Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις κουραδια mmr ή ειχαν καποιο duo που ο ενας μπορει να ηταν πολυ λιγοτερο ελο απο το ελο της ομαδας σου και σου εδωσε λιγα.

Το opgg με λεει 1500 το δικο μου και 1540 το average....

Αντε παλι λιωσιμο με xin να ανεβασω mmr...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις κατάφερα με χίλια ζόρια να νικήσω ένα σαπίδι παιχνίδι...

Ποιός είναι χειρότερος καρκίνος?

[A]ο νουμπάς κραξίδας που είναι ο κριτής τον πάντων και παίζει J4 top και είναι 3/8 

η κλαμμένη λουκία jungle yi που έφαγε από τον προαναφερθέσα flame και παράτησε ΟΛΑ τα late game TF's για να φαρμάει ζούγλκα στο 40φεύγα με δικαιολογία "thank j4 I afk"...

Δυστυχώς υπάρχουν πολύ μα***κες που για το παραμικρό πάνε AFK! άντε να αναβαθμίσουν το Tribunal να φάνε κανα Ban να ηρεμήσουμε!!!

Συχνό φαινόμενο στον East :(

Δημοσ.

Δεν υπαρχει πουθενα το true MMR σου , ασε τι λεει το op.gg 

Δημοσ.

Είχα αντίπαλο Gnar ΤΟP και ήμουν με Tristana-AP, απλά ο τύπος δεν μπόρεσε να βρει την ησυχία του... γενικά είμαι τύπος που φαρμάρω και δεν κάνω engage, 2 engage που έκανα τον έχωσα για το πεος... το σημαντικό όμως ήταν ότι τον κράταγα μακριά από Farm με το Ε.

Δυστυχώς όμως χάσαμε... όλοι οι άλλοι Feed-αρανε και πηγαίνανε σε ξύλο μόνοι τους 4V5^^... ε μετά το MidGame έγινε μπουρδέλο... εντάξει καθάριζα 1 με 1 Combo αλλά μετά CD (AP Tristana είναι μόνο για να καθαρίσει 1 και μετά είναι λίγο για το πεος)

Δημοσ.

(AP Tristana είναι μόνο για να καθαρίσει 1 και μετά είναι λίγο για το πεος)

μαλλον γιαυτο δε παιζει κανενας tristana top...ενα stun να φας εφυγες ακλαφτος

Δημοσ.

Είχα αντίπαλο Gnar ΤΟP και ήμουν με Tristana-AP, απλά ο τύπος δεν μπόρεσε να βρει την ησυχία του... γενικά είμαι τύπος που φαρμάρω και δεν κάνω engage, 2 engage που έκανα τον έχωσα για το πεος... το σημαντικό όμως ήταν ότι τον κράταγα μακριά από Farm με το Ε.

Δυστυχώς όμως χάσαμε... όλοι οι άλλοι Feed-αρανε και πηγαίνανε σε ξύλο μόνοι τους 4V5^^... ε μετά το MidGame έγινε μπουρδέλο... εντάξει καθάριζα 1 με 1 Combo αλλά μετά CD (AP Tristana είναι μόνο για να καθαρίσει 1 και μετά είναι λίγο για το πεος)

Πρώτον.... Δεν farmάρεις... Φαίνεται από το παραπάνω screenshot. 

Δεύτερον. Φτιάξε Lich Bane για να είσαι χρήσιμος κάπως μετά το Combo.

Τρίτον, δεν το αφήνεις να πάει ψιλο-late όταν έχεις AP Tristana because Banshees Veil Shenanigans

Δημοσ.

Πρώτον.... Δεν farmάρεις... Φαίνεται από το παραπάνω screenshot. 

Δεύτερον. Φτιάξε Lich Bane για να είσαι χρήσιμος κάπως μετά το Combo.

Τρίτον, δεν το αφήνεις να πάει ψιλο-late όταν έχεις AP Tristana because Banshees Veil Shenanigans

4on, ας έχουν ότι θέλουν! ακόμα και Tank χώνω με 1 Combo late...

Συγκεκριμένα:

Ulti = 500+1200 = 1700dmg

W = 500+

E = 500-1000 (χάνεις μέχρι και 600-700 Hp σιγά σιγά)

Όσο για τα Resists, Void + Boots είναι αρκετά για να αχρηστεύσουν ότι έχουν!

ΆΛΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

άντε έχωσες 1, μετά;;;; μετά θέλεις Cooldown 40sec ΟΠΟΤΕ Δεν ξέρω αν πραγματικά αξίζει ...

Τελευταίο μου Game ήταν vs Zed, άλλος ένας που τον -κατέστρεψα- ΑΛΛΑ τι να το κάνεις άμα η ομάδα σου δεν τηρεί τα στοιχειώδη και πάνε Solo;;;

screenshot_14.png

PS: Όσο για το Lich, το σκεφτόμουν αλλά αξίζει; γιατί τους έχω ένα Combo, βοηθάει; σε τι; μετά το Combo είμαι μόνο με E Που έχει Cooldown 10sec~ ...

Δημοσ.

Σάπια μέτρηση του op.gg...ενώ παίζω σερί παιχνιδιών με καραμπινάτες νίκες (3.0+  K/D) δεν ανέβασε το mmr μου. Mε το που ανέβηκα division θυμήθηκε να μου δώσει +200 MMR.

¨Οτι να ναι κοινώς..

screenshot_13.png

Και για άλλη μια φορά επιλεκτικά ξεχνάς να πεις πως αμέσως στο επόμενο game πήγες 2/10 με yi :P

Δημοσ.

Άλλη μια επιτυχία!

Poor Teemo

screenshot_13.png

oυαου :P

Θα αρχισω να παιζω morgana supp για να με παιρνεις duo να κανουμε μαζι πολλα penta(s).

• Like 1
Δημοσ.

oυαου :P

Θα αρχισω να παιζω morgana supp για να με παιρνεις duo να κανουμε μαζι πολλα penta(s).

Παίζεις EUW? Θέλεις να πάμε κάνα Duo?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...