Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι έφτασα σε killing spree κάποια στιγμή μπορεί να μην λέει πολλά πάντως εγώ το χάρηκα.

Και ειδικά όταν έριχνα τα πάντα στην Vayne που έκοβε τα πάντα, το χαιρόμουν ακόμα περισσότερο. 

Build-wise αν βλέπετε τίποτα λάθος, πείτε το να το έχω στα υπόψιν. 

Leona best support carry evah!

post-229999-0-41646900-1407684944_thumb.jpg

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλύτερο για το laning phase είναι να βγάλεις το face of the mountain στην leona αλλα σε γενικές γραμμές απέναντι στο team που είχες μια χαρά ήσουν από άποψη armor.

Εγω τι μπορώ να κάνω να το φτιάξω?

Δεν βρήκα άκρη, απλά χρησιμοποίησα την προηγουμενη έκδοση του client που είχα.

Δημοσ.

Capture.png

Το έχω παρατηρήσει κάμποσο καιρό, αλλα πρέπει να το φτιάξω δέν γίνεται με τέτοιο σύστημα να παίζω lol με 35 fps... έλεος!!

Kαταρχας κανε reinstall το lol. Σε μενα εφτιαξε. Επισης δες αν μπορεις οταν εχεις χαμηλα fps ποσο ειναι το gpu usage σου και θερμοκρασιες. 

Εγω αντιμετοπιζω ενα αλλο προβλημα. Ενω στα περισσοτερα game εχω καπου 150 fps, 1 στα 10 game θα πεσουν τα fps στα 40. Και δεν ειναι οτι ανεβοκατεβενουν, μενουν εκει κολλημενα, ενω η καρτα ειναι στο 20% usage. Λογικα ο επεξεργαστης μπουκωνει η κατι τετοιο.

Δημοσ.

Καλύτερο για το laning phase είναι να βγάλεις το face of the mountain στην leona αλλα σε γενικές γραμμές απέναντι στο team που είχες μια χαρά ήσουν από άποψη armor.

Δεν βρήκα άκρη, απλά χρησιμοποίησα την προηγουμενη έκδοση του client που είχα.

Αυτό είχα βγάλει στην αρχή αλλά το πούλησα για να βγάλω το άλλο. Έπιαναν τους δικούς μου αρκετές φορές και χρειάζονταν ένα Escape mechanism

Δημοσ.

ρε παίδες, έχω πρόβλημα γενικά με τα frames, φτάνω να παίζω και με 35!!! τι συμβαίνει με το frame drop? έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Πωπω ζημιάαα....35 ε??? παει δεν παίζεται το παιχνίδι λέμε..

• Like 2
Δημοσ.

Δεν παίζεται!!! και γαντάσου να έχω τέτοιο σύστημα τούμπανο και να παίζω με 35 pfs έλεος

τα solutions που δίνει για το low fps δεν με βοήθησε, τους το 'εγραψα

Δημοσ.

Το ότι έφτασα σε killing spree κάποια στιγμή μπορεί να μην λέει πολλά πάντως εγώ το χάρηκα.

Και ειδικά όταν έριχνα τα πάντα στην Vayne που έκοβε τα πάντα, το χαιρόμουν ακόμα περισσότερο. 

Build-wise αν βλέπετε τίποτα λάθος, πείτε το να το έχω στα υπόψιν. 

Leona best support carry evah!

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Zeke's_Herald

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...