Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασικά ρε... EUNE, μόνο εκεί βλέπεις ADC Top και τέτοια troll lanes! και το θέμα είναι ότι ούτε που τους ενδιαφέρει αν υπάρχει ήδη ADC/Mid πχ... απλά pickaroun ίδιο και πάνε άλλο Lane! παίζει να δεις Game με 2-3 Adc.

Προχθές έχασα promo game στον euw από G4 ap mf mid...ήταν και premade με το supp μας που χέστηκε αν χάναμε γιατί ήταν ήδη 0lp G5(τώρα έπεσε S2 από ότι είδα)

Παντού τα ίδια σκατά είναι

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προχθές έχασα promo game στον euw από G4 ap mf mid...ήταν και premade με το supp μας που χέστηκε αν χάναμε γιατί ήταν ήδη 0lp G5(τώρα έπεσε S2 από ότι είδα)

Παντού τα ίδια σκατά είναι

Συμφωνώ ότι παντού υπάρχουν άτομα που θέλουν να σου καταστρέψουν το παιχνίδι (δεν μπορώ να φανταστώ τώρα Gold να είσαι άμπαλος και να Feed-areis ασύστολα). Απλά λέω ότι μέχρι και Bronze στον EUNE είναι τραγικά (έχω παίξει), πολλές φορές (όχι τις περισσότερες) ο κόσμος δεν επιλέγει τα ανάλογα Champions για τα ανάλογα Lanes. Πολλές φορές έχω δει 2 ADC πχ και κάνα Support Mid ή ΤΟΠ.

Δημοσ.

H tristana AP mid OP @euw bronze Kappa πώς παει; Επεσες ατσαλα στο bronze3 λεει το op.gg .

Πάει τέλεια, έχω κερδίσει Vs (Kata, Fizz, Yasuo, Xerath, Teemo, Nida, Gnar και άλλα που δεν θυμάμαι) ΑΛΛΑ τι να το κάνω;;;, τις περισσότερες φορές οι άλλοι δεν είναι και τόσο καλοί και δεν μπορώ να Carry και ας είμαι Feeded γιατί όπως ξέρεις η Tristana AP είναι καλή όσο έχει όλα τα Spell (δηλαδή κάθε 40 Sec) ... κλάφτα δηλαδή...

Μην αρχίσετε πάλι "Ναι, εσύ είσαι ο καλός και οι άλλοι οι κακοί..." , με Τριστανα-ΑΠ πάντα ήμουν ο καλός και μπορείτε να δείτε τους αγώνες μου.

Αν είχα για Duo κάποιον πολύ καλό ADC τότε θα έφευγα από Bronze σε 2-3 βράδια... αλλά κανείς δεν μου έχει στείλει μήνυμα για DUO, λογικό! αφού το 90% εδώ μέσα είστε στον Noobserver East.

Δημοσ.

me 40% win rate με tristana σε 35 games ειναι βεβαιο οτι εισαι καλος αλλα πολυ ατυχος λογω teams. Δοκιμασε να ανακαλυψεις την κρυμμενη δυναμη του adc thresh μπας και αλλαξουν και τα γουρια :P

Δημοσ.

me 40% win rate με tristana σε 35 games ειναι βεβαιο οτι εισαι καλος αλλα πολυ ατυχος λογω teams.

Μιλάω για AP, γιατί την Tristana την παίζω και ADC που είμαι πολύ άχρηστος... δεν μπορώ τον τρόπο που βαράνε αλλά το προσπαθώ. AP λογικά έχω 65-70% WinRate.

Δημοσ.

Μιλάω για AP, γιατί την Tristana την παίζω και ADC που είμαι πολύ άχρηστος... δεν μπορώ τον τρόπο που βαράνε αλλά το προσπαθώ. 

Ναι επειδή το last hitting στο mid ως γνωστόν είναι παντελώς άχρηστο...

"τι το θέλεις το +20cs advantage όταν άλλος έχει πάρει 1 kill παραπάνω...χαμένο παιχνίδι είναι GG wp surr at 20"

• Like 2
Δημοσ.

#LCS

Καλή η Tristana AD mid, καλή η Tristana που με κάθε kill/assist πηδάει (δεν φτάνει το μεγάλο της Range δηλαδή, της δώσανε και cd reset)... παίζω το Account μου στοίχημα ότι θα φάει Nerf στο επόμενο Patch (ίσως W cd reset bye bye).

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο παιχνιδι παιχτηκε επειδη πηραν first pick Kassadin 

Οπως ειχε γινει παλι σε τετοιο matchup στο NA LCS που την επαιζε ο Voy αν θυμαμαι καλα

Δεν εχει λογο να φαει nerf στο reset , το ιδιο πραγμα εχει κ η Jinx

Η AP trist εχει εχει φαει nerf εδω κ καιρο 

Αλλα ενταξει , μετα απο 2 accounts στον EUNE ας εχω κι ενα στον West

Δημοσ.

Αλλα ενταξει , μετα απο 2 accounts στον EUNE ας εχω κι ενα στον West

Αστο το account στο west εσύ. Εγώ θα το πάρω που έχω μόνο ένα. 

Δημοσ.

Δεν εχει λογο να φαει nerf στο reset , το ιδιο πραγμα εχει κ η Jinx

Εννοείς την passive πιστεύω πως όταν proc-άρει και ξανακάτσει kill/assist/turret γίνεται proc reset. Γιατί ability reset δεν γίνεται.

Δημοσ.

Ε ωραία ρε παιδιά! δώστε της 710 Range, και επειδή δεν φτάνει δώστε της και ένα Jump, επειδή και αυτό ίσως δεν είναι αρκετό δώστε της και ένα Reset σε Assist/Kill.... είμαστε καλά?

Ε τουλάχιστον να πάει στο μισό και όχι να κάνει Reset!

Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα με την Tristana? ότι αν η Team έχει Low HP και τραβιέται πίσω, η Tristana θα τους καθαρίσει όλους... Jump Jump Jump KABOOOM!... απολύτως φυσιολογικό ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...