ssns Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χρειαζομαι αλλο 1 ατομο για την ομαδουλα!Κατα τις 11 θα μπουμε να παιξουμε ενα παιχνιδι.Κατα 95% ολοι θα ημαστε μεσα.Οποιος θελει να μπει μαζι μας ευπροσδεκτος.Για να το ξεκαθαρισω τωρα αν κανενας εχει σκοπο να αρχισει καντιλια κτλ να μην ερθει.
sonyxp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χρειαζομαι αλλο 1 ατομο για την ομαδουλα!Κατα τις 11 θα μπουμε να παιξουμε ενα παιχνιδι.Κατα 95% ολοι θα ημαστε μεσα.Οποιος θελει να μπει μαζι μας ευπροσδεκτος.Για να το ξεκαθαρισω τωρα αν κανενας εχει σκοπο να αρχισει καντιλια κτλ να μην ερθει. Να λέτε και Server παιδιά!
billsnake21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χρειαζομαι αλλο 1 ατομο για την ομαδουλα!Κατα τις 11 θα μπουμε να παιξουμε ενα παιχνιδι.Κατα 95% ολοι θα ημαστε μεσα.Οποιος θελει να μπει μαζι μας ευπροσδεκτος.Για να το ξεκαθαρισω τωρα αν κανενας εχει σκοπο να αρχισει καντιλια κτλ να μην ερθει. Εάν θες με υπολογίζεις αλλά eune δεν έχω και το καλύτερο acc (runes-champs missing lel )
andreapaog328 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Πάει τέλεια, έχω κερδίσει Vs (Kata, Fizz, Yasuo, Xerath, Teemo, Nida, Gnar και άλλα που δεν θυμάμαι) ΑΛΛΑ τι να το κάνω;;;, τις περισσότερες φορές οι άλλοι δεν είναι και τόσο καλοί και δεν μπορώ να Carry και ας είμαι Feeded γιατί όπως ξέρεις η Tristana AP είναι καλή όσο έχει όλα τα Spell (δηλαδή κάθε 40 Sec) ... κλάφτα δηλαδή... Μην αρχίσετε πάλι "Ναι, εσύ είσαι ο καλός και οι άλλοι οι κακοί..." , με Τριστανα-ΑΠ πάντα ήμουν ο καλός και μπορείτε να δείτε τους αγώνες μου. Αν είχα για Duo κάποιον πολύ καλό ADC τότε θα έφευγα από Bronze σε 2-3 βράδια... αλλά κανείς δεν μου έχει στείλει μήνυμα για DUO, λογικό! αφού το 90% εδώ μέσα είστε στον Noobserver East. ε με κεινο το feeded 2
Spartan117 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Πολύ μέτρια τα game στο lcs. Χαστούκια θα φάνε από τους κορεάτες οι δικοί μας.
Atallos1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Απλα δεν ειχαν ιδιαιτερο λογο να παιξουν , ουτε καν χαρηκαν στο τελος αφου τη θεση στα worlds την ειχαν
MavroManitari Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα με την Tristana? ότι αν η Team έχει Low HP και τραβιέται πίσω, η Tristana θα τους καθαρίσει όλους... Jump Jump Jump KABOOOM!... απολύτως φυσιολογικό ε; Tελευταία φορά που δίνω σημασία... Με ψόφια ομάδα μια κοντά κοντά να φεύγει μια Jinx ult σκάει Penta (και μου έχει συμβεί) Με ψόφια ομάδα και καλό positioning ένα varus snipe σκάει εξίσου penta Με ψόφια όμαδα και ροδάκια στην γιαγιά μου θα είχα skateboard teemo skin...
παπι Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 H tristana AP mid OP @euw bronze Kappa πώς παει; Επεσες ατσαλα στο bronze3 λεει το op.gg . τι σκαλωμα εχεις φαει με την απ τριστ; μια χαρα assassin γινεται. ασε που με το ε απογοητευει ολους τους escπταριδες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 τι σκαλωμα εχεις φαει με την απ τριστ; μια χαρα assassin γινεται. ασε που με το ε απογοητευει ολους τους escπταριδες Τα χουμε ξαναπει. Για αυτη τη δουλεια υπαρχει ενα pool απο champs που κανουν αυτο που κανει η ap tristana καλυτερα, αρα give me a reason για αυτο το pick. Βιτσιοζικα picks και builds που σε συγκεκριμενες περιπτωσεις δουλευουν, υπαρχουν ουκ ολιγα, δεν ειπα ποτε το αντιθετο. Α και κατι που ξεχνατε εσεις οι ap tristana και λοιπα picks/builds fans. Στοχος ειναι η νικη και οχι το kda. Kαλο kda δεν συνεπαγεται καλο παιχτη, ουτε και καλο pick. Ο καλος παιχτης και το καλο pick φαινεται στο αν κερδιζει games, oχι στο αν εχει ενα μαω-ταω burst και ριχνει 2hit το αντιπαλο adc .
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν champs. Απλα λεω πως δεν ειναι και τοσο τραγικο το να παιζεις ap trist.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Σε elo που ξερουν τι τους γινεται, ειναι απλα ενα κακο pick. Σε bronze elos, σαν του sonyxp ξερωγω, ολα δουλευουν. Παραδειγμα η φωτο απο κατω. Λες να αρχισω να παιζω main adc thresh η main soraka top? Sony παιρνε ιδεες.
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Soraka top το εχω δει και σε d. Τεσπα, απλα θεωρω υπερβολη να κραζεις trist ap σε b/s/g elo, οταν υπαρχουν ad nida yasu (ή whateva assassin) top και αλλα πολλα που θεωρουνται "accepted".
MavroManitari Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εγώ θέλω απόψεις για Gnar supp. Μου αρέσει ειλικρινά σαν ιδέα και τα πήγα σε ένα game πολύ καλά. Πιστεύω με σωστό manage του rage του είναι καλή επιλογή. Βέβαια με 1-2 παιχνίδια δεν βγάζεις πόρισμα αλλά κουβάλησα παιχνίδια που το ADC δεν είχε ιδέα από last hit.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Για την ιστορια, yasuo / nida ad-bruiser top ειναι god (ή almost god) tier picks atm, απορω τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτα ειναι χειροτερα pick απο την AP tristana...
Προτεινόμενες αναρτήσεις