Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω εγκατεστημένο το LOL-Reply, πως μπορώ να δω κάποιο Match που έχω παίξει?

Αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμά όπως το LOL-Reply απ όσο ξέρω δεν γίνεται!

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμά όπως το LOL-Reply απ όσο ξέρω δεν γίνεται!

Ε γμτο... ήθελα να σας δείξω το Quadra ... :(

Δημοσ.

Ωραίος, αυτή η χαρά του free skin + gold border δεν ξεχνιέται! Ελπίζω να βγάλουν skin σε κανένα champion που παίζω αυτή τη φορα όμως γιατί τις τελευταίες 2 σεζόν δεν :P

Δημοσ.

να κάνω μια ερώτηση. όταν πας χρυσό σου δίνει skin?

όταν τελειώνει το season ανάλογα την κατάταξη σου πχ s3 που ήμουν από gold και πάνω όλοι έπαιρναν το victorious elise πιο πριν δε ξέρω τι έδιναν και που :Ρ

Δημοσ.

Πάνω από gold σου δίνουν skin + τον champion άμα δεν τον έχεις. Πρώτη σεζόν έδωσαν Victorious Jarvan, δεύτερη Victorious Janna και τρίτη Victorious Elise. Μακάρι να είναι mid laner αυτή τη φορα αλλα χλωμό το κόβω.

Δημοσ.

Ναι... και θα περιμένω τώρα να τελειώσει κάθε Season για να πάρω κάποιο Skin... πολύ φτηνή η RIOT!

Δημοσ.

Ναι... και θα περιμένω τώρα να τελειώσει κάθε Season για να πάρω κάποιο Skin... πολύ φτηνή η RIOT!

Eμ, τζαμπα ειναι το παιχνιδι. Πιο φτηνα δεν γινεται, εκτος αν θες να σε πληρωνουν για να παιξεις κιολας

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Q--88WFMEio#t=507

Στο 8:30, ποσο gosu ειμαι ? :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μην ανχώνεσαι στους Gold το δίνει έχεις ακόμη :P

Δημοσ.

Kατα το season 6 θα τα χει καταφερει λες? :P

Με λίγη θέληση όλα γίνονται...δεν γίνεται να μαθαίνω το παιχνίδι τον Νοέμβρη και στα 200games και να μπαίνω silver ώντας FPS-ας μια ζωή και οι άλλοι με 600-800 games να γυροφέρνουν τον βούρκο B5-B4. Δεν υπάρχει θέληση να ακούσεις απλά :P.

Δημοσ.

Με λίγη θέληση όλα γίνονται...δεν γίνεται να μαθαίνω το παιχνίδι τον Νοέμβρη και στα 200games και να μπαίνω silver ώντας FPS-ας μια ζωή και οι άλλοι με 600-800 games να γυροφέρνουν τον βούρκο B5-B4. Δεν υπάρχει θέληση να ακούσεις απλά :P.

Mα το παιχνιδι δεν ειναι απαιτητικο κιολας. Το μονο που χρειαζεται να ξερεις για να ανεβεις ειναι...το τι παιχνιδι παιζεις. Στο bronze απλα παιζουν διαφορετικο παιχνιδι που απλα τα γραφικα ειναι ιδια με αυτο που παιζουν οι υπολοιποι.

Δεν ειναι καν θεμα skill. Νταξει, αμα εισαι τρελο skilleri βοηθαει, αλλα οταν μιλαμε για bronze καταστασεις, τα βασικα να κανεις χρειαζεται. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...