Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μέτριο πρώτο game ΝΑ LCS. Θα μου πεις οι TSM και οι Dig δεν τα πάνε καλά τελευταία.

Πιστεύω οι C9/LMQ θα είναι στους top three σίγουρα. Τώρα για τον τρίτο, μπορεί και οι clg αλλα είναι λίγο wildcard με το bootcamp στην κορεα. Πολύ προβλέψιμα pick από TSM.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

http://www.twitch.tv/goodguygarryap xin zhao.. χααχαχ λολ

Με αντιγραφουν.... http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/page-1320?do=findComment&comment=53409310

Bλεπω στο op.gg καποια παιχνιδια που εχουν replay button. Συνηθως ειναι παιχνιδια συγκεκριμενων παιχτων. Με ποια λογικη γινεται αυτο;

http://eune.op.gg/summoner/userName=kl0ps

gold5 εισαι; Να σε κανω add να παμε κανα duo, θελω καποιον να με κραζει in game.

Δημοσ.

gold5 εισαι; Να σε κανω add να παμε κανα duo, θελω καποιον να με κραζει in game.

Αν χρειαστω αντιcarry απο το g3 προς το silver θα σε εχω στα υποψιν :lol:

Aν και γενικως αλλον βλεπω να κλαιει και να κλαιγεται .

Δημοσ.

Αυτό το Ziggs mid κάθε φορα που το βλέπω στο LCS με πιάνει νύστα. Πιο απαίσια games δεν βλέπεις, κάντε ban τον ziggs να δούμε game. 

Kαλοεμαθα με το ogn...

Τέρμα outplayed οι TSM, κοιτάξτε να αλλάξετε και τον Dyrus τώρα που γυρίζει. Μετά αλλάξτε και όνομα. Ελπίζω τουλάχιστον αύριο να δούμε κανένα καλο game, δεν μπορεί ΚΑΤΙ θα έμαθαν οι CLG από τους κορεάτες :P

Δημοσ.

Silver 2 τελικά :(

Sent from my iPhone using Insomnia

Πολυ καλο placement, λιγοι πετυχαινουν κατι καλυτερο στη θεση σου. Απλα απο 'δω και 'περα η ουσια ειναι να μπορεις να κανεις climb . Αν δεν μπορεις σπαμαρε normals μαθε 2-3 champs πολυ καλα και ξαναδοκιμασε.

Α. Και οχι τον olaf :P Για normals/arams εχει φαση, αλλα στα ranked εχει απτα χαμηλοτερα win ratio στο game και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είσαι, κοντά στο gold. Δεν έχει clamping πια προσπάθησε για gold v.

---

Οι DIG και οι TSM παλεύουν να δουν ποιος θα κάνει τα πιο κακά play :D Φεεεερτε LMQ και Cloud 9!

Mundo/Nunu + 35 heal + protect the lifestealing kog και ένα morellonomicon δεν σκέφτηκε να βγάλει κανεις στους TSM. Και όχι τίποτα θέλουν και extended fights καπάκι. Locodoco pls.

Κλαιω. Circus scene ftw. 

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι, κοντά στο gold. Δεν έχει clamping πια προσπάθησε για gold v.

---

Οι DIG και οι TSM παλεύουν να δουν ποιος θα κάνει τα πιο κακά play :D Φεεεερτε LMQ και Cloud 9!

Mundo/Nunu + 35 heal + protect the lifestealing kog και ένα morellonomicon δεν σκέφτηκε να βγάλει κανεις στους TSM. Και όχι τίποτα θέλουν και extended fights καπάκι. Locodoco pls.

Κλαιω. Circus scene ftw. 

Επισης 13123123123123 hp και δεν υπηρχε blade απο τους tsm(turtle) , Το culling του turtle στο τελος ισως δε χρειαζοταν για το sheen , παιζει να το παιρνε και αμε απλα auto attacks

Επισης πολυ βαρετα τα πικς τους.

Δημοσ.

Το μουτσουνι τι το βαζεις; Μια χαρα ειναι , θα εχεις και το mmr του g5, gg. 26lp per win 16 per lose.

Δημοσ.

Παντως σε πολυ λιγο καιρο βλεπω αλλα games πρωτα σε twich κτλ,οπως το counterstrike.Π{ραγματικα λογω του  ΜΕΤΑ και ετσι οπως εχει κανει το παιχνιδι η ριτο[team,secure bot κτλ].ειναι παρα πολυ δυσκολο να το δεις .Κουραστικο και βαρετο.Θυμαμαι προηγουμενες σεζον εβλεπα ενα καρο παιχνιδια και ολα τα highlights ,πλεον ουτε καν τα ακουμπαω.Βαρετα plays,μονο το κορεαν λεει που ε χει παικταραδες και γινονται αρκετα plays

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας

Ειμαι στον eune και ειμαι silver 3.

Εχω βαρεθει να βλεπω trollers και flamers

Αξιζει να κανω μεταφορα στον euw(west)? Τι παιζει εκει?Ειναι καλύτερα τα πραγματα?Και αν ειναι να κανω transfer τωρα στο σεζον 4 ή να περιμενω το σεζον 5?

Όχι δεν αξίζει...

Και εκεί έχει άπειρα trolls/flamers αλλά θα έχεις και πιο δύσκολους αντιπάλους. Εγώ που είμαι Bronze μου έχει τύχει να με δυσκολέψουν περισσότερο Bronze1/2 από τι ένας Silveras στον EUNE.

Οπότε, αν πας:

- Δεν γλυτώνεις trolls/flamers, απλά είναι ελαφρώς λιγότεροι

- Είναι πιο καλοί παίχτες, θα έχεις πιο δύσκολους αντιπάλους και άμα ανέβεις εκεί (αφού δεν μπορείς EUNE) σφύρα μ...

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει...

Και εκεί έχει άπειρα trolls/flamers αλλά θα έχεις και πιο δύσκολους αντιπάλους. Εγώ που είμαι Bronze μου έχει τύχει να με δυσκολέψουν περισσότερο Bronze1/2 από τι ένας Silveras στον EUNE.

Οπότε, αν πας:

- Δεν γλυτώνεις trolls/flamers, απλά είναι ελαφρώς λιγότεροι

- Είναι πιο καλοί παίχτες, θα έχεις πιο δύσκολους αντιπάλους και άμα ανέβεις εκεί (αφού δεν μπορείς EUNE) σφύρα μ...

Καλα αυτο οτι ο bronzas του west ειναι καλυτερος παιχτης απτον silvera του east, ειναι καλυτερη ουρμπανια κι απτο "dont finish, go take baron for more LP".

Η μεταφορα στον west οντως δεν αξιζει, τα ιδια πραγματα ειναι και οι 2 servers τουλαχιστον εως και τα low div του plat. Ισως, απο gold4-3 και πανω, να υπαρχει λιγοτερο toxicity στον west, κι αυτο με επιφυλαξη.

• Like 1
Δημοσ.

ρε σεις μονο μενα μου φαινεται πιο δυσκολο να κανω gank τελευταια? ξεκιναω παίρνω τα buffs και σε καθε game βλέπω τους δικους μου να pushαρουνε yolo tower.  :unsure: και γω μενω πισω σε xp και αυτοι feedαρουνε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...