Atallos1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ποτε σε non support Ποτε γενικα , μονο οταν εχεις 2-3 auto attackers 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σαπίλα λες ε? Βασικά το cdr μόνο με σκάλωσε. Σαπιλα ειναι ο olaf γενικοτερα
GeorgeGK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι! Επειδή παίζω μόνο support και θέλω να ξεκινήσω να παίζω και κάτι άλλο,ποια θέση θα προτείνατε να ξεκινήσω να μάθω και 2-3 ήρωες που αξίζουν σε αυτήν.
SakafliaC Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σαπίλα λες ε? Βασικά το cdr μόνο με σκάλωσε. Σαπιλα ειναι ο olaf γενικοτερα Ιερόσυλος Ναι δεν παίζετε πια, αλλά από πολύ λίγους χάνει το lane του στο top. Sent from my iPhone using Insomnia Σαπίλα λες ε? Βασικά το cdr μόνο με σκάλωσε. Σαπιλα ειναι ο olaf γενικοτερα Ιερόσυλος Ναι δεν παίζεται πια, αλλά από πολύ λίγους χάνει το lane του στο top. Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
MavroManitari Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι! Επειδή παίζω μόνο support και θέλω να ξεκινήσω να παίζω και κάτι άλλο,ποια θέση θα προτείνατε να ξεκινήσω να μάθω και 2-3 ήρωες που αξίζουν σε αυτήν. Bάση λογικής θα σου έλεγα ADC επειδή ήδη θα έχεις χτίσει μια γενική γνώση του τι πρέπει να γίνει στο bot lane. Meanwhile και θέλω input από Αταλο περικαλώ (αν θυμάμαι καλά είναι main supp) σε μια γενική συζήτηση με mid-high elo (gold-plat)φιλαράκια υπάρχει το πόρισμα πως "για να παίζεις LoL με main support πρέπει να έχεις θέματα". Εγώ προτιμώ να είμαι ανοιχτόμυαλος και να λέω "μπορεί να έχει και την χαρά του". Προσωπικά έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση για τους παίκτες που θέλουν να είναι supp αλλά ήθελα να ρωτήσω τους main supp ποια είναι η απόλαυση του παιχνιδιού? Δεν είναι κουραστικό να κάνεις "την νταντα" στον άλλον έτσι ώστε να νικήσετε?
SakafliaC Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Supp παίζει main o Atallos ναι. Με το ίδιο σκεπτικό και στο L2 ξέρω γω δε θα πρεπε να χαμε prophet, buffers κοκ. Χθες πχ κατάφερα να παίξω πρώτη φορά αξιοπρεπή Blitz και μπορώ να σου πω ότι είναι απόλαυση. Τώρα κάτι Morganes, Nami και μένα μου φαίνονται βαρετές, αλλά με Blitz, Thresh, Leonna είσαι μέσα σε όλα και παίζεις και το ξύλο της αρκούδας. Δε συζητάμε για το θεό τον Alistar να μπαίνεις μέσα στους άλλους και να κάνεις πάσα στους δικούς σου το adc τους.. Όσο για το φίλο που παίζει supp, συμφωνώ ότι παίζοντας και adc θα χεις πια μια πλήρη εικόνα του τι παίζει στο bot. Sent from my iPhone using Insomnia
MavroManitari Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Χμμμ είναι βαρετή η Morgana και ποιο απολαυστικός ο Alistar?? Μάλλον δεν έχεις δει τον Krepo να την παίζει να τρελαθείς...από τα αγαπημένα μου supps είναι πλέων αυτή μαζί με τον Braum. Για την αναγκαιότητά τους συμφωνώ και εγώ. Το θέμα μου είναι πως μπορούν να είναι σε συνεχές παιχνίδια εξίσου απολαυστικοί με όσο οι υπόλοιποι ρόλοι? Και αν ναι how? 1
GeorgeGK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Προσωπικά εμένα μου αρέσει να παίζω support γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται μεχρι το 20 ας πουμε να κοιτάζω πότε θα κάνω last hit αλλά προσπαθώ να δημιουργήσω μια ευκαιρία για να δώσω ένα kill στο adc μου, ή αν μας την πέσουν πως θα μπορέσω να κάνω protect το adc μου αλλά να κάνω ταυτοχρονα stun/slow κλπ το απέναντι adc!Επίσης μπορώ να κοιτάζω το map περισσότερο και να έχω μια εικόνα για το υπολοιπο map στο game και όχι μόνο το lane μου! Btw morgana είναι το αγαπημένο μου support!
SakafliaC Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πιστεύω ότι είναι και θέμα γενικότερα του χαρακτήρα του καθενός. Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να βοηθάνε, υπάρχουν άλλοι που θέλουν να ναι οι star (adc) κλπ. Και πηγαίνοντας top αν το πάμε έτσι, παίζοντας Dr Mundo ξέρω γω το σακί κάνεις για να μαζεύουν τα kills οι δικοί σου. Ειδικά για τον Alistar πάντως διαφωνώ τελείως. Εννοείται ότι δεν τον συγκρίνω με την op Morgana, αλλά ο τύπος είναι απλά απόλαυση και εγώ τον ανέφερα ειδικά ως προς αυτό γιατί αναρωτιόσουν τι διασκέδαση έχει να παίζεις supp.
παπι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Bάση λογικής θα σου έλεγα ADC επειδή ήδη θα έχεις χτίσει μια γενική γνώση του τι πρέπει να γίνει στο bot lane. Meanwhile και θέλω input από Αταλο περικαλώ (αν θυμάμαι καλά είναι main supp) σε μια γενική συζήτηση με mid-high elo (gold-plat)φιλαράκια υπάρχει το πόρισμα πως "για να παίζεις LoL με main support πρέπει να έχεις θέματα". Εγώ προτιμώ να είμαι ανοιχτόμυαλος και να λέω "μπορεί να έχει και την χαρά του". Προσωπικά έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση για τους παίκτες που θέλουν να είναι supp αλλά ήθελα να ρωτήσω τους main supp ποια είναι η απόλαυση του παιχνιδιού? Δεν είναι κουραστικό να κάνεις "την νταντα" στον άλλον έτσι ώστε να νικήσετε? Παιξε καμια 20ρια game με janna, και θα δεις τη γλυκα.
Spartan117 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το support είναι καθαρά πιο στρατηγικός ρόλος στο league μαζί με τον jungler. Και μονο το ότι ένας από τους ρόλους είναι το να εξασφαλίζεις vision στην ομάδα σου και να το αποτρέπεις στην αντίπαλη είναι μεγάλη υπόθεση, μιας και τα περισσότερα games κερδίζονται/χάνονται στο vision. Επίσης όσες φορες έχω παίξει σαν adc με πολύ καλο support παίζω καλύτερα γιατί μου βγαίνει το laning phase άσχετα άμα δεν είμαι adc main. Αυτά από έναν mid laner.
MavroManitari Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να βοηθάνε, υπάρχουν άλλοι που θέλουν να ναι οι star (adc) κλπ. Ο Σταρ δεν είναι το adc...μπορεί να θεωρείται ο carry αλλά το αστέρι σχεδόν ποτέ δεν είναι. Πολύ πιο πολύ ρόλο "star" δίνω στους jungler που "ελέγχουν" πολλαπλά lane ενεργά (και το Supp παθητικά) και κάνουν συνήθως τις κύριες επιλογές για την ροή του παιχνιδιού (πόσα και ποια buffs θα πάρει ποιος/πότε δράκο/πότε gank/πότε baron κλπ). Από καθαρά mechanics το top και το mid έχουν ακόμα πιο πολύ ρόλο star από ένα adc γιατί πολύ απλά παίζουν κυρίως 1v1. Τον έχεις 5/0 άρα είσαι το αστέρι. Ενώ στην bot το "αστέρι" παράγεται από την συνεργασία με το supp σου και πολλές αυτό σου σερβίρει τα kills. Έχω ζήσει στο ζουμί να έχω δυνατά support που μαζί τους να πήγα 5-6-7/0 και κάποια στιγμή να αφήνουν το lane επειδή το αντίπαλο supp πάει περίπατο και νιώθω ενά ταισμένο και πλέων αβοήθητο μωρό Παιξε καμια 20ρια game με janna, και θα δεις τη γλυκα. Εάν ξεκινήσω supp που το κόβω θα πάω μάλον για morg-braum-leo αντί να πέσω κατευθείαν στα δύσκολα.
SakafliaC Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μανιτάρι top παίζω και αν με ρωτήσεις το Mid θεωρώ πιο "λαμπερό" ρόλο, αν μπορούμε να συζητάμε τέτοια για το LOL. Για τον περισσότερο κόσμο όμως star είναι το adc. Και μόνο απ τη λέξη carry και ότι αυτή συνεπάγεται στο game το καταλαβαίνεις.. Για τα mechanics συμφωνώ. Στο top και το mid το συνεχές 1vs1, ειδικά στο top που είναι ακόμα πιο απόμερο είναι απόλαυση.
kamasoutra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Bάση λογικής θα σου έλεγα ADC επειδή ήδη θα έχεις χτίσει μια γενική γνώση του τι πρέπει να γίνει στο bot lane. Meanwhile και θέλω input από Αταλο περικαλώ (αν θυμάμαι καλά είναι main supp) σε μια γενική συζήτηση με mid-high elo (gold-plat)φιλαράκια υπάρχει το πόρισμα πως "για να παίζεις LoL με main support πρέπει να έχεις θέματα". Εγώ προτιμώ να είμαι ανοιχτόμυαλος και να λέω "μπορεί να έχει και την χαρά του". Προσωπικά έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση για τους παίκτες που θέλουν να είναι supp αλλά ήθελα να ρωτήσω τους main supp ποια είναι η απόλαυση του παιχνιδιού? Δεν είναι κουραστικό να κάνεις "την νταντα" στον άλλον έτσι ώστε να νικήσετε? ADC θέλει αρκετά για να μάθεις δεν είναι δεξί κλίκ και τέλος ..θέλει να ξέρεις καλό kiting(attack move κόλπα) και καλό position που αυτό άντε να το ξέρεις απο αυτά που βλέπεις σαν support.Θα σου πρότεινα jungle ,για κάποιον λόγο σαν main support το jungle ήταν δεύτερο μου main αν και πλέον γουστάρω να παίζω mid. Μανιτάρι top παίζω και αν με ρωτήσεις το Mid θεωρώ πιο "λαμπερό" ρόλο, αν μπορούμε να συζητάμε τέτοια για το LOL. Για τον περισσότερο κόσμο όμως star είναι το adc. Και μόνο απ τη λέξη carry και ότι αυτή συνεπάγεται στο game το καταλαβαίνεις.. Για τα mechanics συμφωνώ. Στο top και το mid το συνεχές 1vs1, ειδικά στο top που είναι ακόμα πιο απόμερο είναι απόλαυση. top=φαρμάρω και κουβαλάω late game ,απαθής ρόλος s4. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις