Atallos1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Οπως ειπες ,το lane μπορει οχι ,το game ναι.Δες μεγαλους streamερς να δειςπως failαρουν τα supports,και επειδη απλα ειναι πολυ καλοι παικτες γαζωνουν στο mid late game.Να δω ενα καλο support τι θα κανει με ενα σαπιο adc και μια σαπια ομαδα. Τεσπα εγω τα ειπα αυτα γιατι μου κανατε το support lane το πιο usefull pick στο λολ και ειναι το χειροτερο . το game συνολικα δεν ειναι εφικτο να το κουβαλήσει με την κλασσική έννοια του ορου το support μιας κ δεν εχει το gold που εχουν οι αλλοι . για μενα απλα κανει πολλα πραγματα που αν καποιος δεν παιζει support δεν τα βλεπει η δεν τα εκτιμαει οσο πρεπει . το top οπως ειναι το competitive meta atm εχει σιγουρα το λιγοτερο impact στο παιχνίδι imo 1
sonyxp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το αποδεικνύεις με τα build σου σε jungler Yi. Πρώτα homeguard berserkers και αμέσως μετά sightstone.... Άσε τι κάνουμε εμείς Bronze-Silver, εγώ μιλάω για ένα σοβαρό παιχνίδι!
MavroManitari Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Άσε τι κάνουμε εμείς Bronze-Silver, εγώ μιλάω για ένα σοβαρό παιχνίδι! Καλύτερα μην πιάνεις το Ασήμι στο στόμα σου για αυτήν την κατάσταση . Υπάρχουμε και εμείς που έχουμε επενδύσει χρόνο στα ιδανικότερα builds/masteries/runes σε champion level όχι απλά lane level.
Atallos1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλύτερα μην πιάνεις το Ασήμι στο στόμα σου για αυτήν την κατάσταση . Υπάρχουμε και εμείς που έχουμε επενδύσει χρόνο στα ιδανικότερα builds/masteries/runes σε champion level όχι απλά lane level. καλα ειναι αυτα αλλα δεν αρκουν για να ανεβει καποιος βασικα πραματα πρεπει να κανεις πλεον κ να σπαμαρεις παιχνίδια
kamasoutra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κατι σαν το μακρινο rebound στο μπασκετ :-D Για πειτε και αλλα ωραια.Και εγω νομιζω οτι το support ειναι αυτο που κανει καρρυ σε ολο το παιχνιδι.Ποιο τανκυ τοπ τωρα,πιο burst mid,πιο adc .TO support φυσικα.Κουβαλαει για πλακα μονο του Eνταξει περα απο την πλακα τωρα ,ωραιο το suport αλλα δεν κουβαλαει,μην λεμε χαζα.Και θα μου πεις τωρα κουβαλαει με τα cc του και το heal του.Γιατι το τοπ δεν μπορει να κανει peel για το team?Δεν μποριε να ξεκινησει fights.Το jungl?.Δωστε σε εμενα ενα ap carry καλο και παρτε εσεις ενα καλο support .Σε λιγο θα μου το κανετε τον chuck norris του λολ. Αμα εχεις σαπιο support ,το καλο carry μπορει να κερδισει και μονο του το Lane.Οπως επισης χιλιες φορες να εχεις σαπιο support και φοβερο ap mid η adc ,παρα το αντιθετο. Αναλογως το playstyle σου αδερφε.Ναι δεν κουβαλει σαν το mid και το bot ,αλλα κουβαλαει,δεν σημαινει οτι οταν χανει το team σου και εισαι εσυ μπορστα καθεσε τοπ,πας bottom για δρακο να βοηθησεις.Γιατι νομιζεις παιρνουν tele πλεον?Μια χαρα κουβαλαει και καθολου απαθεις δεν ειναι ,ισα ισα ειναι πολυ snowball lane ακομα[αναλογως τον champ],και μπορεις για πλακα να φερεις πολυ κοσμο τοπ για να σε κανουν shutdown ενω το team σου κανει αλλα objectives.Μην βλεπετε στο lcs τι γινετε ,εκει παιζουν super παθητικα τοπ ,γιατι αμα ρισκαρουν ακι παρει ο αντιπαλος το kill ,μετα μπορει να εχουν δραματα[θα θελει camp απο τον junlger για να μην μεινει πολυ πισω οταν το bot τους που μπορει να θελει βοηθεια επισης] Δέν κατάλαβες πώς το είπα ακριβώς.
Spartan117 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλά άμα βλέπατε τώρα τον qtpie με roaming braum ενώ χάσανε το bot lane μέσα σε 10 λεπτά κέρδισε όλα τα lane για το team του. Στα 16 λεπτα 1/1/13 ενω στα 10 ο αντιπαλος lucian ειχε killing spree... Όσοι λένε ότι το support είναι ο πιο ασήμαντος ρόλος δεν ξέρουν το game. Εγώ χίλιες φορες να έχω έναν μέτριο top laner παρα ένα μέτριο support. Το ξέρω γιατί και εγώ σε κάποια φάση έκανα support main.
sonyxp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλά άμα βλέπατε τώρα τον qtpie με roaming braum ενώ χάσανε το bot lane μέσα σε 10 λεπτά κέρδισε όλα τα lane για το team του. Στα 16 λεπτα 1/1/13 ενω στα 10 ο αντιπαλος lucian ειχε killing spree... Όσοι λένε ότι το support είναι ο πιο ασήμαντος ρόλος δεν ξέρουν το game. Εγώ χίλιες φορες να έχω έναν μέτριο top laner παρα ένα μέτριο support. Το ξέρω γιατί και εγώ σε κάποια φάση έκανα support main. Μιλάς για OP Champion... κλασικα... πως θα πουλήσω Skin? βγάζω OP Champion!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 τι μαθαμε σημερα,παρτε support να ανεβειτε ,νεο μετα.Χαχααχ,τι αλλο θα ακουσω .Και μου βαζετε παραδειγμα τον qtpie.Αντε καλη συνεχεια ,τα ματια μου.
Spartan117 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αυτό καταλαβες εσύ, εγώ λέω ότι το support είναι εξίσου σημαντικός ρόλος. Γιατί ρε φιλε άμα το αντίπαλο team έχει lustboy και εγώ έχω τον γιωργάκη σαν support το bot lane το πιο σίγουρο είναι ότι θα πάει χαμένο. Πως να το κάνουμε, το support και ο jungler είναι playmaker ρολοι. Αυτοί αποφασίζουν ποτε θα κάνουμε fight δίνουν στο team στατιστικά που δεν καταλαβαίνεις αλλα υπάρχουν (shield/armor/mr/heal) κάνουν exhaust τα σωστά άτομα κάνουν peel για το ad carry κτλ. Και ναι ρε φιλε. Φέρνω τον qtpie σαν παράδειγμα. Άμα ένας ad carry main μπορεί να κάνει carry με support στο challenger 800lp+ αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνει και το support στο map... Δεν σου λέω για τον lustboy που μέσα σε 100 games έφτασε challenger στον na με 5-6-7 kda σε κάθε support που έπαιζε...
sistah Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ρε Σωκρατη ξεκολλα με αυτο, δεν ειπε κανεις οτι με το support θα κανεις carry και θα ανεβεις.Λεμε τι προσφερει ενα καλο και ενα κακο support και τι impact κανει.Μην διαβαζεις οτι σε συμφερει και βγαζεις αλλα ντι αλλον συμπερασματα.
GeorgeGK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τωρα απο εκει κ περα προσωπικα παντα επαιζα Utility/Support χαρακτηρες στα MMORPG , οποτε αργα η γρηγορα support θα κατεληγα κ στο LoL . Η δικη μου η "χαρα" αν θες , ειναι να κανω ενα clutch play . Να περασω ενα δυσκολο Morg bind , να κανω ενα flay την ωρα που κανει E η αντιπαλη Leona , η να κανω ενα double bubble με Nami . Πραγματικά σε αυτό το σημείο είπες για ποιο λόγο ακριβώς μου αρέσει να παίζω support και αυτό που προσπαθώ κάνω όταν παίζω τους συγκεκριμένους 3 champ που αυτούς παίζω συνήθως!
MavroManitari Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 καλα ειναι αυτα αλλα δεν αρκουν για να ανεβει καποιος βασικα πραματα πρεπει να κανεις πλεον κ να σπαμαρεις παιχνίδια Το duo με άγνωστο (έπεξα με γούσταρε με έκανε add) αξίζει τελικά? Γιατί ναι μεν θεωρείς πως παίζεις με κάποιον που θα παίξει καλά αλλά σε βάζει με ανώτερο MMR και δίνει λιγότερα LP.
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το duo με άγνωστο (έπεξα με γούσταρε με έκανε add) αξίζει τελικά? Γιατί ναι μεν θεωρείς πως παίζεις με κάποιον που θα παίξει καλά αλλά σε βάζει με ανώτερο MMR και δίνει λιγότερα LP. πως δινει λιγοτερα lp βρε ? πρωτα παιζει ρολο το δικο σου . η σημασια του mmr των αλλων ειναι αμελητεα αν δεν εχεις καποιον δικο σου που ξερεις πως παιζει τοτε ναι πας σε τετοια λυση
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ιερόσυλος Ναι δεν παίζετε πια, αλλά από πολύ λίγους χάνει το lane του στο top. Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia To προβλημα του Olaf ειναι ακριβως αυτο. Οτι ειναι καλος laner και decent 1vs1. Ως εκει ομως, παρακατω δεν εχει. Και ετσι δεν τον λες και απτα carry champs. Σε elo που γενικως καταλαβαινουν τι τους γινεται, δεν προκειται να feedarιστει ενας olaf στο top, αρα μετα το 20-25min θα περιφερεται στο map σαν την αδικη καταρα, οντας παντελως useless (οπως o renekton/pantheon/leblanc κλπ κλπ που αν δεν τα πανε καλα early game, δεν εχουν πιθανοτητα επιστροφης στο game). Στη συζητηση περι supports, εξ'ορισμου υπαρχει λαθος στους συλλογισμους των περισσοτερων γιατι προσπαθειτε να βαλετε ενα ρολο πανω απο εναν αλλον, σε ενα παιχνιδι με 5 διακριτους ρολους με τα δικα του καθηκοντα ο καθενας. Για μενα , αν πρεπει να ξεχωρισω σε σημασια εναν ρολο, τοτε ειναι το jungle. Eιναι φυσικα και ο δυσκολοτερος ρολος. Οι υπολοιποι 4 ειναι περιπου ισoδυναμοι και προφανως χρειαζεται καλο comp και συνεργασια. Συζητησεις τυπου το supp δεν ειναι σημαντικο/το supp κανει carry μονο του, ειναι pointless. Το supp ειναι εξισου σημαντικο με το top , το mid ή το adc. Και προφανως η ομαδα που εχει καλο supp εχει +πιθανοτητες νικης. Οπως αυτη που εχει καλυτερο top πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις