MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το riftwalk πλεον, mobility δινει κυριως και δεν μπορεις να του κανεις excessive use κιολας. Σκεψου το riftwalk του πριν το rework πως ηταν και πως ειναι τωρα. Τι αλλο να του νερφαρουν; Ειναι semi-melee AP , χρειαζεται mobility για να ειναι viable. Eιναι ψεμα το cd του riftwalk μεν, δεν μπορεις να το σπαμαρεις δε.
MavroManitari Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Mαζι με τον kha πρεπει να ειναι οι 2 πιο nerfed/ξεσκισμενοι champs του s4, αυτο λεω. Απο ψεματα champs εχει σοβαροτερα να ασχοληθουν (morgana, jax, vi, lucian αν και με τον τελευταιο κατι κανανε επιτελους). Kha?? Please...
sonyxp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 O Khazix δεν έχει φάει και κάνα γερό Nerf! δεν χρειάζεται κιόλας! από τότε που βγήκε δεν ήταν κάτι το τρομερό, εύκολα τον Countareis!
nasos o psaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Lel Αμα επαιζες west θα μαθαινες να τον κανεις counter Αντε με ολους τους bronzαδες που εχετε μαζευτει εδω μεσα 1
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εγω το ειπα , ειμαι πεπεισμενος οτι τρολαρει αβερτα 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 O Khazix δεν έχει φάει και κάνα γερό Nerf! δεν χρειάζεται κιόλας! από τότε που βγήκε δεν ήταν κάτι το τρομερό, εύκολα τον Countareis! Με poppy jungle @euw να υποθεσω;
billsnake21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αμα επαιζες west θα μαθαινες να τον κανεις counter Αντε με ολους τους bronzαδες που εχετε μαζευτει εδω μεσα Ένα δάκρυ κύλησε :'(
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αμα επαιζες west θα μαθαινες να τον κανεις counter Αντε με ολους τους bronzαδες που εχετε μαζευτει εδω μεσα ΤΟυ τα ελεγα και εγω του ατταλου και αυτος εκει ,ελεγε τον kha op.Τι να πεις eune trash player ειναι,τι περιμενεις να σου πει :-D :-D :-D Ακου εκει ηταν op ο kha,σε λιγο θα μου πεις οτι ειναι op και ο μαοκαι ή ο jax .Ελεος με τα noobια εδω μεσα. Τα πιο op champs atm τωρα ειναι Mordeklasier-heimerdidididnger-karma adc[new meta]-gankplank-poppy. Παρτε αυτους και ανεβειτε noobαδες.
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 PSA Announcement Αν δεν εχετε Lolipoppy δεν υπαρχει λογος να παιζετε Poppy Tenk giou
nasos o psaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ένα δάκρυ κύλησε :'( ενταξει ρε φιλε δεν θελω να γινομαι κακως αλλα πως να το κανουμε γινε αντρας και δεξου το εισαι σκουπιδι ο sonyxp o πρωτοπορος τα ειπε μια φορα τον φαγατε αλλα να μ πεις ο πρωτος ειναι ο Γαλιλαιος οταν ειπε " η γη ειναι στρογγυλη" ξερεις του ειπαν ? "ολο ευθεια στο δεξι σου χερι ειναι η ιερα εξεταση" Τον Σωκρατη δεν το κερασανε κωνειο γτ ελεγε αληθειες Μην θυμηθω τον μεγαλο genja που επαιξε kog με trinity και τον κοροΪδευαν ολοι και μετα απο ενα χρονο και 15 διαφορετικα patch τον βλεπεις παντου λες και αλλαξε κατι ΤΟυ τα ελεγα και εγω του ατταλου και αυτος εκει ,ελεγε τον kha op.Τι να πεις eune trash player ειναι,τι περιμενεις να σου πει :-D :-D :-D Ακου εκει ηταν op ο kha,σε λιγο θα μου πεις οτι ειναι op και ο μαοκαι ή ο jax .Ελεος με τα noobια εδω μεσα. Τα πιο op champs atm τωρα ειναι Mordeklasier-heimerdidididnger-karma adc[new meta]-gankplank-poppy. Παρτε αυτους και ανεβειτε noobαδες. ελα σιγα σιγα να το παμε να εμπεδωσουν πρωτα την βασικη αληθεια και μετα θα του αποκαλυψουμε και του op champs καθως και πως αυτοι συνδεονται με τα νεφελιμ,τον Βλαδιμιρ Πουτιν ,την CIA και τους κορμορανους στα νησια Γκαλαμπακος αλλα και το τι κρυβεται πισω απο την riot και τα καπελα teemo 1
MavroManitari Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 In the other news αναφερόμενος στο patch 4.13 εάν δεν παίζεις κάργα jinx δεν μπορείς να εκτιμήσεις πόσο χρήσιμο είναι το get excited @inhibitor. Εδώ και καιρό με ενοχλούσε υπερβολικά πολύ η έλλειψή του χωρίς δικαιολογείται κανέναν ουσιαστικό λόγο. Το μόνο σοβαρό escape που έχει είναι ως champ είναι αυτή η ριμάδα passive και δεδομένου πως γίνεται σκληρή άμυνα για τα inhibitor μπορεί πλέων να την κάνει και μέτριο splitpusher.
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει AD σε Solo Q που να κανει split push , not viable
nrkmaiden Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ενταξει ρε φιλε δεν θελω να γινομαι κακως αλλα πως να το κανουμε γινε αντρας και δεξου το εισαι σκουπιδι ο sonyxp o πρωτοπορος τα ειπε μια φορα τον φαγατε αλλα να μ πεις ο πρωτος ειναι ο Γαλιλαιος οταν ειπε " η γη ειναι στρογγυλη" ξερεις του ειπαν ? "ολο ευθεια στο δεξι σου χερι ειναι η ιερα εξεταση" Τον Σωκρατη δεν το κερασανε κωνειο γτ ελεγε αληθειες Μην θυμηθω τον μεγαλο genja που επαιξε kog με trinity και τον κοροΪδευαν ολοι και μετα απο ενα χρονο και 15 διαφορετικα patch τον βλεπεις παντου λες και αλλαξε κατι ελα σιγα σιγα να το παμε να εμπεδωσουν πρωτα την βασικη αληθεια και μετα θα του αποκαλυψουμε και του op champs καθως και πως αυτοι συνδεονται με τα νεφελιμ,τον Βλαδιμιρ Πουτιν ,την CIA και τους κορμορανους στα νησια Γκαλαμπακος αλλα και το τι κρυβεται πισω απο την riot και τα καπελα teemo Τα λεει καλα ο σονι τα εξηγει ωραια. Μαθετε λιγο λολακι απο το δασκαλο. 1
MavroManitari Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει AD σε Solo Q που να κανει split push , not viable True μάλλον το παραυπολογίζω η στα δικά μου επίπεδα κοιμούνται αρκετά ώστε να μου βγαίνει, anyways το point μου είναι πως διαπιστώνω τραγική μείωση σε shutdowns από τότε (που ενδέχεται να δείχνει πως πάσχω από overextend).
Προτεινόμενες αναρτήσεις