Massiv0r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ο εξυπνος (παιχτης δηθεν) δεν το παιζει ιστοριας και οτι οσοι παιζουν καποιους Champion ειναι αχρηστοι και καθυστερημενοι αλλα μαθαινει να τους κανει Counter. Κατι αλλο που βλεπω ειναι οτι οσοι το παιζουν εξυπνοι στις μερες μας πετανε και κανα 2 ατακες κιολας για να επαληθεψουνε την εξυπναδα τους, πολυ εξυπνο οντως. Το εξης ισχυει, οταν εχεις την εντυπωση οτι οι υπολοιποι ειναι καθυστερες κτλ επειδη παιζουν καποιον Champion και οχι καποιον αλλο, θελετε ψυχιατρο η κανενα κομπλεξολογο. IT: Κανενας Champion δεν ειναι ευκολος, και οι πιο απλοι θελουνε δουλεια οταν παιζεις εναντια σε αντιστοιχα καλους παιχτες. O Shaco ποτε κοπιαζε για τα Kills του ? Αυτος ηταν ο κατα κανονικα πιο Buggarισμενος champion ο οποιος με 2 skill σκοτωνε. Εαν δεν ξερετε πως να κανετε Counter τους πιο common easy champions του Game, τι το ψαχνετε πατε για κανα Lineage να ντυθειτε Full S να χαρειτε. Το παιχνιδι θελει μυαλο και τακτικη, οταν εχεις μια ομαδα με 5 ατομα που συμπληρωνουν τα ζητουμενα, εαν με πιανετε, και υπαρχει και μια σχετικη συνενοηση απλα κερδιζεις το 90% των Games ακομα και σε Ranked high elo και τα τετοια μου κουνιουντε. Η ονομασια αλλαζει, οι παιχτες παντα κανουν λαθη απλα θελει πιο πολυ εμπειρια για να τα προσεξεις. Και οταν φτασεις 1/12 ειναι μαλακια δικη σου οχι της ομαδας, εκτος και αν εισαι tank και τρεχουνε επιτηδες οταν κανεις την δουλεια σου, αλλα ειναι ανθρωπινο να το κανεις, παιχνιδι ειναι τσαντιζεσαι και κανεις λαθη, στην τελικη για πλακα παιζουμε. PS: Ο Kassadin που καθεται πισω και κλεβει Kills με Ulti ειναι δυσκολος ε ? Ο <<εξυπνος>> κατα την γνωμη μου summoner ειναι αυτος που προσαρμοζεται απο την αρχη. Αν εχει φτασει σε ενα καλο επιπεδο θα πρεπει να διαλεγει τελευταιος ηρωα βλεποντας σε τι εχει ελλειψει η ομαδα π.χ αν η ομαδ δεν εχει tank να περνει ενα αυτος( νομιζω οτι ομαδα χωρις 2 tank δυσκολα κερδιζει). Στη συνεχεια το buillt poyθα κανει θα πρεπει να βασιζεται στους ηρωες κ το built των αντιπαλων.Γι αυτο πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι προκαθορισμενο το built που θα κανεις π.χ αν κανεις απο την αρχη τον sion ή τον shaco dps or ap. Η πλειοψηφεια πρεπει να ειναι προκαθορισμενα Item, απλα δεν βλαπτει να χεις μια θεση και να αποφασιζεις καθε φορα τι ειναι πιο χρησιμο εναντια στους αλλους. Εαν δεν ειναι προκαθορισμενο τι Masteries και runes θα βαλεις ρε φιλε ? Αυτο που λες ειναι αμυντικη τακτικη, αλλα οπως φαινεται ειδικα απο το πως παιζουν οι περισσοτεροι η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση, βρες τι σε βολευει και κανει την δουλεια του και αμα ο εχθρος Ryze εχει 15415 kills παρε και ενα Force of Nature στο τελος για να μην σε ενοχλει ωσπου να φαει το Stun και να παει σπιτακι του. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2010 από Massiv0r
DoukiMan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 παιδια εναντιον ποιας ομαδας παιρνω ab και σε ποια ad? katarina-mordekaiser-gangplank-ryze?
Massiv0r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Φιλε μου δοκιμασε οτι σε βολευει περισσοτερο και ασε αυτους να λενε, βρες ποιος Champion και ποιο Build σου αρεσει αγορασε του και τα Runes και παιξε. Εαν σου πει ο αλλος τι να κανεις δεν εχει νοημα να παιζεις, δοκιμασε ελευθερα και αποφασισε μονος σου, καλη καμια συμβουλη αλλα αμα ακολουθας καθε λεπτομερια που σου δινουνε δεν θα καταφερεις τιποτα.
kariotsalis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ο εξυπνος (παιχτης δηθεν) δεν το παιζει ιστοριας και οτι οσοι παιζουν καποιους Champion ειναι αχρηστοι και καθυστερημενοι αλλα μαθαινει να τους κανει Counter. Κατι αλλο που βλεπω ειναι οτι οσοι το παιζουν εξυπνοι στις μερες μας πετανε και κανα 2 ατακες κιολας για να επαληθεψουνε την εξυπναδα τους, πολυ εξυπνο οντως. Το εξης ισχυει, οταν εχεις την εντυπωση οτι οι υπολοιποι ειναι καθυστερες κτλ επειδη παιζουν καποιον Champion και οχι καποιον αλλο, θελετε ψυχιατρο η κανενα κομπλεξολογο. IT: Κανενας Champion δεν ειναι ευκολος, και οι πιο απλοι θελουνε δουλεια οταν παιζεις εναντια σε αντιστοιχα καλους παιχτες. O Shaco ποτε κοπιαζε για τα Kills του ? Αυτος ηταν ο κατα κανονικα πιο Buggarισμενος champion ο οποιος με 2 skill σκοτωνε. Εαν δεν ξερετε πως να κανετε Counter τους πιο common easy champions του Game, τι το ψαχνετε πατε για κανα Lineage να ντυθειτε Full S να χαρειτε. Το παιχνιδι θελει μυαλο και τακτικη, οταν εχεις μια ομαδα με 5 ατομα που συμπληρωνουν τα ζητουμενα, εαν με πιανετε, και υπαρχει και μια σχετικη συνενοηση απλα κερδιζεις το 90% των Games ακομα και σε Ranked high elo και τα τετοια μου κουνιουντε. Η ονομασια αλλαζει, οι παιχτες παντα κανουν λαθη απλα θελει πιο πολυ εμπειρια για να τα προσεξεις. Και οταν φτασεις 1/12 ειναι μαλακια δικη σου οχι της ομαδας, εκτος και αν εισαι tank και τρεχουνε επιτηδες οταν κανεις την δουλεια σου, αλλα ειναι ανθρωπινο να το κανεις, παιχνιδι ειναι τσαντιζεσαι και κανεις λαθη, στην τελικη για πλακα παιζουμε. PS: Ο Kassadin που καθεται πισω και κλεβει Kills με Ulti ειναι δυσκολος ε ? Η πλειοψηφεια πρεπει να ειναι προκαθορισμενα Item, απλα δεν βλαπτει να χεις μια θεση και να αποφασιζεις καθε φορα τι ειναι πιο χρησιμο εναντια στους αλλους. Εαν δεν ειναι προκαθορισμενο τι Masteries και runes θα βαλεις ρε φιλε ? Αυτο που λες ειναι αμυντικη τακτικη, αλλα οπως φαινεται ειδικα απο το πως παιζουν οι περισσοτεροι η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση, βρες τι σε βολευει και κανει την δουλεια του και αμα ο εχθρος Ryze εχει 15415 kills παρε και ενα Force of Nature στο τελος για να μην σε ενοχλει ωσπου να φαει το Stun και να παει σπιτακι του. Φιλε το οτι εχω διαφορετικη αποψη απο σενα δεν με κανει ουτε εξυπνοτερο ουτε ηλιθιοτερο απο εσενα.Εγω απλος ειπα καποιες τακτικες που θεωρω σωστες. Οταν ελεγα οτι πρεπει να προσαρμοζεις τον ηρωα σου αναλογα με τους αντιπαλους δεν εννοουσα π.χ να παρεις zilean κ να τον κανεις dps αλλα αν εχεις καποιο tank κ οι αντιπαλοι ειναι οι περρισοτεροι magician κανεις πρωτα magic resist.
Massiv0r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Φιλε το οτι εχω διαφορετικη αποψη απο σενα δεν με κανει ουτε εξυπνοτερο ουτε ηλιθιοτερο απο εσενα.Εγω απλος ειπα καποιες τακτικες που θεωρω σωστες. Οταν ελεγα οτι πρεπει να προσαρμοζεις τον ηρωα σου αναλογα με τους αντιπαλους δεν εννοουσα π.χ να παρεις zilean κ να τον κανεις dps αλλα αν εχεις καποιο tank κ οι αντιπαλοι ειναι οι περρισοτεροι magician κανεις πρωτα magic resist. Αυτα δεν πηγαιναν σε σενα, γραψε λαθος μετα ειδα το Post σου Αυτο που λες ειναι απο τα στανταρ που πρεπει να προσεχουν τα Tanks αλλα στους υπολοιπους οπως ειπα αντε να αφησεις μια θεση, μετα χαραμιζεις τις δυνατοτητες σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Mikolz username ...το παιδεύω εδω και μια βδομάδα.. 11 lvl. Miss Fortune , επειδή την είχε στα f2p τότε που άρχισα και μου την πρότεινε ο αδερφός μου. Ε, της πήρα και ένα skin και ζορίζομαι εκεί, αυτος ο Master Yi, θα τον βλέπω και στον ύπνο μου στο τέλος.
kariotsalis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ποτε παιρνουμε items ap και ποτε ad? τι εννοεις? Αναλογα με τον ηρωα που εχεις. Κατα κανονα στους fighters dp( αν αυτο θες να πεις κ μπερδευτηκες με το ad) και σε magicians ap. Δεν ειναι ομως σταθερο π.χ ton Yi μπορεις να τον παιξεις κ με ap κ με dp. ---------- Προσθήκη στις 12:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:35 ---------- παιδια εναντιον ποιας ομαδας παιρνω ab και σε ποια ad?katarina-mordekaiser-gangplank-ryze? Φιλε δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις ab ad?
Massiv0r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Για οσους καηκανε οι Champions σημερα ητανε Free ολοι. Καινουργιος Urgot ο Swain, και ο Koggy ετσι ηταν αλλα τον φτιαξανε σιγα σιγα, αυτοι απλα θα υπαρχουν.
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Βασικά μια χαρά είναι ο Urgot και ο Swain. Σίγουρα δεν είναι οι δυνατότεροι , αλλά οι καλοί παίχτες κάνουν μια χαρά δουλειά με δαύτους. Δεν είναι όλοι Garen.
Massiv0r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ολοι συμφωνουνε οτι θελουνε rework, επειδη δεν εχουν ξεκαθαριστει οι ρολοι τους στο παιχνιδι, αφου σκεψου οτι το να παιξεις τον Swain σαν Tank εχει καλυτερο αποτελεσμα απο το να τον παιξεις Caster που υποτιθεται πως ειναι.
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καμμία σχέση. Τι σημασία έχει ο ''ξεκάθαρος'' ρόλος? Raid κάνουμε? Ο Swain με ένα Rod of Ages + Mercyry+ Abussal μια χαρά εκτελεί το ρόλο του. Απλά θέλει εμπειρία να ξέρεις που σε παίρνει με το Ulti. Όσο για τον Urgot είναι Ranged Dps με δυνατό early-mid game. Έπαιξα με καλούς swain και μου φάνηκε μια χαρά ο ήρωας.Βέβαια υπάρχουν και τα παλικάρια που πάνε πρώτα Archangel μένουν με 1200 Hp και πίνουν κακάο αλλά συμβαίνει παντού αυτό. Buff μπορεί. Rework όμως? Ούτε βδομάδα δεν πέρασε.
Poison6 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 αν θέλετε να διαβάσετε τα patch notes και τις αλλαγές που θα έχουν μερικα champions το επόμενο patch κλικ εδώ.
klainmaingr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Τα περισσότερα είναι boost δλδ. Παραρίξανε την miss fortune, στρώσανε πάλι την eve και έχουμε να ακούσουμε άπειρα OMFG NERF RYZE $#$@#$ OP τις επόμενες εβδομάδες.
MetronAriston Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ρε μαγκες..εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε τοσο,το εχει εγκαταστησει ενας φιλος μου στο Laptop του,και ενταξει,ωραια τα γραφικα δεν λεω..αλλα αλλη φαση η dota..(παιζω 2 χρονια),γενικα παρατηρησα πως το gameplay του LoL δεν συγκρινεται με το gameplay της dota
Προτεινόμενες αναρτήσεις