Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ άμα πας για μπάλα και ο άλλος παίρνει την μπάλα και την πετάει στην κερκίδα επίτηδες. ( troll )

Ή κάθεται κάτω ( afk ) ή άμα δεν τρέχει, κάνει σουτ στα περιστέρια κάθε φορά κτλπ δεν θα του πεις εε άντε και μαμήσου δηλαδή?

Φίλος ή όχι αν trollάρει, feedαρει την μισή αφρική, κάτσει afk ή κάνει το ένα κακό play μετά το άλλο θα τα ακούσει και με το δίκιο του.

Άρα δεν παίζει ρόλο αν είναι γνωστός ή άγνωστος.

Δηλαδή αμα παίξεις νορμαλζ με φιλους κ αρχισει να feedαρει θα του ζαλισεις τα @@ ?δεν βλεπω κανενα δικιο κ δεν το παιζω white knight αλλα ************* κ φυσικα μετα δεν θα μπορεσει να παιξει ασχετα αν ειναι φιλος σου η οχι

το κλείσιμο του chat δεν ειναι λυση , το chat δεν ειναι εκει για να ριχνουμε καρκίνους αλλα για να μπορουμε να επικοινωνούμε στοιχειωδώς . αν δεν θέλετε chat καντε mute τους παντες η καντε το chat σε πολυ μικρο size κ πεταχτε το σε μια γωνια

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς δεν λέω κάποιον ζώο για ΕΝΑ κακό play, αυτό είναι βλακεία και απλά θέλεις να χάσεις άμα το κανεις αυτό. Μετά τα πρώτα 5-10 κακά play αρχίζω και τα παίρνω όμως ειδικά άμα του έχω πει ρε φιλε αφού δεν σου βγαίνει παίξε πιο passive, φαρμαρε, κανε κάτι για να βελτιώσεις την κατάσταση γενικά. Όταν βλέπω ότι με γραφει, ε σιγά που θα του χαϊδέψω τα αυτιά.

Αν flame-αρω κάποιους είναι αυτούς που παίζουν για να χάσουν, άσχετα άμα το κάνουν συνειδητά η όχι. Δεν μπαίνω εγώ ranked και κάνω το tryhard της ζωής μου για να έχω ένα άτομο που απλά του ξίνισε ο καφές και μπήκε για να χάσει. Έχω όλη τη διάθεση να συγχωρήσω κακά play, και εγώ κάνω κακά play, όλοι μας. Αλλα το να κανεις συνεχεια κακά play επίτηδες είναι απλά εκνευριστικό.

In other news η Ahri φαίνεται να είναι ξανά viable competitive pick.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.

Μην ακούω "πες τους καλά λόγια και θα το γυρίσετε..." :D Chance 1/100

Τhe bronze is strong in this one...

Έχω/-ουμε(ως ομάδα) γυρίσει άπειρα παιχνίδια με top/mid στο 0/5 λέγοντας του "don't worry bro just take care now and we will come shortly"

Με το "feeder noob" δεν φτιάχνει κανένας...είτε θα τον κάνεις να πει "ok I troll now" είτε να βγει afk.

Επίσης με λίγη εφυία εάν θες να πειράξεις κάποιον δεν χρειάζεται ούτε καν να τον μπινελικόσεις. Μπορείς να τσούξεις άνετα άτομα πολύ χειρότερα με ένα "nice flash"/"nice ult"/ "with 50 cs at 20' you sure you main adc?" από τα βρισίδια. 

• Like 1
Δημοσ.

Με το "feeder noob" δεν φτιάχνει κανένας...είτε θα τον κάνεις να πει "ok I troll now" είτε να βγει afk.

Συμφωνώ.Έχω πετάξει αρκετά παιχνίδια, που θεωρώ πως δεν ήταν χαμένα, λόγω ακριβώς της ηλίθιας συμπεριφοράς του άλλου.Πριν μπει το ignore τουλάχιστον.

-"Το βουλώνεις;" 

-"μπλα μπλα μπλα..."

-"Το βουλώνεις;" 

-"μπλα μπλα μπλα..."

-"Ωραία, θα φροντίσω το μαρτύριο να γίνει πιο σύντομο..."

->δεξί κλικ στο αντίπαλο nexus->respawn->δεξί κλικ στο αντίπαλο nexus->repeat.

Αν δεν ξέρεις να φέρεσαι και να συμπεριφέρεσαι, μην περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση.Το ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο για τους υπόλοιπους συμπαικτες που προσπαθούν κόσμια, αλλά όταν δε μπαίνεις για να γράψεις στατιστικά, το μη χείρον βέλτιστον.

Δημοσ.

Αυτά τα "feeder noob" είναι όντως bronze φάση όπως και τα "pls report". Εγώ όταν λέω flame εννοώ έντονη στοχασμένη κριτική όχι απλά buzzwords για να βγάλεις τον θυμο σου.

Δημοσ.

Συμφωνώ.Έχω πετάξει αρκετά παιχνίδια, που θεωρώ πως δεν ήταν χαμένα, λόγω ακριβώς της ηλίθιας συμπεριφοράς του άλλου.Πριν μπει το ignore τουλάχιστον.

-"Το βουλώνεις;" 

-"μπλα μπλα μπλα..."

-"Το βουλώνεις;" 

-"μπλα μπλα μπλα..."

-"Ωραία, θα φροντίσω το μαρτύριο να γίνει πιο σύντομο..."

->δεξί κλικ στο αντίπαλο nexus->respawn->δεξί κλικ στο αντίπαλο nexus->repeat.

Αν δεν ξέρεις να φέρεσαι και να συμπεριφέρεσαι, μην περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση.Το ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο για τους υπόλοιπους συμπαικτες που προσπαθούν κόσμια, αλλά όταν δε μπαίνεις για να γράψεις στατιστικά, το μη χείρον βέλτιστον.

Εγώ προσωπικά θεωρώ τι δικιά σου συμπεριφορά αρκετά χειρότερη από τον κάθε flamer! Δηλαδή επειδή ο άλλος λέει ότι λέει στο chat λες ας feedαρω για να τελειώνουμε?Και να γ@μας και των υπολοιπων το game αφου απ ότι λες δεν είναι καν χαμένο?

Δηλαδή το απλά να αγνοήσεις το chat και μετά να τον reportαρεις δεν παίζει?

Για εμένα συμποριφορές σαν την δική σου και αυτοι που απλά λένε ότι πάω afk γιατί απλά ο άλλος σε flamαρει είναι οι χειρότερες και εν τέλει χάνεις και το δίκιο σου!

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θεωρώ τι δικιά σου συμπεριφορά αρκετά χειρότερη από τον κάθε flamer! Δηλαδή επειδή ο άλλος λέει ότι λέει στο chat λες ας feedαρω για να τελειώνουμε?Και να γ@μας και των υπολοιπων το game αφου απ ότι λες δεν είναι καν χαμένο?

Για εμένα συμποριφορές σαν την δική σου και αυτοι που απλά λένε ότι πάω afk γιατί απλά ο άλλος σε flamαρει είναι οι χειρότερες και εν τέλει χάνεις και το δίκιο σου!

Συμφωνω, ακρη σε argument δεν προκειται να βγει εαν δεν σταματησει ενας απο τους δυο.

Στο chat πρεπει να υπαρχει σταρχιδισμος.

Ειτε τον αφηνεις να μιλαει και συνεχιζεις το παιχνιδι σου ειτε τον κανεις mute για να μην σου γεμιζει το chat.

Στα παιδακια του LoL community δεν προκειται να μαθεις αρχες συμπεριφορας και τα βασικα της επικοινωνιας οποτε τσαμπα κανει ο Big4444 intentional/international feeding στο nexus.

Φερσου ωριμα με το να τους γραψεις στα παπακια σου αυτους και την ηλιθια συμπεριφορα τους.

Ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα ειναι πολυ καλυτερο να γινεσαι το ιδιο με δαυτους.

Στα κακα games κανεις υπομονη και πας παρακατω.

Δημοσ.

Ναι, όταν δεν υπήρχε το ignore αυτό έκανα σε ορισμένες περιπτώσεις.Και ξαναλέω, το αναγνωρίζω ότι είναι σπάσιμο για τους υπόλοιπους που μπορεί να την παλεύουν.Αλλά όταν ο άλλος σε βγάζει από τα όριά σου δεν κάθεσαι να εξηγείς.Απλά μειώνεις το χρόνο μέχρι το επόμενο φυσιολογικό παιχνίδι.Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω.Εσύ αν θες να μπαίνεις σε νορμάλ για να κερδίσεις πάση θυσία δικαίωμά σου.Δικαίωμά νου να μπαίνω για να μη μου πρήζει ο άλλος τα απαυτά για μισή ώρα.

Δημοσ.

Ναι, όταν δεν υπήρχε το ignore αυτό έκανα σε ορισμένες περιπτώσεις.Και ξαναλέω, το αναγνωρίζω ότι είναι σπάσιμο για τους υπόλοιπους που μπορεί να την παλεύουν.Αλλά όταν ο άλλος σε βγάζει από τα όριά σου δεν κάθεσαι να εξηγείς.Απλά μειώνεις το χρόνο μέχρι το επόμενο φυσιολογικό παιχνίδι.Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω.Εσύ αν θες να μπαίνεις σε νορμάλ για να κερδίσεις πάση θυσία δικαίωμά σου.Δικαίωμά νου να μπαίνω για να μη μου πρήζει ο άλλος τα απαυτά για μισή ώρα.

Απλά τα δικαιώματα τα δικά σου και αυτού που σε βγάζει απ'τα όριά σου καταπατούν αυτά των άλλων 8. Αυτοί τι φταίνε να έχουν έναν να γράφει παπαριές και έναν να τον "τιμωρεί" feedάροντας? Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι?

Δημοσ.

Απλά τα δικαιώματα τα δικά σου και αυτού που σε βγάζει απ'τα όριά σου καταπατούν αυτά των άλλων 8. Αυτοί τι φταίνε να έχουν έναν να γράφει παπαριές και έναν να τον "τιμωρεί" feedάροντας? Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι?

Ανάγνωση ξέρουμε;Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!
Δημοσ.

Εγω παλι τον νιωθω τον bigi4444. Οχι τοσο ως προς το "βουλωνεις? -μπλαμπλα -βουλωνεις? -μπλαμπλα -focus nexus" . Aλλα ειναι games που οντως μπορει να εχεις τυχη, μπορει να τα κερδιζεις κιολας μεχρι εκεινο το σημειο, αλλα η συμπεριφορα ενος-δυο τυπων να σε κανει να θελεις να χασουν. ΕΙναι οι φασεις που σε εκνευριζουν τοσο (ειδικα αν σε πετυχουν σε καμια περιεργη μερα) ωστε να σε νοιαζει πιο πολυ να χασουν αυτοι παρα να κερδισεις εσυ .

Συνηθως δε, το flame το κανει ο χειροτερος της ομαδας, τον οποιο πχ μπορει να tryhardαρεις να τον κουβαλησεις, και να τον εχεις να σου ζαλιζει τα @@ με πρωτη ευκαιρια που θα παρει το ματι του ενα missplay ξερωγω. Ε, κατσε χασε.

Απ'την αλλη, ετσι ειναι το soloq και δεν προκειται να αλλαξει κιολας, αρα ενα απο τα goals που πρεπει να πετυχει καποιος ειναι να μαθει να γραφει εκει που δεν πιανει μελανι αυτες τις συμπεριφορες. Εγω ~1 χρονο παιζω, δεν το εχω πετυχει προς το παρον. Ενας απτους λογους που σταματησα/βαρεθηκα τα tryhardαρισματα προ πολλου και δεν μπαινω soloq.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...