MavroManitari Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Απο 12-3(ή 4) σε 21-12 The throws are real KT...
Andy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 gg kt! τους κατουρησαν!αν και στο τελος το ψιλοεχασαν ηταν και παλι αρκετα μπροστα ΚaKAO παιχταρα
nrkmaiden Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Υπαρχει κανα βιντεο να δω απο το 2ο παιχνιδι και επειτα?
Andy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 εχει rebroadcast αυτη την στιγμη αλλα ειναι στο 1ο ακομα http://www.twitch.tv/ongamenet
MavroManitari Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μολις έπαιξα gnar με relic-sightstone supp...κομμάτιασα leona...καλή φάση
sonyxp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Βαρέθηκα να παίζω Jungler Amumu,WW,Xin,Graggy,Yi,Cho... πείτε κάναν άλλον Champ ρε παιδιά... έναν Champ που δεν πολυπαίζει Jungle... τι λέτε για Nasus?
Spartan117 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Βαρέθηκα να παίζω Jungler Amumu,WW,Xin,Graggy,Yi,Cho... πείτε κάναν άλλον Champ ρε παιδιά... έναν Champ που δεν πολυπαίζει Jungle... τι λέτε για Nasus? Ο Nasus έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ AP scaling. Ιδανικό build κατ εμέ είναι να rushαρεις lichbane + deathcap και μετά τρία warmongs για να μην πέφτεις και εύκολα. Μπότες μπορείς να βγάλεις mobility ή attack speed για να βαράς πιο γρήγορα.
andreapaog328 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 essence reaver σε lucian για mana reg. + cooldown αξιζει πιστευετε απεναντι στο shield και το διπλασιο lifesteal του bt?
MavroManitari Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 essence reaver σε lucian για mana reg. + cooldown αξιζει πιστευετε απεναντι στο shield και το διπλασιο lifesteal του bt? Αρκετά γιατί δεδομένου πως θα μπορείς να σπαμάρεις τα abilities παραπάνω έχεις περισσότερα passive procs.
ssns Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εφτιαξα μια ομαδα στο game για να μπορεσω να μαζεψω ατομα και να παρω τα ward rewards που δινουν στα 5vs5. Οποιος ενδιαφερεται να μπει και να τα παρει και εκεινος ας μου στειλει ενα μηνυμα εδω ή μπορειτε να με βρειτε στο game με το ιδιο nickname
SakafliaC Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χθες μπήκα να παίξω το πρώτο μου ranked Με βγάζει τελευταίο pick. Τους λέω μπορώ να παίξω top και ζούγκλα. Παίρνουν και το top και τη ζούγκλα. Τους λέω οκ θα παίξω supp. Έχει πάρει ο άλλος Ashe με barrier και heal. Δε γαμιέται λέω πάμε να δούμε τι θα κάνουμε. Μπαίνει το game και η Ashe πάει στο top χωρίς να μιλήσει καν να μας εξηγήσει το γιατί. Ο Wukong jungler μας αποφασίζει να ρθει bot και απλά πρώτη φορά στη ζωή μου σε ranked μετά από πόσα normal έκανα support σε Wukong. Στο top η enemy Nida έχει 6-0 στο 10 και ο enemy Yasuo στο mid 3-0 τον Velkoz μας.. Στο bot απλά καθόμασταν 4 γελοίοι και κάναμε ότι παίζαμε. Surrender στο 20 με gg κλπ. Απλά θυμήθηκα όσα διάβαζα εδώ τόσο καιρό..
GeorgeGK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χθες μπήκα να παίξω το πρώτο μου ranked Με βγάζει τελευταίο pick. Τους λέω μπορώ να παίξω top και ζούγκλα. Παίρνουν και το top και τη ζούγκλα. Τους λέω οκ θα παίξω supp. Έχει πάρει ο άλλος Ashe με barrier και heal. Δε γαμιέται λέω πάμε να δούμε τι θα κάνουμε. Μπαίνει το game και η Ashe πάει στο top χωρίς να μιλήσει καν να μας εξηγήσει το γιατί. Ο Wukong jungler μας αποφασίζει να ρθει bot και απλά πρώτη φορά στη ζωή μου σε ranked μετά από πόσα normal έκανα support σε Wukong. Στο top η enemy Nida έχει 6-0 στο 10 και ο enemy Yasuo στο mid 3-0 τον Velkoz μας.. Στο bot απλά καθόμασταν 4 γελοίοι και κάναμε ότι παίζαμε. Surrender στο 20 με gg κλπ. Απλά θυμήθηκα όσα διάβαζα εδώ τόσο καιρό.. Εγώ θα σου πρότεινα τουλάχιστον τα πρώτα 10 που είναι για να σε βάλει κάπου παίξε duo με κάποιον φίλο σου ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να έχεις τέτοια άτομα στο team σου! Που αν τα πρώτα 10 πάνε καλά να γλυτώσεις τουλάχιστον αμέσως το bronze! Όχι ότι στο silver είναι καλύτερα αλλά κάτι είναι και αυτό!
GjokerR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εφτιαξα μια ομαδα στο game για να μπορεσω να μαζεψω ατομα και να παρω τα ward rewards που δινουν στα 5vs5. Οποιος ενδιαφερεται να μπει και να τα παρει και εκεινος ας μου στειλει ενα μηνυμα εδω ή μπορειτε να με βρειτε στο game με το ιδιο nickname Σε εκανα add για την ομαδα
andreapaog328 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εφτιαξα μια ομαδα στο game για να μπορεσω να μαζεψω ατομα και να παρω τα ward rewards που δινουν στα 5vs5. Οποιος ενδιαφερεται να μπει και να τα παρει και εκεινος ας μου στειλει ενα μηνυμα εδω ή μπορειτε να με βρειτε στο game με το ιδιο nickname μεσα. σεκανα και γω add
sonyxp Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χθες μπήκα να παίξω το πρώτο μου ranked Με βγάζει τελευταίο pick. Τους λέω μπορώ να παίξω top και ζούγκλα. Παίρνουν και το top και τη ζούγκλα. Τους λέω οκ θα παίξω supp. Έχει πάρει ο άλλος Ashe με barrier και heal. Δε γαμιέται λέω πάμε να δούμε τι θα κάνουμε. Μπαίνει το game και η Ashe πάει στο top χωρίς να μιλήσει καν να μας εξηγήσει το γιατί. Ο Wukong jungler μας αποφασίζει να ρθει bot και απλά πρώτη φορά στη ζωή μου σε ranked μετά από πόσα normal έκανα support σε Wukong. Στο top η enemy Nida έχει 6-0 στο 10 και ο enemy Yasuo στο mid 3-0 τον Velkoz μας.. Στο bot απλά καθόμασταν 4 γελοίοι και κάναμε ότι παίζαμε. Surrender στο 20 με gg κλπ. Απλά θυμήθηκα όσα διάβαζα εδώ τόσο καιρό.. Κλασικά ρε... EUNE, μόνο εκεί βλέπεις ADC Top και τέτοια troll lanes! και το θέμα είναι ότι ούτε που τους ενδιαφέρει αν υπάρχει ήδη ADC/Mid πχ... απλά pickaroun ίδιο και πάνε άλλο Lane! παίζει να δεις Game με 2-3 Adc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις