Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το riftwalk πλεον, mobility δινει κυριως και δεν μπορεις να του κανεις excessive use κιολας.

Σκεψου το riftwalk του πριν το rework πως ηταν και πως ειναι τωρα. Τι αλλο να του νερφαρουν; Ειναι semi-melee AP , χρειαζεται mobility για να ειναι viable. Eιναι ψεμα το cd του riftwalk μεν, δεν μπορεις να το σπαμαρεις δε.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mαζι με τον kha πρεπει να ειναι οι 2 πιο nerfed/ξεσκισμενοι champs του s4, αυτο λεω. Απο ψεματα champs εχει σοβαροτερα να ασχοληθουν (morgana, jax, vi, lucian αν και με τον τελευταιο κατι κανανε επιτελους).

Kha?? Please...Ziggs-icon.png

Δημοσ.

O Khazix δεν έχει φάει και κάνα γερό Nerf! δεν χρειάζεται κιόλας! από τότε που βγήκε δεν ήταν κάτι το τρομερό, εύκολα τον Countareis!

Δημοσ.

O Khazix δεν έχει φάει και κάνα γερό Nerf! δεν χρειάζεται κιόλας! από τότε που βγήκε δεν ήταν κάτι το τρομερό, εύκολα τον Countareis!

Με poppy jungle @euw να υποθεσω; :P

Δημοσ.

Αμα επαιζες west θα μαθαινες να τον κανεις counter

Αντε με ολους τους bronzαδες που εχετε μαζευτει εδω μεσα

Ένα δάκρυ κύλησε :'( 

Δημοσ.

Αμα επαιζες west θα μαθαινες να τον κανεις counter

Αντε με ολους τους bronzαδες που εχετε μαζευτει εδω μεσα

ΤΟυ τα ελεγα και εγω του ατταλου και αυτος εκει ,ελεγε τον kha op.Τι να πεις eune trash player ειναι,τι περιμενεις να σου πει :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ακου εκει ηταν op ο kha,σε λιγο θα μου πεις οτι ειναι op και ο μαοκαι ή ο jax .Ελεος με τα noobια εδω μεσα.

Τα πιο op champs atm τωρα ειναι

Mordeklasier-heimerdidididnger-karma adc[new meta]-gankplank-poppy.

Παρτε αυτους και ανεβειτε noobαδες.

Δημοσ.

Ένα δάκρυ κύλησε :'( 

ενταξει ρε φιλε δεν θελω να γινομαι κακως αλλα πως να το κανουμε γινε αντρας και δεξου το εισαι σκουπιδι

ο sonyxp o πρωτοπορος τα ειπε μια φορα τον φαγατε αλλα να μ πεις ο πρωτος ειναι

ο Γαλιλαιος οταν ειπε " η γη ειναι στρογγυλη" ξερεις του ειπαν ? "ολο ευθεια στο δεξι σου χερι ειναι η ιερα εξεταση"

Τον Σωκρατη δεν το κερασανε κωνειο γτ ελεγε αληθειες

Μην θυμηθω τον μεγαλο genja που επαιξε kog με trinity και τον κοροΪδευαν ολοι και μετα απο ενα χρονο και 15 διαφορετικα patch

τον βλεπεις παντου λες και αλλαξε κατι

ΤΟυ τα ελεγα και εγω του ατταλου και αυτος εκει ,ελεγε τον kha op.Τι να πεις eune trash player ειναι,τι περιμενεις να σου πει :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ακου εκει ηταν op ο kha,σε λιγο θα μου πεις οτι ειναι op και ο μαοκαι ή ο jax .Ελεος με τα noobια εδω μεσα.

Τα πιο op champs atm τωρα ειναι

Mordeklasier-heimerdidididnger-karma adc[new meta]-gankplank-poppy.

Παρτε αυτους και ανεβειτε noobαδες.

ελα σιγα σιγα να το παμε να εμπεδωσουν πρωτα την βασικη αληθεια

και μετα θα του αποκαλυψουμε και του op champs καθως και πως αυτοι συνδεονται με τα νεφελιμ,τον Βλαδιμιρ Πουτιν ,την CIA και τους κορμορανους στα νησια Γκαλαμπακος αλλα και το τι κρυβεται πισω απο την riot και τα καπελα teemo

• Like 1
Δημοσ.

In the other news αναφερόμενος στο patch 4.13 εάν δεν παίζεις κάργα jinx δεν μπορείς να εκτιμήσεις πόσο χρήσιμο είναι το get excited @inhibitor.

Εδώ και καιρό με ενοχλούσε υπερβολικά πολύ η έλλειψή του χωρίς δικαιολογείται κανέναν ουσιαστικό λόγο.

Το μόνο σοβαρό escape που έχει είναι ως champ είναι αυτή η ριμάδα passive και δεδομένου πως γίνεται σκληρή άμυνα για τα inhibitor μπορεί πλέων να την κάνει και μέτριο splitpusher.

Δημοσ.

ενταξει ρε φιλε δεν θελω να γινομαι κακως αλλα πως να το κανουμε γινε αντρας και δεξου το εισαι σκουπιδι

ο sonyxp o πρωτοπορος τα ειπε μια φορα τον φαγατε αλλα να μ πεις ο πρωτος ειναι

ο Γαλιλαιος οταν ειπε " η γη ειναι στρογγυλη" ξερεις του ειπαν ? "ολο ευθεια στο δεξι σου χερι ειναι η ιερα εξεταση"

Τον Σωκρατη δεν το κερασανε κωνειο γτ ελεγε αληθειες

Μην θυμηθω τον μεγαλο genja που επαιξε kog με trinity και τον κοροΪδευαν ολοι και μετα απο ενα χρονο και 15 διαφορετικα patch

τον βλεπεις παντου λες και αλλαξε κατι

ελα σιγα σιγα να το παμε να εμπεδωσουν πρωτα την βασικη αληθεια

και μετα θα του αποκαλυψουμε και του op champs καθως και πως αυτοι συνδεονται με τα νεφελιμ,τον Βλαδιμιρ Πουτιν ,την CIA και τους κορμορανους στα νησια Γκαλαμπακος αλλα και το τι κρυβεται πισω απο την riot και τα καπελα teemo

Τα λεει καλα ο σονι τα εξηγει ωραια. Μαθετε λιγο λολακι απο το δασκαλο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει AD σε Solo Q που να κανει split push , not viable

True μάλλον το παραυπολογίζω η στα δικά μου επίπεδα κοιμούνται αρκετά ώστε να μου βγαίνει, anyways το point μου είναι πως διαπιστώνω τραγική μείωση σε shutdowns από τότε (που ενδέχεται να δείχνει πως πάσχω από overextend).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...