παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εδώ πιστεύω το τερμάτισες Εγώ αν σε είχα στο team μου με τέτοια build, ούτε καν θα προσπαθούσα γιατί θα νόμιζα ότι μας κοροϊδεύεις To team μου ηθελε ενα tankoff, εγω τους το εδωσα. Χωνομουνα, με καναν focus ενω η fiora τους εκοβε. Το win με νιαζει, οχι το kda...............
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Στo αλλο που βγαζεις 2ο item trinity σε leona supp, τι χρειαζοταν το team σου; 1
prospa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν σε κανά game δεν έχετε mage κάνε ap vayne. 2
n0la Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) To team μου ηθελε ενα tankoff, εγω τους το εδωσα. Χωνομουνα, με καναν focus ενω η fiora τους εκοβε. Το win με νιαζει, οχι το kda............... Το ότι κέρδισες δε λέει κάτι και δε νομίζω ότι ήταν το build σου που έδωσε τη νίκη Ένα warmogs δε σε κάνει offtank με τα base stats της trist απλά ψοφουσες 1s πιο αργά και έκλανες από damage Είχατε και voli να τανκάρει Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2014 από n0la 2
omghi2u Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 οτι να'ναι. επαγγελματιας σιλβερολοουγκολντας. βαρεθηκα δεν προκειτε να ασχοληθω.
sistah Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εκτος απο τους παλιους, σ'αυτο το thread ερχονται κατα καιρους 2 ειδων players:1) O τυπος που ειναι Diamond V εως I που δεν λεει ποτε κατι χρησιμοκαι απλα θελει να μας κανει με πλαγιο τροπο να ρωτησουμε την καυτη ερωτηση: "Τι elo εισαι εσυ?"και να απαντησει "Diamond 1,2,3, in ya face mofo"2) oι lower elo που ερχονται και αυτοι με υφος 1000 καρδιναλιων με κατι παρωπιδες ΝΑ με το συμπαθειογια να μας πουνε τον πονο τους για το team και το πως τον κρατανε πισω ΠΑΝΤΑ οι αλλοι.Το κυριοτερο προσoν ομως ειναι αυτο που αρνουντε πεισματικα να διαβασουν τις 2-3-5 συμβουλεςπου τους δινονται και επιμενουν οτι ειναι σωστοι. 6
Luxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Και βαζουν και screenshots απο ενα "κουβαλημα" που εκαναν, αλλα παραλειπουν τα προηγουμενα 10 παιχνιδια που εκαναν feed ολο το game.
Powerslave013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Στo αλλο που βγαζεις 2ο item trinity σε leona supp, τι χρειαζοταν το team σου; Εσυ αυτο παρατηρησες? Δεν ειδες οτι σε καθε game trollarei με τον εναν ή τον αλλον τροπο?? κατι τετοια βλεπω και σκεφτομαι οτι για να ειμαι 2 χρονια τωρα που παιζω rank ακομα gold 5 μαλλον εχω 1 δαχτυλο...εγω αυτα τα item στον xin τα εβγαζα 20 level...ασε που κ τοτε επαιρνα flash στην ζουγκλα αλλα κ παντου...κ πολλα αλλα τα εκανα τοτε απο αυτα που κανει το παλικαρι...τωρα κανω τα υποτιθεμενα σωστα(build κτλ) που βλεπω απο pro streamers κ ακομα gold 5...δεν κατηγορω το παλικαρι...απλα η αυτος επρεπε να ηταν bronze 5 ή εγω diamond 1...οποτε ή εχω 1 δαχτυλο οπως ειπα ή πρεπει να παιζω 20 games την μερα...
delpi4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδες!ψαχνω ενα ατομο με υπομονη σε silver-gold καταστασεις για duo q!ειμαι silver II και τωρα τελευταια λογω αδειας εχω παραπανω χρονο να παιξω 2-3 παιχνιδια το βραδυ!οποιος θελει με κανει add delpi7!Οχι τιποτα ladder climb αλλα χαβαλε και οπου βγουμε!
InfernoN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εκτος απο τους παλιους, σ'αυτο το thread ερχονται κατα καιρους 2 ειδων players: 1) O τυπος που ειναι Diamond V εως I που δεν λεει ποτε κατι χρησιμο και απλα θελει να μας κανει με πλαγιο τροπο να ρωτησουμε την καυτη ερωτηση: "Τι elo εισαι εσυ?" και να απαντησει "Diamond 1,2,3, in ya face mofo" 2) oι lower elo που ερχονται και αυτοι με υφος 1000 καρδιναλιων με κατι παρωπιδες ΝΑ με το συμπαθειο για να μας πουνε τον πονο τους για το team και το πως τον κρατανε πισω ΠΑΝΤΑ οι αλλοι. Το κυριοτερο προσoν ομως ειναι αυτο που αρνουντε πεισματικα να διαβασουν τις 2-3-5 συμβουλες που τους δινονται και επιμενουν οτι ειναι σωστοι. 1) δεν κοβώ κανέναν εδώ μέσα πάνω από Platinum 1 2) βριζουν το Lol community ενώ ξεχνάνε ότι είναι το LoL community 3)αυτά
InfernoN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Hρθε το πρωτο case μονο του αντιστοιχα το lol community που λέγαμε
ssns Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 αντιστοιχα το lol community που λέγαμε Αντιστοιχα ο τυπας ειναι diamond ii
Atallos1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν εχει καποια σημασια , γραφει μονο για να γραψει random πραματα μεχρι που μας ειπε οτι ειναι Challenger/Diamond 1 η w/e κ ησυχασε . Ακριβως το πρωτο type 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις