Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πιστεύω όσο ανεβαίνεις τόσο πιο εύκολο το να φας chat restrict από report. Μιας και το κάθε λουλούδι που είναι στο diamond 5-4-3 νομίζει ότι είναι και challenger in disguise και άμα του πεις ότι είναι ζώο στο x game θα θιχτεί το εγώ του.

Αυτοί είναι που με νευριάζουν, που θα τους πεις ξέρω εγώ ok έκανες λάθος, σε παρακαλώ στα επόμενα 5 λεπτά κανε κάτι για να το σώσεις, και μετά στα επόμενα 5 λεπτά κάνουν μεγαλύτερο λάθος για να στην σπάσουν. Αυτό το Toxic Gameplay που είπε κάποιος στο thread, μπορεί να μην βρίζουν αλλα είναι χειρότεροι in-game.

Και μετά τρώς report και chat restrict. Θα κάνω τώρα εγώ report την φωτιά επειδή της έριξα δυο κιλά οινόπνευμα και κάηκα...

Δημοσ.

δλδ αμα σε πουνε εσενα ζωο για ενα παιχνιδι δεν θα θιχτεις?

Εγώ όταν παίζω άσχημα, το παραδέχομαι. κάτι που δεν βλέπω πολλούς να το κάνουν. Άμα χάσω 3 skillshot σε ένα play προφανώς θα πω "my bad" "sry" και τα λοιπά. Τα άτομα που κάνουν κάτι τέτοιο (άσχημο play) και μετά το παίζουν και παίκτες είναι το πρόβλημα. Ποσο μάλλον αν έχεις ξοδέψει τα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού κάνοντας απανωτά κακά plays.

Και η εμπειρία μου στα ranked είναι περιορισμένη, έχω παίξει πάνω κάτω 130 παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Το τι έχω δει δεν λέγεται. Δυο και τρία άτομα να πάνε afk στην βάση γιατί δεν τους βγήκαν τα πρώτα 4-5 λεπτά στο game. Ένα κινούμενο ward jungler που ήταν 0/0/0 στα 15 λεπτά, άτομα που βγάζανε magic resist απέναντι σε full ad ομάδα. Σε κάποια φάση λες εντάξει solo que είναι οποτε deal with it.

Δημοσ.

δλδ αμα σε πουνε εσενα ζωο για ενα παιχνιδι δεν θα θιχτεις?

Ας πούμε ότι εγώ σε μπινελικώνω ingame: 

-Ενδεχόμενο Α: Είσαι καθυστερημένος και κάνεις συνέχεια παπαριές οπότε κάποια στιγμή ξεσπάω. Αυτό οδηγεί σε:

α) Αφού είσαι καθυστερημένος ούτως ή άλλος δε καταλαβαίνεις τι λέω, σπάζεσαι με τη σειρά σου και αρχίζουν οι καρκίνοι και οι μάνες. Το game χάνεται γιατί πιο πολύ ώρα βριζόμαστε στο chat παρά παίζουμε.

β) Καταλαβαίνεις τη παπαριά σου, βουλώνεις αλλά ούτως ή άλλως μ'εχεις τσατίσει τόσο που εγώ σε κάθε play θα ψάχνω να βρω αφορμή να στην πω αντί να παίξω. Πάλι χάνεται το game γιατί νιώθω ότι δε κουβαλιέσαι.

-Ενδεχόμενο Β: Έχω τελείως άδικο και απλά προσπαθώ με το μπινελίκι να νιώσω καλύτερα επειδή πήγα 0-7 στο lane (99% είσαι ο jungler). Αυτό οδηγεί σε:

α) Μου τη λες και με το δίκιο σου αλλά και πάλι όπως πιο πάνω γινόμαστε κώλος και βριζόμαστε αντί να παίζουμε.

β) Δε μιλάς και προσπαθείς να παίξεις σωστά αλλά εγώ συνεχίζω να σε βρίζω επειδή ακριβώς αυτή τη φορά εγώ είμαι ο καθυστερημένος και αυτή τη φορά νιώθεις εσύ ότι είμαι ακουβάλητος.

Αυτό είναι το πρόβλημα με το chat. Ο ένας βρίζει και ο άλλος θίγεται ή και να μη θιχτεί πάλι δεν αλλάζει κάτι. Σε κάθε περίπτωση το flame οδηγεί σε ήττα. Οπότε ποιος σκατά ο λόγος να υπάρχει ingame chat ειδικά όταν υπάρχουν τόσα άτομα πάνω στην εφηβεία. Το 100% των games έχει flame σε τουλάχιστον μια απ τις δυο ομάδες. Remove the fking chat να τελειώνουμε μια και καλή. 

• Like 1
Δημοσ.

αλλο να παραδεχεσαι οτι κανεις κακο game και αλλο να ανεχεσαι καποιον να σε λεει ζωο για ενα κακο play

Στο πρωτο post  λες οτι αμα καποιος κανει μια χαζομαρα για σενα ή θα την διωρθωσει στα επομενα 5 λεπτα ή ειναι ζωο και του το λες

και σου λεω εγω ωραια  εχεις και δικαιο που τον πιστευεις οτι εναι ζωο.

Το να του το πεις θα τον βοηθησει και δεν θα αντιδρασει που τον λεει ζωο ενας ασχετος ?

δεν διαφωνω σε αυτα που λες αλλα διαφωνω στο οτι περιμενεις να μην αντιδρασει καποιος και να μην εκνευριστει οταν τον βριζεις

Ας πούμε ότι εγώ σε μπινελικώνω ingame: 

-Ενδεχόμενο Α: Είσαι καθυστερημένος και κάνεις συνέχεια παπαριές οπότε κάποια στιγμή ξεσπάω. Αυτό οδηγεί σε:

α) Αφού είσαι καθυστερημένος ούτως ή άλλος δε καταλαβαίνεις τι λέω, σπάζεσαι με τη σειρά σου και αρχίζουν οι καρκίνοι και οι μάνες. Το game χάνεται γιατί πιο πολύ ώρα βριζόμαστε στο chat παρά παίζουμε.

β) Καταλαβαίνεις τη παπαριά σου, βουλώνεις αλλά ούτως ή άλλως μ'εχεις τσατίσει τόσο που εγώ σε κάθε play θα ψάχνω να βρω αφορμή να στην πω αντί να παίξω. Πάλι χάνεται το game γιατί νιώθω ότι δε κουβαλιέσαι.

-Ενδεχόμενο Β: Έχω τελείως άδικο και απλά προσπαθώ με το μπινελίκι να νιώσω καλύτερα επειδή πήγα 0-7 στο lane (99% είσαι ο jungler). Αυτό οδηγεί σε:

α) Μου τη λες και με το δίκιο σου αλλά και πάλι όπως πιο πάνω γινόμαστε κώλος και βριζόμαστε αντί να παίζουμε.

β) Δε μιλάς και προσπαθείς να παίξεις σωστά αλλά εγώ συνεχίζω να σε βρίζω επειδή ακριβώς αυτή τη φορά εγώ είμαι ο καθυστερημένος και αυτή τη φορά νιώθεις εσύ ότι είμαι ακουβάλητος.

Αυτό είναι το πρόβλημα με το chat. Ο ένας βρίζει και ο άλλος θίγεται ή και να μη θιχτεί πάλι δεν αλλάζει κάτι. Σε κάθε περίπτωση το flame οδηγεί σε ήττα. Οπότε ποιος σκατά ο λόγος να υπάρχει ingame chat ειδικά όταν υπάρχουν τόσα άτομα πάνω στην εφηβεία. Το 100% των games έχει flame σε τουλάχιστον μια απ τις δυο ομάδες. Remove the fking chat να τελειώνουμε μια και καλή. 

Συμφωνω σε ολα εκτος απο το να βγαλουμε το chat\

Το οτι δεν μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε ειναι δικο μας προβλημα οχι του chat

ας ριχνουν περμα chat ban  καποιο μπορουν και το χρησιμοποιουν δεν υπαρχει λογος να τους παρει η μπαλα

Δημοσ.

Eγω παντως μετα απο 2 χρονια απειρου flame (συνηθως με το δικιο μου, να τα λεμε και αυτα) και απειρου ban (παιζει να εχω φαει συνολικα καμια 20αρια ban απο μια βδομαδα το καθενα), πλεον μαλλον ωριμασα. Δουλευω σαν ειρηνευτικη δυναμη στο 99% των παιχνιδιων. Μολις δω flame, ακομα και αν ο αποδεκτης εχει 0/10, θα πω το κλασσικο " stop flaming, it wont help him play better" η κατι παρομοιο του στυλ " flaming wont help", "now that you flamed him he is going godlike in the next 5 minutes" και τετοια πραγματα. Πρεπει να καταλαβουν οτι το flame ΔΕΝ βοηθαει, ασχετος αν εχεις δικιο η αδικο που κραζεις. Αν ο αλλος ειναι unskilled bronze V dog, με το να τον flamaris δεν θα γινει xpeke. Αν ειναι καλος παιχτης και δεν του βγενει το game, με το να flamaris θα το κανεις ακομα χειροτερα. Ολα αυτα, ασχετος του αν ο αλλος σου απαντησει η οχι. Τωρα αν ο αλλος αρχισει να απανταει κιολας, ποσο μαλλον με flame, αστο εχασες το παιχνιδι. Οποτε απλα το βουλωνουμε, η ισα ισα, ενθαρυνουμε καποιον που παει χαλια.

Χτες για παραδειγμα ειχα ενα bot lane που ηταν καπου στο 1/14, ενω εγω ειχα 5/0 στο top. 6 μηνες πριν θα ειχα κατεβασει χριστοπαναγοκαρκινους για πλακα. Τωρα πλεον γραφω ενα "np, just play def and protect me in teamfights, we got this". Παρολο που ειχα ενα adc με 0/7 να flamari το κωλο του (ουτε καν καταλαβα γιατι, ο τυπος ηταν τρελο σκουπιδι) και να λεει οτι μας κουβαλαει, κρατησα την ψυχραιμια μου. Και στο τελος νικησα. Ισα ισα κιολας, το soraka support μας μετα απο λιγο καλοπιασμα που τις εριξα αρχισε να παιζει σαν ανθρωπος και να ειναι χρησιμη. 

Τωρα το μονο flame που θα κανω ειναι οταν αρχιζει το team και γραφει surr at 20. Δεν αντεχω εκει με τιποτα, ενα stfu& play θα το γραψω

• Like 1
Δημοσ.

Ε τι τώρα... έχουμε και κάποιο επίπεδο! δεν θα ρίχνουμε χριστοπαναγιες!

Παιδιά! όσοι δήθεν δεν βρίζετε, καλό είναι για σας να ρίχνετε καμιά παναγία για να βγει από μέσα σας, καλό σε σας θα κάνει!

Όχι προσωπική επίθεση όμως!

Παραδείγματα (πρέπον μη πρέπον) :

• WTF Mothercu*er, I SAYD PLAY PASSIVE NO PUSH LANE!!!
  • I FA* YOU MOTHER MAN, NOOB IDIOT!!!
  • OMG you dumb man! wtf why go solo stiuped!
  • Fac* yourself dude!
  • OMG Surr at 20! all team noob
  • You are bast* and i fa** you troller
Δημοσ.

Eγω παντως μετα απο 2 χρονια απειρου flame (συνηθως με το δικιο μου, να τα λεμε και αυτα) και απειρου ban (παιζει να εχω φαει συνολικα καμια 20αρια ban απο μια βδομαδα το καθενα), πλεον μαλλον ωριμασα. Δουλευω σαν ειρηνευτικη δυναμη στο 99% των παιχνιδιων. Μολις δω flame, ακομα και αν ο αποδεκτης εχει 0/10, θα πω το κλασσικο " stop flaming, it wont help him play better" η κατι παρομοιο του στυλ " flaming wont help", "now that you flamed him he is going godlike in the next 5 minutes" και τετοια πραγματα. Πρεπει να καταλαβουν οτι το flame ΔΕΝ βοηθαει, ασχετος αν εχεις δικιο η αδικο που κραζεις. Αν ο αλλος ειναι unskilled bronze V dog, με το να τον flamaris δεν θα γινει xpeke. Αν ειναι καλος παιχτης και δεν του βγενει το game, με το να flamaris θα το κανεις ακομα χειροτερα. Ολα αυτα, ασχετος του αν ο αλλος σου απαντησει η οχι. Τωρα αν ο αλλος αρχισει να απανταει κιολας, ποσο μαλλον με flame, αστο εχασες το παιχνιδι. Οποτε απλα το βουλωνουμε, η ισα ισα, ενθαρυνουμε καποιον που παει χαλια.

Χτες για παραδειγμα ειχα ενα bot lane που ηταν καπου στο 1/14, ενω εγω ειχα 5/0 στο top. 6 μηνες πριν θα ειχα κατεβασει χριστοπαναγοκαρκινους για πλακα. Τωρα πλεον γραφω ενα "np, just play def and protect me in teamfights, we got this". Παρολο που ειχα ενα adc με 0/7 να flamari το κωλο του (ουτε καν καταλαβα γιατι, ο τυπος ηταν τρελο σκουπιδι) και να λεει οτι μας κουβαλαει, κρατησα την ψυχραιμια μου. Και στο τελος νικησα. Ισα ισα κιολας, το soraka support μας μετα απο λιγο καλοπιασμα που τις εριξα αρχισε να παιζει σαν ανθρωπος και να ειναι χρησιμη. 

Τωρα το μονο flame που θα κανω ειναι οταν αρχιζει το team και γραφει surr at 20. Δεν αντεχω εκει με τιποτα, ενα stfu& play θα το γραψω

Καλά τα λες...

Εσύ πάλι sony τελικά όντως πρέπει να τρολλάρεις.

Προσωπικά όσες φορές δεν έχω βρίσει ΚΑΘΟΛΟΥ κρατήθηκα κ κέρδισα περισσότερα παιχνίδια.Όταν έριξα flame έστω κ μικρό μετά δε μπορούσα να σταματήσω οπότε και κατά μαμημένη σύμπτωση έχανα :D

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα εκτος απο το να βγαλουμε το chat\

Το οτι δεν μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε ειναι δικο μας προβλημα οχι του chat

ας ριχνουν περμα chat ban  καποιο μπορουν και το χρησιμοποιουν δεν υπαρχει λογος να τους παρει η μπαλα

Αυτά τα πράγματα τα αντιμετωπίζεις συνολικά. Όταν έχεις ένα τόσο immature community το χειρότερο που έχει υπάρξει ever δεν έχει νόημα να καθίσεις να υπολογίσεις καν τους 5-10-100-1000 Δαλαι Λαμα που υπάρχουν και δεν εκνευρίζονται.

Ακόμη και να τους υπολογίσεις...Με ποιους θα καθίσουν να κάνουν chat? Ακόμη και αν θεωρήσεις ότι υπάρχουν 6 νορμάλ ήρεμα άτομα ανά game(πάρα πολύ γενναιόδωρη αναλογία) και πάλι το chat είναι ένα ατελείωτο flame από τους άλλους 2-4 που θα ρίχνουν καρκίνους οπότε και πάλι 0 εις το πηλίκο. 

Επειδή σχεδόν ποτέ δε flameαρω και επειδή όντως η ομάδα με το flame συνήθως χάνει περνώ σχεδόν όλα τα games στα οποία είμαι πίσω κανακεύοντας κάποιον λες και είμαι η μάνα του "we can still win" , "np lets just try", "we have the late game" μπλαμπλαμπλα.

Να παίξω θέλω το κέρατό μου όχι να ασχολούμαι με τα ψυχολογικά του καθενός που βρίζει και του καθενός που θίγεται. 

Δημοσ.

Αυτά τα πράγματα τα αντιμετωπίζεις συνολικά. Όταν έχεις ένα τόσο immature community το χειρότερο που έχει υπάρξει ever δεν έχει νόημα να καθίσεις να υπολογίσεις καν τους 5-10-100-1000 Δαλαι Λαμα που υπάρχουν και δεν εκνευρίζονται.

Δεν ειναι το community, το game ειναι. Και στη dota 1 τα ιδια, και dota 2 τα ιδια. Το προβλημα προκυπτει απτο παιχνιδι που ειναι ομαδικο. Σκεψου να πας για ποδοσφαιρο και ο αμυντικος της ομαδας σου να ειναι σκουπιδι. Οσο καλος και να εισαι, θα χασεις εξαιτιας του. Και δεν φτανει μονο αυτο, για καθε goal που θα τρωτε, η αντιπαλη ομαδα θα τρεχει πιο γρηγορα, θα βαραει πιο δυνατα σουτ και θα κανει καλυτερες τριπλες ( they got fed :P). Ε, δεν ειναι θεμα community, θα τα ριξεις τα καντηλια σου. 

Δημοσ.

Δεν ειναι το community, το game ειναι. Και στη dota 1 τα ιδια, και dota 2 τα ιδια. Το προβλημα προκυπτει απτο παιχνιδι που ειναι ομαδικο. Σκεψου να πας για ποδοσφαιρο και ο αμυντικος της ομαδας σου να ειναι σκουπιδι. Οσο καλος και να εισαι, θα χασεις εξαιτιας του. Και δεν φτανει μονο αυτο, για καθε goal που θα τρωτε, η αντιπαλη ομαδα θα τρεχει πιο γρηγορα, θα βαραει πιο δυνατα σουτ και θα κανει καλυτερες τριπλες ( they got fed :P). Ε, δεν ειναι θεμα community, θα τα ριξεις τα καντηλια σου. 

Ναι. Με τη διαφορά ότι λογικά για μπάλα θα πάω με φιλαράκια ή έστω με γνωστούς οπότε θα υπάρχει κάποιος χαβαλές ή έστω κάποια οικειότητα/σεβασμός.

Σκέψου να έστελνες 11 άγνωστα 15χρονα, ανώνυμα, keyboard warriors στο Μουντιάλ.... "gg Karnezis wont move", "Report Katsouranis", "ff 45' "

Δημοσ.

Ναι. Με τη διαφορά ότι λογικά για μπάλα θα πάω με φιλαράκια ή έστω με γνωστούς οπότε θα υπάρχει κάποιος χαβαλές ή έστω κάποια οικειότητα/σεβασμός.

Σκέψου να έστελνες 11 άγνωστα 15χρονα, ανώνυμα, keyboard warriors στο Μουντιάλ.... "gg Karnezis wont move", "Report Katsouranis", "ff 45' "

Δηλαδή εσύ άμα πας για μπάλα και ο άλλος παίρνει την μπάλα και την πετάει στην κερκίδα επίτηδες. ( troll )

Ή κάθεται κάτω ( afk ) ή άμα δεν τρέχει, κάνει σουτ στα περιστέρια κάθε φορά κτλπ δεν θα του πεις εε άντε και μαμήσου δηλαδή?

Φίλος ή όχι αν trollάρει, feedαρει την μισή αφρική, κάτσει afk ή κάνει το ένα κακό play μετά το άλλο θα τα ακούσει και με το δίκιο του.

Άρα δεν παίζει ρόλο αν είναι γνωστός ή άγνωστος.

Δημοσ.

Αν έχεις καταλάβει το trollάρισμα γίνεται επειδή αυτός που το κάνει το θεωρεί "αστείο" και ντεμέκ γελάει με τις αντιδράσεις σου. Αν του ρίξεις χριστοπαναγίες όπως θα έκανα και γω στη περίπτωση που ανέφερες (αν και δε καταλαβαίνω γιατί ένας φίλος μου θα κάνει όλα αυτά που ανέφερες είτε σε μπάλα ή σε LoL) απλά δίνω "τροφή" στο troll.

Δε θα ήταν καλύτερα να μην είχα τη δυνατότητα να βρίσω αφού μάλλον μόνο χάνω βρίζοντας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...