egw_eimai_re Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια λοιπόν μαζί με το potion λοιπόν πιες και ενα αξιοπρεπέστατο gang & ace γιατί 3 ignite κ 5 flash θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στο victory.
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια λοιπόν μαζί με το potion λοιπόν πιες και ενα αξιοπρεπέστατο gang & ace γιατί 3 ignite κ 5 flash θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στο victory. Εμ, δεν βλέπω σε τι βοηθάει το clarity εδώ πέρα. Αλλά το flash Μου και το exhaust θα με βοηθήσουν να ξεφύγω. Το dota 2 θα είναι free παίδες. Και ναι όλα τα community είναι σκατά σε ομαδικά παιχνίδια που δεν έχουν δεσμεύσεις . Όμως σε σχέση με dota -hon , του LoL είναι καλύτερο με βάση την προσωπική εμπειρία. Παίχτε με φίλους και γνωστούς , κάντε ingore και report. Μη τα λέμε κάθε φορά.
grouspen Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια λοιπόν μαζί με το potion λοιπόν πιες και ενα αξιοπρεπέστατο gang & ace γιατί 3 ignite κ 5 flash θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στο victory. δλδ με το clarity στην cait γυρνάς τον κόσμο ανάποδα, παίρνεις last hit τα minions, αποφεύγεις gang, ace , feed και λειτουργεί και ως αλεξικέραυνο .... έλα τώρα...
egw_eimai_re Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ειρωνικά πιστεύω το λες τώρα αυτό ε? Ειρωνικά πάντα καθώς απο τόσο feed χάνεις κ το game. συμφωνώ 100% . περιμένω dota 2 πως και πως για να φύγω από το λολ. θα πω κάτι δεν ξέρω πω θα σου φανεί ή πως θα εκ λάβεις αλλά μεγάλο "πλήγμα" για το λολ κατά τη γνώμη μου είναι ότι είναι τζάμπα. με ότι συνεπάγεται αυτό. τι κόσμος μπαίνει κτλ. K εγω αυτο περιμένω. Ναι είναι αλλά κ παλι δεν είναι απο την στιγμη που η ίδια η riot κάνει οτι μπορεί για να έχει λαο(χρήμα) κ οχι ποιότητα (κασέτες νιντενδο που έλεγε...) κανένα πρόβλημα .την επόμενη φορά που θα κάνω game , θα τραβήξω με printscreen Δεν χρειάζεται καθως ειπα ξανά οτι το ειπα αόριστα. Δεν μπορεί να στην πει κάποιος που εχει περισσότερα lose απο τα δικα σου. εεεεε.... ίσως καλό για αρχή για να σπαμάρεις την q . αλλά από ένα σημείο κ μετά θα είναι άχρηστο . γνώμη μου πάντα. q w e στα ποιο πανω lvl e q r βοηθάει..Γιαυτο σου ειπα να δοκιμάσεις μπορεί να σε βολέψει. Παίχτε με φίλους και γνωστούς , κάντε ingore και report. Μη τα λέμε κάθε φορά. Κάποιο τρολλ μαλακισμένο η όπως θες πες το που να έφαγε ban ξέρουμε; γιατί εγω δεν εχω δει κάποιο ειδικά τρολολολ άτομα που τα εχουν σκάσει σε skins. Και δυστυχώς τα ranked δεν βοηθάνε καν σε αυτό απο τα custom τουλάχιστον..
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μπες στο tribunal subforum και δες αν έχει φάει κανείς , όλο και κάποιος κλαίει. Άν και έχω μια καλή ιδέα. Κάνε 10 leaves στη σειρά να δούμε αν δουλεύει. Μα καλά τα φόρουμ τα διαβάζετε καθόλου? Τι σχέση έχουν τα skins? Με το που άνοιξε το tribunal έπεσε τρελή σφαγή. Το πρόβλημα είναι πλέον μόνο στα χαμηλά επίπεδα που δεν το έχουν νιώσει στο πετσί τους ακόμα. Το flame Ποιο πάνω, αν και υπάρχει , είναι πολύ κόσμιο. Για καρκίνους και τέτοια δεν το συζητώ έχω αιώνες να δω. Κανά noob Και retard βαριά. Αλλά υπάρχει και το ignore και στα παπάρια σου.
Bigi444444 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Zahariel, αν δεν έχεις πρόβλημα φίλε μου θες να μοιραστείς μαζί μας κάποια replay παιχνιδιών σου;
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά το LoL είναι απλό παιχνιδι. Προσπάθησε να παίρνεις το κάθε minion και κοίτα το minimap συνέχεια. Έχεις ξεπεράσει το 90% των παιχτών εύκολα.
Zahariel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ναι υποθετω, δεν υπαρχει προβλημα. Τι θες να δεις, solo queue η καποιο 5s ranked? Eχω και replay απο τουρνουα στο clanbase π παμε καλα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Εγω θελω solo queue .Για να εισαι τοσο ψηλα σημαινειο οτι πολλα απο τα παιχνιδια τα παιρνεισ μονοσ σου..Καλο θα ειναι να μας πεις ορισμενα πραγματα [ποιους παικτες παιρνεις κτλ].
Bigi444444 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.Ούτε το ζητάω για να βελτιωθώ ο ίδιος προσωπικά.Έχω να παίξω ένα μήνα και δε νομίζω ότι θα ξαναβρω χρόνο για κάτι παραπάνω από μια απλή περιστασιακή ενασχόληση.Από καθαρή περιέργεια το ζητάω να δω πως κινείται ένας παίκτης που (θεωρητικά έστω για να μην τσινήσουν και μερικοί) είναι από τους καλύτερους.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ενταξει πλαον τα ranked εχουν καταντησει βαρετα.Loooose loooose loooose looose Σε ολα τα games παιζω καλα και παντα χανω με τραγικους συμπαικτες.Πρεπει να μαθω παικτη που παιρνει μονο το game.Δεν γτινεται αλλιως..
Zahariel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Χμμ για να δουμε. Οι καλυτεροι ηρωες για carry στο solo queue (χωρις συγκεκριμμενη σειρα) Αkali, Talon, Rumble, Irelia, Lee Sin, Fiddle(jungle). Oλοι αυτοι κανουν απειρο snowball και μπορουν να παρουν fights μονοι τους. Ο Lee ειναι λιγο πιο δυνατος στο early και πιο αδυναμος στα fights στο late. Αλλα πολυ δυνατα picks: Sion (AP, mid) , Ryze, Karthus (H νεα μοδα λεει revive teleport). Δυστυχως δν εχω προσφατα βιντεο απο games, απ οτι φαινεται ειχα ξεχασει να ανοιξω το recorder.
klainmaingr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Όμως ρε συ zahariel να είσαι μόνο +250 normals και 1950 στο solo q? Ε μλκία σκουπίδι είσαι. Learn from the best. Go cait clarity.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Για talon τι build κανεις[μιλαω για core,τι βγαζεις δηαλδη σε καθε ματς ,το γνωριζω οτι σε καποια αλλαζεις καπβς το build σου]
Προτεινόμενες αναρτήσεις