dNt^ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το ότι έφτασα σε killing spree κάποια στιγμή μπορεί να μην λέει πολλά πάντως εγώ το χάρηκα. Και ειδικά όταν έριχνα τα πάντα στην Vayne που έκοβε τα πάντα, το χαιρόμουν ακόμα περισσότερο. Build-wise αν βλέπετε τίποτα λάθος, πείτε το να το έχω στα υπόψιν. Leona best support carry evah!
Spartan117 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλύτερο για το laning phase είναι να βγάλεις το face of the mountain στην leona αλλα σε γενικές γραμμές απέναντι στο team που είχες μια χαρά ήσουν από άποψη armor. Εγω τι μπορώ να κάνω να το φτιάξω? Δεν βρήκα άκρη, απλά χρησιμοποίησα την προηγουμενη έκδοση του client που είχα.
Atzamestatos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το έχω παρατηρήσει κάμποσο καιρό, αλλα πρέπει να το φτιάξω δέν γίνεται με τέτοιο σύστημα να παίζω lol με 35 fps... έλεος!! Kαταρχας κανε reinstall το lol. Σε μενα εφτιαξε. Επισης δες αν μπορεις οταν εχεις χαμηλα fps ποσο ειναι το gpu usage σου και θερμοκρασιες. Εγω αντιμετοπιζω ενα αλλο προβλημα. Ενω στα περισσοτερα game εχω καπου 150 fps, 1 στα 10 game θα πεσουν τα fps στα 40. Και δεν ειναι οτι ανεβοκατεβενουν, μενουν εκει κολλημενα, ενω η καρτα ειναι στο 20% usage. Λογικα ο επεξεργαστης μπουκωνει η κατι τετοιο.
Daemonos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το είχα κάνει reinstall αι δεν έφτιαξε απο πρόβλημα θερμοκρασίας δέν έχω
dNt^ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλύτερο για το laning phase είναι να βγάλεις το face of the mountain στην leona αλλα σε γενικές γραμμές απέναντι στο team που είχες μια χαρά ήσουν από άποψη armor. Δεν βρήκα άκρη, απλά χρησιμοποίησα την προηγουμενη έκδοση του client που είχα. Αυτό είχα βγάλει στην αρχή αλλά το πούλησα για να βγάλω το άλλο. Έπιαναν τους δικούς μου αρκετές φορές και χρειάζονταν ένα Escape mechanism
nasos o psaras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 αυτο που πεταει dc και μετα ειναι σαν να μην υπαρχει το game to drophack ειναι η προβλημα της ριοτ?
nrkmaiden Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το είχα κάνει reinstall αι δεν έφτιαξε απο πρόβλημα θερμοκρασίας δέν έχω ανοιξε ticket στο suppot της riot
MavroManitari Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ρε παίδες, έχω πρόβλημα γενικά με τα frames, φτάνω να παίζω και με 35!!! τι συμβαίνει με το frame drop? έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα? Πωπω ζημιάαα....35 ε??? παει δεν παίζεται το παιχνίδι λέμε.. 2
sistah Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 ανοιξε ticket στο suppot της riot Τι να του κανει το ticket στην Riot ακριβως? Υπαρχει ολοκληρο database με αρκετα καλο Technical Support. Οχι τιποτα αλλο αλλα εκει θα τον παραπεμψουν και απο το ticket.
Daemonos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν παίζεται!!! και γαντάσου να έχω τέτοιο σύστημα τούμπανο και να παίζω με 35 pfs έλεος τα solutions που δίνει για το low fps δεν με βοήθησε, τους το 'εγραψα
παπι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το ότι έφτασα σε killing spree κάποια στιγμή μπορεί να μην λέει πολλά πάντως εγώ το χάρηκα. Και ειδικά όταν έριχνα τα πάντα στην Vayne που έκοβε τα πάντα, το χαιρόμουν ακόμα περισσότερο. Build-wise αν βλέπετε τίποτα λάθος, πείτε το να το έχω στα υπόψιν. Leona best support carry evah! http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Zeke's_Herald
SakafliaC Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πρέπει να τα σπάει στον Olaf που παίζω εγώ αυτό παπί.. Βγάζω πάντα Botrk, αλλά σκάλωσα τώρα.
SakafliaC Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σαπίλα λες ε? Βασικά το cdr μόνο με σκάλωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις