Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Now why would we do that?

Πλακα κανεις? Grab pop corn asap, παω να τον δω :P

Yi με teleport  + exhaust top βλεπω και τριβω τα χερια μου

Μετα απο 6 λεπτα spectate εχω να πω οτι το παιδι αδικειται, ΤΕΛΟΣ. Ειναι για πολυ παραπανω αλλα του καθονται κακα team. Τα τελευταια 3 λεπτα τα περασε στη πηγη κανοντας shopping therapy. Εψαχνε να βρει τι θα αγορασει με τα 40 gold του. Καλη φαση

Εμαθα και 2 καινουργια tactics.

1) Πας και πιανεις ενα brush και αραζεις μεσα απο 2 εως 4 λεπτα, περιμενοντας καναν αντιπαλο να ερθει να τον φας. Επειδη ομως εχεις 40 cs σε 20 λεπτα, σε τρωει αυτος, οποτε πας στο tactic 2

2)Πας σε lane να farmaris. Μολις δεις αντιπαλο στο map, κανεις insta recall, και με τα homeguards (που rushares first item), πατας ghostblade + ulti απο την πηγη (ναι, στην πηγη μεσα τα αναψε), και τρεχεις καταπανω στον αντιπαλο.Και πεθαινεις, οποτε μετα το game κανεις report τον jungler σου

Δημοσ.

Μετα απο 6 λεπτα spectate εχω να πω οτι το παιδι αδικειται, ΤΕΛΟΣ. Ειναι για πολυ παραπανω αλλα του καθονται κακα team. Τα τελευταια 3 λεπτα τα περασε στη πηγη κανοντας shopping therapy. Εψαχνε να βρει τι θα αγορασει με τα 40 gold του. Καλη φαση

Προτιμώ να πάω μια Arena στο Hearthstone παρά να βλέπω αυτόν :P

Και την μισώ την Arena στο Hearthstone

Δημοσ.

Προτιμώ να πάω μια Arena στο Hearthstone παρά να βλέπω αυτόν :P

Και την μισώ την Arena στο Hearthstone

Τετοια κανεις και δεν θα ανεβεις ποτε. Πρεπει να μαθεις απο τους καλυτερους φιλε

• Like 1
Δημοσ.

Τετοια κανεις και δεν θα ανεβεις ποτε. Πρεπει να μαθεις απο τους καλυτερους φιλε

Σωστός ο φίλος....

Όσο για τα τρολλ-παιχνιδια,

ε όχι θα κάτσω να σκάσω ... οπως μου γ*νε τα παιχνίδια ετσι κάνω :D

PS: Τώρα θα πάω κανονικά και θα δείτε που θα μου το γα* το παιχνίδι οι άλλοι που θα feed-αρουν όλη την ώρα...

Δημοσ.

Εμαθα και 2 καινουργια tactics.

1) Πας και πιανεις ενα brush και αραζεις μεσα απο 2 εως 4 λεπτα, περιμενοντας καναν αντιπαλο να ερθει να τον φας. Επειδη ομως εχεις 40 cs σε 20 λεπτα, σε τρωει αυτος, οποτε πας στο tactic 2

2)Πας σε lane να farmaris. Μολις δεις αντιπαλο στο map, κανεις insta recall, και με τα homeguards (που rushares first item), πατας ghostblade + ulti απο την πηγη (ναι, στην πηγη μεσα τα αναψε), και τρεχεις καταπανω στον αντιπαλο.Και πεθαινεις, οποτε μετα το game κανεις report τον jungler σου

EPIC! 

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα... εγώ μόνο Annie παίζω Mid γιατί μου αρέσει, δεν έχω όρεξη να μάθω τα OP Champions. Σαν Annie όλα τα Marksam τα έχω 1 Combo -ΧΩΡΙΣ DFG-, απλά η Annie είναι για το πεος χωρίς Flash, με τέτοιο Range στα ίσα την ρίχνουν όλα τα ADC.

O Zed είναι πιστεύω ο καλύτερος στο να σε καθαρίσει,  έτσι πως κινείται δεν υπάρχει περίπτωση να του κόψεις το Combo, άμα έχεις τέτοια αντανακλαστικά τότε είσαι για Nasa!!!

Ποια ειναι το op champs να τα μαθω και εγω να παω challanger?

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι είδατε το Last Match Μου (όχι τρολλ ματς) ήσασταν τυχεροί και με απολαύσατε να κάνω τα μαγικά μου... είχαν και CC(Syndra, Braum) για να μην λένε μερικοί...

Δημοσ.

Είδα τα τελευταία 20 λεπτά. Ομολογώ πώς από Season 2 που έπαιζα στο Bronze έχω να δω τέτοια playz

Indeed

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...