SakafliaC Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 To προβλημα του Olaf ειναι ακριβως αυτο. Οτι ειναι καλος laner και decent 1vs1. Ως εκει ομως, παρακατω δεν εχει. Και ετσι δεν τον λες και απτα carry champs. Σε elo που γενικως καταλαβαινουν τι τους γινεται, δεν προκειται να feedarιστει ενας olaf στο top, αρα μετα το 20-25min θα περιφερεται στο map σαν την αδικη καταρα, οντας παντελως useless (οπως o renekton/pantheon/leblanc κλπ κλπ που αν δεν τα πανε καλα early game, δεν εχουν πιθανοτητα επιστροφης στο game). Συμφωνώ σχεδόν σε όλα, αν και πιστεύω ότι είναι viable και late game αν το νιώθεις λίγο. Ίσως όχι σε diamond επίπεδο, αλλά μέχρι gold μπορεί και plat παίζεται χαλαρά. Το θέμα είναι ότι αυτό ακριβώς είναι το ξενέρωμα πια στο top, το να ρχεται ο Gragas, η Nidalee και κυρίως η Lulu και να σπάνε πουλιά.
andreapaog328 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 τι εχει παιχτει με το matchmaking στο team builder? πετυχαίνω απο bronze 1 μέχρι plat 3 στην ίδια ομαδα. ο platinum τυχαινει απεναντι στον bronze και γινεται παρτυ καθε φορα
MavroManitari Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πως δινει λιγοτερα lp βρε ? πρωτα παιζει ρολο το δικο σου . η σημασια του mmr των αλλων ειναι αμελητεα αν δεν εχεις καποιον δικο σου που ξερεις πως παιζει τοτε ναι πας σε τετοια λυση Έχω δικό μου αλλά είναι θεματάκι το timing . Όταν παίζω duo το LP gain μου είναι 12-15 ενό μόνος μου είναι 17-23. Αντίθετα το LP loss μόνος μου είναι 15-17 μόνος και 20κάτι σε duo . τι εχει παιχτει με το matchmaking στο team builder? πετυχαίνω απο bronze 1 μέχρι plat 3 στην ίδια ομαδα. ο platinum τυχαινει απεναντι στον bronze και γινεται παρτυ καθε φορα Έχει ξαναειπώθει άλλο το soloQ MMR και άλλο το normal. Εχτές έπαιξα ένα blind pick με ένα 26lvl smurf και είχα στην ομάδα μου gold 2 katarina και τα τάισε όλα. Έκανε κάτι επικά turret dives από τα 2-3 level και απόρισα ποιος του χάρισε το account Στα άλλα νέα έρχεται νέο ranked tier και no more LP clamping??
sistah Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 τι εχει παιχτει με το matchmaking στο team builder? πετυχαίνω απο bronze 1 μέχρι plat 3 στην ίδια ομαδα. ο platinum τυχαινει απεναντι στον bronze και γινεται παρτυ καθε φοραΟτι παιζεται τοσο καιρο με το matchmaking του team builder,ειναι για τα μπαζα ακομα. Και εγω την αλλη φορα ειχα bronze vs plat/diamond και το παιχνιδι ηταν trololo. 50 teambuilder εχω παιξει και τα 50 ηταν οτι ναναι.
vag10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 εμένα πάντως τα παιχνίδια στο team builder που έπαιξα ήταν μια χαρά μόνο ίσως τα 2-3 πρώτα από τα 30 ήταν περίεργα
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) 4,14 Patch Notes Το nerf στη Morgana ειναι αμελητεο , απλα εκαναν κατι γτ τους ειχαν ζαλισει για nerf Kατα τα αλλα αδιαφορο patch Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2014 από Atallos1
MavroManitari Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 4,13 Patch Notes Το nerf στη Morgana ειναι αμελητεο , απλα εκαναν κατι γτ τους ειχαν ζαλισει για nerf Kατα τα αλλα αδιαφορο patch Ανέβασες το 4.13 μάλλον σε κόβω να ήθελες το 4.14
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ποσο nerf ακομα στον κακομοιρο τον kassa.
sonyxp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ποσο nerf ακομα στον κακομοιρο τον kassa. Late Game δεν είναι καθόλου κακόμοιρος... το θέμα όμως είναι ότι πλέον είναι χειρότερος και από την Poppy στο να κάνει Build και να βοηθήσει την Team από νωρίς ... Αφού είναι ηλίθιοι ρε! αυτός θέλει Rework και όχι τις μαλα*ες που κάνουν...
ssns Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Παιδια ψαχνω ομαδουλα για να παιξω μαζι τους παιχνιδια και να αναβαθμισω το ward για το τελος της σεζον. Αν με θελει κανενας let me know
nasos o psaras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ποσο nerf ακομα στον κακομοιρο τον kassa. το πιστευεις η οχι ακομα op ηταν
Spartan117 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ποσο nerf ακομα στον κακομοιρο τον kassa. Σε παρακαλώ κανε πλακα... Αυτός ο κινούμενος εμετός... Που βλέπεις σε stream challenger "oh Kassa not banned? gg" Δεν θα πω ότι είναι op, απλά είναι απίστευτα εκνευριστικό να παίζεις απέναντι σε Kassadin. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Nαι ρε guys δεν ειπα οτι δεν ηταν op ο Kassa. Αλλα περα απτο rework που ηταν big nerf, συνεχιζουν να nerfαρουν το συγκεκριμενο champ ανα 2-3 patch ξερω γω, λες και εχουν σκαλωσει μαζι του. Mαζι με τον kha πρεπει να ειναι οι 2 πιο nerfed/ξεσκισμενοι champs του s4, αυτο λεω. Απο ψεματα champs εχει σοβαροτερα να ασχοληθουν (morgana, jax, vi, lucian αν και με τον τελευταιο κατι κανανε επιτελους). @Spartan117, δε φταιει ο Kassa αν πικαρεις Ahri απεναντι του, προφανως ειναι εκνευριστικος γιατι ειναι δυσκολο matchup για σενα. Επισης και η Ahri ειναι αρκετα εκνευριστικη αντιπαλος, αλλα δε σου ειπαμε τιποτα Tσιμπησες και το buffακι σου στο προηγουμενο patch, κατσε ησυχα @sonyxp, μη βαζουμε στο ιδιο τραπεζι elohell picks με LCS picks. Xειροτερος απο poppy jungle ο Kassa, για το θεο δηλαδη ...
Spartan117 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ναι, τώρα φαντάσου την Ahri με 10 δευτερόλεπτα cd στην ult. Και δεν παίζω μονο Ahri, το champion pool μου σε γενικές γραμμές είναι αρκετά μεγάλο οποτε έχω παίξει με αρκετούς champion απέναντι σε Kassadin. Το ότι άμα αρχίσει να κάνει snowball δεν υπάρχει περίπτωση να τον κανεις shut down εκτως άμα κάνει ο ίδιος λάθος είναι απλά broken. Rift walk + combo + zhonyas + Rift Walk repeat.
Προτεινόμενες αναρτήσεις