Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά αυτό που λες atzamestatos, άμα ξέρεις τι φάση από picks, ποτε να πας δράκο, ποτε να πας baron και ποτε να πουσαρεις μπορείς να ανεβείς τουλάχιστον gold, μην πω plat. Δεν χρειάζεται ούτε mechanics, ούτε τίποτα άλλο για να φτάσεις σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πραγματικά αυτό που λες atzamestatos, άμα ξέρεις τι φάση από picks, ποτε να πας δράκο, ποτε να πας baron και ποτε να πουσαρεις μπορείς να ανεβείς τουλάχιστον gold, μην πω plat. Δεν χρειάζεται ούτε mechanics, ούτε τίποτα άλλο για να φτάσεις σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Bασικα και platinum πας χωρις mechanics. Νταξει δεν εννοω να εισαι αταρος εντελως, αλλα δεν χρειαζεται να κανεις clutch dodge spells και αλλα τετοια πραγματα. Οταν φτασεις στο σημειο που θα χρειαστεις τα mechanics για να σε σωσουν, σημαινει οτι ηδη εχεις failari στο στρατηγικο κομματι (κατα πασα πιθανοτητα κακο positioning) και εχεις βρεθει σε μια κατασταση που δεν επρεπε. Προσωπικα για παραδειγμα , ειμαι αρκετα καλος στα mechanics, αλλα συνηθως βαριεμαι να μπω στη διαδικασια να παω για το outplay. Oποτε οταν παω για παραδειγμα να χωθω σε καποιον, θα εχω υπολογισμενο το dmg μου, το dmg του, τυχον summoners κλπα πραματα. Δεν θα μπω και θα προσευχηθω να φαει το outplay. Οταν λοιπον βαζεις συνεχως τον εαυτο σου σε μια κατασταση απτην οποια ΔΕΝ θα χασεις, δεν σου χρειαζονται και τα mechanics. 

Aντιθετως, οσο καλυτερος και να εισαι απτο αντιπαλο lane απο θεμα mechanics, ακριβως επειδη εισαι καλυτερος θα κανεις το overextend. Kαι κατα πασα πιθανοτητα θα φας gank η θα πεθανεις στο tower dive. Παλαιοτερα που επαιζα στο top lane παρα πολυ agressive ακριβως επειδη ειχα πολυ καλυτερα mechanics απτον αντιπαλο, ναι μεν τον ετρωγα συνεχως, αλλα τελειωνα το game με παρα πολλα deaths. Οταν αρχισα να χρησιμοποιω περισσοτερο το μυαλο μου και λιγοτερο τα mechanics, καταληγω να κανω party :D

"I don't think this is a good idea"

Ωραιος πλακα ειχε αυτο το play  :-D

Nαι, το game ηταν 6 το πρωι, μολις ειχα γυρισει απτα μπυρονια και ειμουνα HIGH!

Bασικα τωρα που το σκεφτομαι, ειναι το τρανταχτο παραδειγμα αυτου που ελεγα παραπανω. Δεν εκανα τιποτα απο θεμα mechanics, απλα υπολογισα, ποσο dmg θα κοψω, ποσο μπορω να tankaro, και κατεληξε σε 3/0. Ο οποιοσδηποτε μπορει να το κανει, αρκει να μην παει να βασιστει σε gosu mechanics αλλα σε απλα πραγματα που υπολογιζονται. Και btw, support elise ημουν οχι jungle :P

Δημοσ.

Μαστιγωμα κ κρεμασμα στο Συνταγμα για παραδειγματισμο ( να το δειξει κ το LCS για να μεγαλωσει το target group )

Δημοσ.

ρε παίδες, έχω πρόβλημα γενικά με τα frames, φτάνω να παίζω και με 35!!! τι συμβαίνει με το frame drop? έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Για να μην παιξει κανεις αλλος support Elise , ever

Jk , δεν ειναι τοσο κακο αλλα εχει issues

Ε δεν ασχολουμαι με picks. Αμα δεις και το match history, οτι μου ρθει εκεινη την ωρα pickaro. Αγορασα jayce και επαιξα 10 games σερι (ranked παντα :P) ετσι για να τον μαθω. 

ρε παίδες, έχω πρόβλημα γενικά με τα frames, φτάνω να παίζω και με 35!!! τι συμβαίνει με το frame drop? έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Για αρχη πες μας τα specs σου. Κατα δευτερον εξηγησαι ακριβως το θεμα, πεφτουν τα fps μεσα στα fight ας πουμε? Αυτο ειναι φυσιολογικο. Επισης το προβλημα ηταν απο παντα η προεκυψε προσφατα? 

Δημοσ.

Capture.png

Το έχω παρατηρήσει κάμποσο καιρό, αλλα πρέπει να το φτιάξω δέν γίνεται με τέτοιο σύστημα να παίζω lol με 35 fps... έλεος!!

Δημοσ.

Είναι πρόβλημα που ξέρει η riot, οποιοσδήποτε έχει καλή κάρτα γραφικών τα fps παίζουν από 60 στα 30 και ξανά πάνω κάτω όλη ώρα. Εγώ για κάποιο log με πιο παλιά έκδοση του client ενώ είναι updated το τρέχω σταθερά στα 300 fps χωρίς vsync. Άμα το κάνω install από την αρχή πέφτει στα 40-70.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...