη ζουγκλα, στήνω παγίδα και είμαι Προ...και θα τους γα**σω". Αυτό που πολύ απλά λέω είναι ότι μιλάτε μόνο από την μεριά του ενός, δεν υπολογίζετε την αντίδραση του άλλου! θεωρείται δεδομένο ότι μόνο εσείς είστε οι έξυπνοι! I give it up! Έτσι ρε φίλε! Πες τα γιατί εγώ τα λέω της sistah αλλά δεν με ακούει. Δοκίμασα και AP Tristana στο Mid αλλά προφανώς δεν έχω φτάσει ακόμα στο επίπεδο σου και δεν τα κατάφερα. Teach me mastah! /s Sorry αλλά δεν παραδίδω μαθήματα... είμαι της άποψης "κάτσε παιδέψου μόνος σου και θα μάθεις". Πραγματικά Sorry!
omghi2u Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 για αρχη αν εισασταν εξυπνοι k ειχατε αντιληψη του τι γινεται δεν θα εισασταν bronze.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 To thread εχει παρει τον επικο του δρομο πλεον... Αν και πανω σε οσα εισηγειται ο sonyxp πρεπει να παρει θεση κι αυτος που παιζει xin AP jungle ή xin με phantom dancer+attack speed μποτα+bt . Πανδαισια jungling θα γινει, θα μπαινει ο diamond insomnia με google translate να μαθαινει το νεο meta.
Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εγω παντως δινω το account μου στον Sony να το φτασει ο Bronze Πως κανουν οι αλλοι Unranked to Challenger ? Εμεις θα κανουμε Diamond to Bronze , ανετα το εχει σε 2 μερες πιστευω 2
παπι Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 το θεμα μου δεν ειναι οτι πιεζει ενα lane. το θεμα ειναι οτι πιεζουνε και τα 3 ταυτόχρονα. ο αντιπαλος jungler κανει παρτυ και γω προφανως δε μπορω ναμαι και στα 3 lanes ταυτοχρονα...g5 εδω. επίσης ακόμα και δω, στο gank περιμενουνε να μπω γω πρώτος και καθονται και με κοιτανε. αντι να γίνει ενα 2-2 tf bot + εγω που θαρθω. Εαν πιεζουν, τοτε κανεις ενα clear jungle, πας bot και παιρνεις turrent.
nasos o psaras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Με απλά Ελληνικά: Όταν πας στην αντίπαλη Jungle τότε: 80% θα σε πάρουν πρέφα Αν κάτσεις : - 100% έπεσες (Jungler & Nearest Lane will come) Αν την κάνεις: - Όλα καλά Δεν μπορώ ρε παιδιά να διαβάζω "πάω αντίπαλη ζουγκλα, στήνω παγίδα και είμαι Προ...και θα τους γα**σω". Αυτό που πολύ απλά λέω είναι ότι μιλάτε μόνο από την μεριά του ενός, δεν υπολογίζετε την αντίδραση του άλλου! θεωρείται δεδομένο ότι μόνο εσείς είστε οι έξυπνοι! I give it up! καλα αφου μιλας και με στατιστικα στοιχεια παω πασο απο που τα πηρες αυτα τα στοιχεια? απο ποιον εγινε η ερευνα?
sonyxp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) καλα αφου μιλας και με στατιστικα στοιχεια παω πασο απο που τα πηρες αυτα τα στοιχεια? απο ποιον εγινε η ερευνα? Ε τι τώρα... μπρίκια κολλάμε ? όταν παίζεις καιρό λογικό είναι να γνωρίζεις αρκετά πράγματα (άσχετα αν είσαι σε θέση (αυτό το autocorr) να τα κάνεις εσύ ο ίδιος, αρκετοί γνωρίζουν τι πρέπει ΑΛΛΑ λίγοι τα κάνουν). Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2014 από sonyxp
Ονειρολογίτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μια ερωτιση. το league of legends οταν ειναι να μπεις σε μια μαχη γινετε full screen. υπαρχη κατι που μπορω να κανω ωστε οταν παιζω μαχη να μην ειναι full screen ??? ευχαριστω !
Demon Lord Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ναι έχει επιλογή για windowd mode αλλά είναι στα on game settings
nasos o psaras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ε τι τώρα... μπρίκια κολλάμε ? όταν παίζεις καιρό λογικό είναι να γνωρίζεις αρκετά πράγματα (άσχετα αν είσαι σε θέσει να τα κάνεις εσύ ο ίδιος, αρκετοί γνωρίζουν τι πρέπει ΑΛΛΑ λίγοι τα κάνουν). και αρκετοι που νομιζουν οτι γνωριζουν
nrkmaiden Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλα το lane gank,counter gank ουτε στο gold δε το ξερουν οι junglers. Εκει απο το ποταμι θα ερθουν που εχει 5463545343574534324343 wards μη κανουν μιση βολτα παραπανω. Επισης το να πας στη ζουγκλα του αλλου εξαρταται και απο τα picks.
dNt^ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εαν πιεζουν, τοτε κανεις ενα clear jungle, πας bot και παιρνεις turrent. Μόνο να μην έχει κανένα ιό όπως το κατεβάζεις. Επίσης, οι pro συνιστούν Bitorrent γιατί το μtorrent κάνει λαδιές 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλα το lane gank,counter gank ουτε στο gold δε το ξερουν οι junglers. Εκει απο το ποταμι θα ερθουν που εχει 5463545343574534324343 wards μη κανουν μιση βολτα παραπανω. Επισης το να πας στη ζουγκλα του αλλου εξαρταται και απο τα picks. γαιτι το ξερουν στο diamond?
sonyxp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 γαιτι το ξερουν στο diamond? Εξαρτάται αν είναι Diamond EU ή ΝΑ ή Korean
Προτεινόμενες αναρτήσεις