SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Λεει πως στο επομενο patch ,θα νερφαρουν graves [παλι],σονα,σιον,kog maw ,και αλλους.Βεβαιως την ακαλι δεν λενε να την νερφαρουν ποτε.Toy talon to start game του το ξεσκισανε[κανεις 2 σκιλλ και τελειωνει το μανα],σε αυτη την ακαλι δεν μπορουν να κανουν κατι παρομοι[να παιρνει παραπανω energy το skill κτλ?].Ενα απο τα καλυτερα hybrid curry θα νερφαριστει[βλεπε kog]και αφηνουν την vayne να κανει τους παντες rape [true damage,dodge για να ξεφυγεις,ulty με damage και speed,stun.
flash13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 παιδες επειδη μου χαλασε το pc λεω να περασω το lol στο netbook της αδερφης μου αλλα δε ξερω αν το σηκωνει το lol το εχει δοκιμασει κανενας?
alan2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ποιο νετμπουκ έχεις? και κάτι αλλο, υπαρχει ονλαιν αξιολόξηση-ΕΛΟ? πού μπορώ να τη δώ?
aris1986 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 παιδες επειδη μου χαλασε το pc λεω να περασω το lol στο netbook της αδερφης μου αλλα δε ξερω αν το σηκωνει το lol το εχει δοκιμασει κανενας? Αστο δεν θα στο τρεχει!Ή θα στο τρεχει αθλια εντελως...
Radiatedsoul Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Λεει πως στο επομενο patch ,θα νερφαρουν graves [παλι],σονα,σιον,kog maw Επιτελούς νερφ στον σιον. Στο dominion είναι ο πιο imbalance, μετά τα 9 lvl δεν πεθαίνει με τίποτα και σκοτώνει τα πάντα σε δευτερόλεπτα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Dominion equals του !WTF mode της DotA. Fun mode.
Zahariel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Kαι τωρα ενα λεπτο σιγης, προς τιμη του Utility tree που τοσο αγαπουσε ο Dakon. RIP. Τα Offense & Defense trees ειναι ΤΟΣΟ πιο δυνατα στα τελευταια tiers που μονο τα support θελουν να παιξουν utility
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Will see. Έπαιξε κανείς με τον ψάρακα?
Zahariel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Already saw. Ναι, ειναι αρκετα δυνατος, με πολυ build in dmg. Προς το παρον κυριαρχει το RoA build, αλλα ειδα κ ενα με bloodrazor warmog π εδερνε. Και σου ξαναλεω, το utility ειναι τοσο απογοητευτικο. Απο την αλλη το defense, omg omg omg. Ειπαν, ας κανουμε κατι δικαιο. Κι εδωσαν 3% HP πανω στα 21 ΚΑΙ 10% cc reduction. Το Offense περνει τιμιο 6% dmg πανω στα low hp targets. Αλλα το utility εχει 15% Summoner spells cd reduction. So gud.
klainmaingr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Λίγο που τα χάζεψα με προβλημάτισε το Jungle. Ναι μέν έχει προφανείς ρίζες στο defense αλλα το xp και τα neutral buffs είναι αρκετά ψηλά στο utility tree. Κάπως confusing στην κατανομή. 0/9/21? Δεν μπορώ να καταλήξω. Το σίγουρο είναι οτι πλέον το 21/?/? θα παραγίνει σούπα για καθαρά ap/ad αν και αυτό το +xp εκεί που το έβαλαν θα προβληματίσει κόσμο στο laning. edit: 5-9-16 jungle? Ότι νά'ναι φαίνεται αλλα το Awareness και το bladed armor προφανώς βοηθάνε αρκετά. Ιδιαίτερα το awareness. Situational εννοείται αλλα αυτό φαίνεται "λογικό" εκ πρώτης. Να μου πείς και παλιότερα 14-0-16 ήταν σχετικά mainstream.
Zahariel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δε χρειαζεσαι πια το improved xp για jungling, αλλαξαν το xp π δινουν. Βοηθησε καθολου οσον αφορα τα builds σου;
klainmaingr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μερικά games πρόλαβα να παίξω όλο κ όλο οπότε δεν έχω ιδιαίτερη άποψη. Έπαιξα λίγο με συνδυασμούς masteries για να δώ τι ταιριάζει που. Το 9/0/21 πράγματι φαίνεται να είναι μόνο για supports. Ap/ad dmg dealers 21/0/9 - 21/9/0 και jungle δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος ακόμα. Το defense φαίνεται αρκετά δυνατό και με 21/0/9 είδα πολύ περισσότερο dmg output απο ότι περίμενα. Γενικά νομίζω οτι υπάρχουν κάποια μικρά imbalances που είναι σίγουρο οτι θα τα στρώσουν. Θέλω να δοκιμάσω κάτι τύπου singed με το 0/21/9 και επίσης κάνα vlad με spellvamp και τα αντίστοιχα masteries. Βλέπω να ανασταίνουν αρκετούς ήρωες μέσω αυτών. In other news. Tο flash nerf έχει πολύ γέλιο. Το τι στουκάρισμα σε τοίχο είδα σήμερα (σε stream κυρίως που χαζεύω εδώ και ώρα) δεν λέγεται. Επίσης το heal παραείναι δυνατό. Vs alistar με heal έτυχε σε teamfight να προσφέρει άπειρο sustain με το heal του + το sspell. Θα το δοκιμάσω με soraka. Πιστεύω θα είναι κάτι παραπάνω απο OP. Ulti + 600heal + W = Y U NO DIE? Τέλος σίγουρα έχουν αλλάξει κάτι στα death animations. Δεν ξέρω αν έτυχε ή buggαρε αλλα όποτε κάποιος έτρωγε burst κυριολεκτικά εξαφανιζόταν απο τον χάρτη. Vanish, νιέντε, καπούτ. Υ.γ: Τα καινούρια εικονίδια των sspells είναι μιέχ... και ο fizz φάνηκε πιο squishy απο ότι θα έπρεπε (ή απλά οι αντίπαλοι που μου έτυχαν δεν είχαν ιδέα τι έκαναν)
koularasss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μου εκαναν ban μεχρι αυριο στο λολ και επειδη σημερα εχει πεσει τρελη βαρεμαρα υπαρχει καποιος τροπος να παιξω? αλαν μπορεις να το βαλεις στο νετμποοκ αρκει να τηρεις τα παρακατω: 1)να εχει win7 2)οταν θα παιζεις θα πρεπει να εχεις κλειδωσει την καμερα με το Υ. θα παινεις 13fps αντε 15 αν το εχεις αδειο και μονο το λολ μεσα. Αν βαλεις 2 γιγα ραμ θελεις μονο win 7 και θα πιανεις γυρω στα 20-23.
Grobath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρίχνουν όντως ban; Εγώ νόμιζα ότι το report τζάμπα υπήρχε.
koularasss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 καλα μια μερα ηταν αλλα εχω φαει κολλημα γιατι μου αρεσει πολυ,εγω εφαγα ban γιατι εβγαινα στη μεση των αγωνων.ξερει κανεις σε ποσα τρως ban για να ξερω για αλλη φορα γιατι δεν μετρισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις