Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ιστορια, yasuo / nida top ειναι god tier picks atm.

Οταν λεω yasu top εννοω yasu assassin build. Και οταν λεω nida ad εννοω απλα το build.

Οτι και να λεμε, assassin vs fighet 0-1 απο θεμα roles.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποιο ειναι δηλαδη το "assasin build" του yasuo και ποιο το αλλο στο top ? :ο

Χωρίς να μαι σίγουρος,νομίζω εννοεί το assasin top αντί για tanky top? :P

Δημοσ.

Χρειαζομαι αλλο 1 ατομο για την ομαδουλα!Κατα τις 11 θα μπουμε να παιξουμε ενα παιχνιδι.Κατα 95% ολοι θα ημαστε μεσα.Οποιος θελει να μπει μαζι μας ευπροσδεκτος.Για να το ξεκαθαρισω τωρα αν κανενας εχει σκοπο να αρχισει καντιλια κτλ να μην ερθει.

Μπήκα και εγώ, αν και εχτές δούλευα και δεν μπορούσα να είμαι On στις 11. Βλέπω καλά πήγατε, 2/2 wins :D

Τι θέσεις παίζει ο καθένας btw για να οργανωθούμε λίγο? Εγώ παίζω τα πάντα, main ADC.

Δημοσ.

Μπήκα και εγώ, αν και εχτές δούλευα και δεν μπορούσα να είμαι On στις 11. Βλέπω καλά πήγατε, 2/2 wins :D

Τι θέσεις παίζει ο καθένας btw για να οργανωθούμε λίγο? Εγώ παίζω τα πάντα, main ADC.

Ποιος εισαι στο game?Γενικα τα παιδια παιζουν τα παντα οπως και εγω και τα βρισκουμε στις θεσεις

Δημοσ.

Tελευταία φορά που δίνω σημασία...

Με ψόφια ομάδα όπως Fanatic μια κοντά κοντά να φεύγει μια Jinx ult σκάει Penta (και μου έχει συμβεί)

Με ψόφια ομάδα όπως Fanatic και καλό positioning ένα varus snipe σκάει εξίσου penta

Με ψόφια όμαδα όπως Fanatic και ροδάκια στην γιαγιά μου θα είχα skateboard teemo skin...

Να σε διορθώσω λίγο αγαπητέ μου! (δεν σε troll-αρω καθόλου)

Καταρχάς εγώ δεν μίλησα για Penta, ακόμα και να χώσεις 2-3 άτομα επειδή έχεις αυτό το γα*μημενο CD Reset (W) ΠΙΣΤΕΥΩ ότι είναι πολύ toxic για το gameplay!

Σχετικά με το Positioning, συγνώμη... όταν πολεμάς και προσπαθείς να κάνεις Disengange, δεν είναι λογικό οι παίχτες να είναι -σχετικά- κοντά μεταξύ τους και να τραβιούνται πίσω;;; Σορρυ αλλά δεν μπορώ να δεχτώ "Οσοι το κανουν ειναι Noobs και δεν ξέρουν από Positioning"

Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν champs. Απλα λεω πως δεν ειναι και τοσο τραγικο το να παιζεις ap trist.

Δεν είναι καθόλου τραγικό φίλε μου... δεν είπε κανείς αυτό! όποιος το λέει, αυτός είναι τραγικός ΚΑΘΩΣ δεν ανακάλυψα εγώ την APTristana. Συχνά-πυκνά την βλέπεις και σε Plat,Diamond αν κάνεις Spectate.

LCS την έχουν παίξει 2-3 φορές σε 2 βδομάδες MID αλλά AD :( ... περίμενα να το τολμήσει κάποιος AP να μας δείξει τα κόλπα του αλλά @.

Αυτό που λέμε παπί είναι ότι:

• H Tristana καθαρίζει όποιον θέλεις (ΚΑΙ ΤΑΝΚ) με 1 Combo ΑΛΛΑ μετά θα πρέπει να περιμένει για το Ulti 40sec. Χωρίς Ulti & DFG (Ulti κυρίως) είναι "άχρηστη".
  • Μπορεί εσύ να έχεις πολύ καλό Score (όπως είχα εγώ σε αρκετά παιχνίδια) ΑΛΛΑ όταν τα άλλα Lanes δεν τα πάνε καλά τότε δεν μπορείς να βοηθήσεις!, δεν μπορείς να κάνεις Carry για τον παραπάνω λόγο. Άντε έχωσες 1ναν, μετά? μετά απλά θα κάνεις Escape και θα παρακολουθείς την ομάδα σου να πέφτει.

Αν θυμάμαι καλά, είχα σε 3 -κοντινά αλλά όχι συνεχόμενα- Match Score (17/3/x - 15/7/5 - 19/3/x) ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ!

Ξέρεις τι είναι να έχεις Score 19/3/x? νιώθεις Smurf :P (αρκετά Kills, ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ deaths)

Σε elo που ξερουν τι τους γινεται, ειναι απλα ενα κακο pick. Σε bronze elos, σαν του sonyxp ξερωγω, ολα δουλευουν. Παραδειγμα η φωτο απο κατω.

Λες να αρχισω να παιζω main adc thresh η main soraka top? :P Sony παιρνε ιδεες.

ADC Thresh όχι! δεν είμαι τόσο Noob.

Θα τον δοκιμάσω Νορμαλ μπας και...

Soraka Top μην το γελάς φίλε μου... δεν θυμάμαι αλλά είχα διαβάσει μια φορά ότι η Soraka κάνει Hard Count κάποιον TOP-Champion αλλά δεν θυμάμαι ποιον ρε γαμώτο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι καθόλου τραγικό φίλε μου... δεν είπε κανείς αυτό! όποιος το λέει, αυτός είναι τραγικός ΚΑΘΩΣ δεν ανακάλυψα εγώ την APTristana. Συχνά-πυκνά την βλέπεις και σε Plat,Diamond αν κάνεις Spectate.

LCS την έχουν παίξει 2-3 φορές σε 2 βδομάδες MID αλλά AD :( ... περίμενα να το τολμήσει κάποιος AP να μας δείξει τα κόλπα του αλλά @.

http://www.probuilds.net/champions/Tristana

Eψαξα για κανα 5λεπτο ενα AP build. Oυτε ενα το τελευταιο 20ημερο.

Μαθε τους την μπαλιτσα που παιζεις στο bronze3.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να μαι σίγουρος,νομίζω εννοεί το assasin top αντί για tanky top? :P

assassin build top (1300hp 0 armor 0 mr)

foEPcSL.png

σε 10 λεπτα εδωσε 6 death, μετα απο 3-4 tf λεει "παω afk γιατι με κραζετε"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...