MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Παιδιά γνώμη για Alistar support? Απ τη Soraka και το Blitz που παίζω υποθέτω θα ναι καλύτερος Go για Morgana αν θες φθηνο σε IP supp. Απτον blitz, απο εναν decent blitz, δεν ειναι καλυτερος.
SakafliaC Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τop και λίγο ζούγκα παίζω δεν το θέλω ούτε να κουβαλήσω ούτε να κάτσω να το λιώσω σκέψου. Θέλω να χώνομαι να κάνω και λίγο χαβαλέ όταν μου παίρνουν top και ζούγκλα, με τη Morgana θα ψοφάω σαν το σκυλί Καλύτερος ο Blitz δηλαδή λες ε? Εντωμεταξύ σήμερα εντελώς τυχαία streamαρε Dyrus και είχε πάρει Alistar top με Rene απέναντι και πήγαινε μια χαρά. Καλά είναι Dyrus να μου πεις, απλά δεν την είχα για τόσο viable την αγελάδα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Παιδια αν εχεις φτασει στο peak του επιπεδου σου[Για αλλους silver αλλους gold κτλ]και πλεον δεν μπορεις να κουβαλησεις 1v5 και η ομαδα σου ειναι σαπια ,απλα Χανεις .Το να αρχισεις να γινεσε καθηγητης[λες και θα σε ακουσουν],να το παιζεις cool guy[τα περισσοτερα cool guys στα ρανκ ειναι κατι failers με 0-5 σε καθε game],να προσπαθεις να κερδισεις με 1-2 afk ,Ειναι χαζο.Οπως και να εχει, δεν θα το κερδισεις το ματς ,και απο το να κουραζεσε στο φουλ για ενα παιχνιδι που ειναι χαμενο ,καλυτερα surrender και afk παρα να feedαρεις ή να κανεις βολτες μρποστα απο τα 2 τουρετ. Ναι ειναι χαμενο game οταν καποιος παιρνει poppy πρωτη φορα τοπ κανει 1-15[τρολλαρει]με duo jungler shaco με 1 game ,το mid χανει,το bot επισης και το late της ομαδας σου ειναι για τον πεο,και το duo shaco poppy να μην κανουν surrender[και να σου λενε we got it,diamond παικτες .Εκει απλα πας afk Τωρα αν με βρισει καποιος τρωωει ενα ωραιο ignore ,δεν θα παω να χαλασω το παιχνιδι 3 ακομα ατομων με intentional feeding γιατι με ειπε μαλακα ο αλλος. Το μονο που με εκευριζει ειναι οταν χασεις το lane σου ο αντιπαλος pushαρει χωρις wards[τις περισςσοτερες snowball laner],σπαμαρεις για βοηθεια στον jungler σου να σου δωσει ενα gank[οταν ο αλλος σου εχει κανει 4]και δεν ερχετε ποτε. Να σου λεει ολο το team μην μιλας ,we got this [ναι κερδιζανε τα lane τους],και εκει που ηξταν καλα παιδια με το που ερχετε ο feeνταρισμενος αντιπαλος top laner στο bot και τους βιαζει να λενε report top.Οτι πιο σπαστικο μπορει να σιου συμβει.Αφου ρε τραχανα δεν βοηθησες μια φορα με ενα gank στο τοπ ,laner που κξανει turret dive,τι περιμενεις ,το lane να το κερδισω μονος μου με 0-4?H περιμενεις ο αλλος που mainαρει πχ irelia riven να μην εχει impact στρυν συνεχεια?
Atzamestatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Το μονο που με εκευριζει ειναι οταν χασεις το lane σου ο αντιπαλος pushαρει χωρις wards[τις περισςσοτερες snowball laner],σπαμαρεις για βοηθεια στον jungler σου να σου δωσει ενα gank[οταν ο αλλος σου εχει κανει 4]και δεν ερχετε ποτε. Να σου λεει ολο το team μην μιλας ,we got this [ναι κερδιζανε τα lane τους],και εκει που ηξταν καλα παιδια με το που ερχετε ο feeνταρισμενος αντιπαλος top laner στο bot και τους βιαζει να λενε report top.Οτι πιο σπαστικο μπορει να σιου συμβει.Αφου ρε τραχανα δεν βοηθησες μια φορα με ενα gank στο τοπ ,laner που κξανει turret dive,τι περιμενεις ,το lane να το κερδισω μονος μου με 0-4?H περιμενεις ο αλλος που mainαρει πχ irelia riven να μην εχει impact στρυν συνεχεια? Aστο, αυτο ειναι το πιο σπαστικο. Ειδικα στο top lane που πεφτει αρκετο snowball, διαολιζομαι καθε φορα. Να χω αντιπαλο lee jungler που απο τα 3 level και μετα οποτε εμφανιζομουν στο χαρτη για να κανω last hit μου κανε gank. Πραγματικα μεχρι να φτασω 6 level ειχα φαει 4 gank. Οι υπολοιποι νικαγαν τα lane τους βεβαια, αλλα οταν η nidalee ουσιαστικα κανει free farm γιατι ο jungler της εχει στησει κατασκηνωση, και μετα σε κραζουν τι να πεις. Δεν αντιλαμβανονται οτι ακριβως επειδη ο lee εστησε κατασκηνωση TOP νικανε αυτοι τα lane τους. Ο τυπος εκανε τη διαδρομη wolves ---> big wraith ---> gank top μεσα στη ζουγκλα μας για κανα 5λεπτο. Και μετα σου πεταει και το bot lane οτι σε κουβαλησε. Ασταδιαλα ρε
andreapaog328 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 - nami buy a sightstone please - i dont need sighstone το τρολ το ιδιο 1
d3monhunter Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Λύστε μου μια απορία, με αφορμή ένα ποστ για τον Allistar που έγραψε ένας φίλος πριν, Allistar, Zilean, rumblle, ακόμα και poppy τολμώ να πω που μου αρέσει κιόλας, τους pickarei κανείς? Σου δίνει την εντύπωση ότι είναι με τον που τους πάρεις ξεκινάς με την μια 4v5.
andreapaog328 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 η αγελαδα οχι. ειδικα αν εχεις κανα yasuo στην ομαδα
Spartan117 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Οι κορεάτες παίζουν Zilean mid/Alistar top. Προφανώς κάτι ξέρουν.
billsnake21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Λύστε μου μια απορία, με αφορμή ένα ποστ για τον Allistar που έγραψε ένας φίλος πριν, Allistar, Zilean, rumblle, ακόμα και poppy τολμώ να πω που μου αρέσει κιόλας, τους pickarei κανείς? Σου δίνει την εντύπωση ότι είναι με τον που τους πάρεις ξεκινάς με την μια 4v5. Την αγελάδα μετά το τελευταίο patch την έχω δει αρκετές φορές, πόσο μάλλον τώρα που παίχτηκε και στο τοπ πολλοί θα το παίξουν. zilean πάλι τον βλέπω πάλι να 'ανεβαίνει' σαν pick στο πιο high elo ας πούμε όπως και το (αν και δε το ανέφερες :Ρ) sion σε κάθε πιθανό lane.Τα άλλα 2 πάλι όχι δεν έχω δει κανένα τέτοιο pick 1
FreakBoy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 τοσο καιρο μετα normal μια χαρα την εβγαζα και το διασκεδαζα το game τις τελευταιες δυο μερες που ειπα να αρχισω τα ranked ολη την μερα με νευρα ειμαι με αυτα που βλεπω οσο flame δεν εχω ριξει εδω και εναν χρονο το εριξα τωρα μακαρι να φαω κανενα permaban μπας και το παρατησω και ξανα βρω την υγεια μου...
MavroManitari Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 The awkward moment when... Ξεκίνησα ranked duo με έναν φίλο μου Gold 3. Γνωρίζει πολλά πράγματα για το παιχνίδι και πιστεύω πως το πραγματικό του elo είναι κάπου στην μέση Plat. Όταν μπαίνω duo μαζί του αναγκαστικά παίζω με Gold-Silver I ενώ εγώ είμαι χαμηλό Silver. Εγώ έχοντας λίγα παιχνίδια στο LoL και silver elo πίστευα πως λόγο MMR fix θα με κάνουν πολτό. Turns out πως το KDA μου και τα παιχνίδια μου ήταν πολύ καλύτερα μαζί του παρά όταν παίζω Solo vs Low Silver/Bronzies. Μainάρει mid και στα παιχνίδια μας ποτέ δεν είχε την ανάγκη να κατέβει κάτω να με βοηθήσει, ότι γινόταν ήταν από την ζούγκλά η πολύ σπάνια κανένα TP από top.Οπότε δεν μπορώ να πως "κουβάλησε το lane μου". Προσπαθώ αυτές τις μέρες να εξηγήσω γιατί έπεξα πολύ καλύτερα παιχνίδια στατιστικά μαζί με καλύτερα elos παρά το δικό μου. Το πιθανότερο μου πόρισμα είναι πως επειδή παίζω το 80% ADC στα μεγαλύτερα elo ξέρει ο άλλος να με suppορτάρει οπότε ίσως να είχα δίκιο που έριχνα αρκετό φταίξιμο στα supps μου. Ένας άλλος λόγος είναι επειδή στα παιχνίδια μας είναι καλός mid παίκτης κουβαλάει αρκετά αντί να ταιζεί όπως τυχαίνει με τους mid συμπαίκτες μου. Οπότε είμαι περίεργος να ακούσω απόψεις για το εάν συμβαίνει αυτό με άλλους από εδώ.
Spartan117 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Στο bot προφανώς και έχει σχέση και ο συμπαίκτης σου για το πως θα τα πας. Συνήθως το support έχει όλες τις πρωτοβουλίες στο lane phase εσύ απλά ένας τοίχος που κάνει right click είσαι μέχρι τα team fight. Παίξε με challenger support και στο laning phase δεν θα τα πας άσχημα άσχετα αν μετά το κανεις τέρμα throw η σας κάνουν camp early. Παίξε με bronze sup και ακόλουθα όλα τα yolo play και χάσε το lane 2v2 στα 5 λεπτά. Ένας από τους λόγους που δεν μου αρέσει τόσο το bot lane, αν και τα καλά support κάνουν carry μέτρια adc. Για την φάση με τα support ξέρει πολύ περισσότερα ο atallos. Βεβαια το καλύτερο είναι να κανεις duo que με adc που ξέρεις μιας και μιλάμε για freelo άμα το duo δουλεύει καλά.
Atallos1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Τop και λίγο ζούγκα παίζω δεν το θέλω ούτε να κουβαλήσω ούτε να κάτσω να το λιώσω σκέψου. Θέλω να χώνομαι να κάνω και λίγο χαβαλέ όταν μου παίρνουν top και ζούγκλα, με τη Morgana θα ψοφάω σαν το σκυλί Καλύτερος ο Blitz δηλαδή λες ε? Εντωμεταξύ σήμερα εντελώς τυχαία streamαρε Dyrus και είχε πάρει Alistar top με Rene απέναντι και πήγαινε μια χαρά. Καλά είναι Dyrus να μου πεις, απλά δεν την είχα για τόσο viable την αγελάδα. Alistar top κ ΑD μαλιστα παιζεται λογω του 70% damage reduction στην Ulti ΕΙναι στο στυλ Maokai Και στο bot καλος ειναι , αλλα εισαι reactive , πραγμα που προσωπικα δεν μου αρεσει για αυτο κ σπανια τον παιζω πχ ισως σε καποιο Leona matchup Λύστε μου μια απορία, με αφορμή ένα ποστ για τον Allistar που έγραψε ένας φίλος πριν, Allistar, Zilean, rumblle, ακόμα και poppy τολμώ να πω που μου αρέσει κιόλας, τους pickarei κανείς? Σου δίνει την εντύπωση ότι είναι με τον που τους πάρεις ξεκινάς με την μια 4v5. Alistar/Zilean ειναι μια χαρα picks για το meta atm , οχι οτι παιζει καποιο ρολο Ο Rumble ειναι οκ i guess , εχει καποια matchups που κερδιζει κ αρκετα που χανει . Not sure πως παει vs τα picks του meta Poppy , οχι The awkward moment when... Ξεκίνησα ranked duo με έναν φίλο μου Gold 3. Γνωρίζει πολλά πράγματα για το παιχνίδι και πιστεύω πως το πραγματικό του elo είναι κάπου στην μέση Plat. Όταν μπαίνω duo μαζί του αναγκαστικά παίζω με Gold-Silver I ενώ εγώ είμαι χαμηλό Silver. Εγώ έχοντας λίγα παιχνίδια στο LoL και silver elo πίστευα πως λόγο MMR fix θα με κάνουν πολτό. Turns out πως το KDA μου και τα παιχνίδια μου ήταν πολύ καλύτερα μαζί του παρά όταν παίζω Solo vs Low Silver/Bronzies. Μainάρει mid και στα παιχνίδια μας ποτέ δεν είχε την ανάγκη να κατέβει κάτω να με βοηθήσει, ότι γινόταν ήταν από την ζούγκλά η πολύ σπάνια κανένα TP από top.Οπότε δεν μπορώ να πως "κουβάλησε το lane μου". Προσπαθώ αυτές τις μέρες να εξηγήσω γιατί έπεξα πολύ καλύτερα παιχνίδια στατιστικά μαζί με καλύτερα elos παρά το δικό μου. Το πιθανότερο μου πόρισμα είναι πως επειδή παίζω το 80% ADC στα μεγαλύτερα elo ξέρει ο άλλος να με suppορτάρει οπότε ίσως να είχα δίκιο που έριχνα αρκετό φταίξιμο στα supps μου. Ένας άλλος λόγος είναι επειδή στα παιχνίδια μας είναι καλός mid παίκτης κουβαλάει αρκετά αντί να ταιζεί όπως τυχαίνει με τους mid συμπαίκτες μου. Οπότε είμαι περίεργος να ακούσω απόψεις για το εάν συμβαίνει αυτό με άλλους από εδώ. Δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ Silver Κ Gold Απλα στο Gold υπαρχουν περισσοτερα ατομα που παιζουν bot lane που imo ειναι το πιο δυσκολο πλεον . Οχι οτι το παιζουν σωστα αλλα σιγουρα θα υπαρχουν περισσοτερα . Οσοι πανε support ειναι κυριως λογω αναγκαιοτητας να κανουν fill , δυσκολα θα δεις καποιον που να το "mainαρει" Μπορει απλα να ετυχε , μπορει να ειχες decent matchmaking , μπορει να επαιξες καλυτερα εσυ , μπορει να ειχατε καλυτερα calls σαν ομαδα . Πολλα μπορει . Το bot lane ειναι σιγουρα free elo με duo παντως
sonyxp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πλέον όμως το παιχνίδι έχει -καταντήσει- έτσι που οι Mid Champions έχουν 1000 CCs & 10000000 Mobility spells ΠΟΥ καθαρίζουν τον ADC με ένα Combo. Αυτός είναι ο ρόλος των Assasins ΑΛΛΑ αυτό το θέμα με το Mobility&CCs έχει ξεφύγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις