prospa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Σώπα ρε. Κουβάλησες με yi vs team με 0 CC? Πώς το έκανες ρε θηρίο? Δε θέλω καν να μάθω ποιο ήταν το botlane τους. Πόσο καλύτερος θα ήταν άραγε ο κόσμος αν η riot σου έδινε 1μήνα να πας gold και μετά σε διέγραφε αν είχες μείνει bronze/silver. Να δω μετά αν θα μάθαιναν το game με το ζόρι τα πιτσιρίκια ή αν θα ανέβαζαν 1account κάθε μήνα.
sonyxp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Σώπα ρε. Κουβάλησες με yi vs team με 0 CC? Πώς το έκανες ρε θηρίο? Δε θέλω καν να μάθω ποιο ήταν το botlane τους. Πόσο καλύτερος θα ήταν άραγε ο κόσμος αν η riot σου έδινε 1μήνα να πας gold και μετά σε διέγραφε αν είχες μείνει bronze/silver. Να δω μετά αν θα μάθαιναν το game με το ζόρι τα πιτσιρίκια ή αν θα ανέβαζαν 1account κάθε μήνα. Δηλαδή να έμενε μόνο το 10%, γιατί το 90%~ είναι Silvers & Bronzies! Όσο για το 0 CC, -περίπου- γιατί και αν σε κλειδώσει ο Yasuo με το Ulti του και νοιώσουν λίγο στην ομάδα απλά τελείωσες... πρόσφατα είχα παίξει πάλι Vs Yasuo+Lee και πολύ απλά "They destroy me", δεν κατάφερα να το γυρίσω . PS: Για αυτό ψάχνω Morgana για Duo, γιατί αν δεν CC τον Yi τότε την γ***ες!
omghi2u Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ετσι πρεπει. ολη η πλεμπα να μεταφερθει σε αλλο game.
prospa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Άποψη μου χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν είναι ότι οι bronze/silver (θα το θέσω όσο πιο όμορφα μπορώ) απλά παίζουν άλλο game. Κάτι που μοιάζει με το LoL αλλά δεν είναι. Σαν τους παραολυμπιακούς μέσες άκρες. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα το soloQ πριν μπεις να είχε κάποιες απαιτήσεις σε "normal games elo" ή τέλος πάντων κάτι παραπάνω απ'το "φτάνω lvl30 και αρχίζω να βιάζω κόσμο ranked" και να σε ανάγκαζε να μάθεις το game.
Atallos1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Perma chat bans για οσους ειχατε 500 + games btw
Atzamestatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Perma chat bans για οσους ειχατε 500 + games btw Οντως? Οταν λες perma εννοεις perma? Xaxa, καλη φαση
Atallos1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Φανταζομαι εννοει forever , αλλιως θα ελεγε timed chat bans πχ για 6 μηνες η κατι τετοιο
Atzamestatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Φανταζομαι εννοει forever , αλλιως θα ελεγε timed chat bans πχ για 6 μηνες η κατι τετοιο Aν και δεν εχω φαει chatban, ειμαι αντιθετος σε ολο αυτο. Αν καποιος σε ενοχλει, τον κανεις mute. Καθεται ο καθε πικραμενος και κανει report για βλακειες. Χωρια που μπορεις να χρησιμοποιησεις το chat για "στρατηγικο" σκοπο. Ειδικα αν παιζεις κανα tank, τους γραφεις 2-3 βλακειες στο all (worth it / nice flash και τετοια) και τρως το focus του αιωνα. Και τωρα που εχει γεμισει ο κοσμος με chat ban και ειμαι ο μονος που μιλαω στο all σε καθε game, βγαζουν ολοι τον καρκινο τους μετα το παιχνιδι. Σιγα τη διαφορα
prospa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Aν και δεν εχω φαει chatban, ειμαι αντιθετος σε ολο αυτο. Αν καποιος σε ενοχλει, τον κανεις mute. Καθεται ο καθε πικραμενος και κανει report για βλακειες. Χωρια που μπορεις να χρησιμοποιησεις το chat για "στρατηγικο" σκοπο. Ειδικα αν παιζεις κανα tank, τους γραφεις 2-3 βλακειες στο all (worth it / nice flash και τετοια) και τρως το focus του αιωνα. Και τωρα που εχει γεμισει ο κοσμος με chat ban και ειμαι ο μονος που μιλαω στο all σε καθε game, βγαζουν ολοι τον καρκινο τους μετα το παιχνιδι. Σιγα τη διαφορα Έχεις λάθος σ'αυτό που λες. Το ingame chat είναι από τους λόγους που παίζω όλο και λιγότερο LoL. Επειδή πάντα παίζω σοβαρά από aram μέχρι SoloQ και mainάρω adc που κατ'εμέ θέλει απόλυτη συγκέντρωση στο lane για cs/mmap awareness/trades είμαι μόνιμα στη τσίτα. Μια παπαριά να κάνω το τελευταίο που θέλω είναι την άποψη του κάθε πικραμένου. Μου χαλάει τη διάθεση και προσωπικά δε το αντέχω ειδικά μετά από μια ζόρικη μέρα στη δουλειά. Ήδη πριν καν αρχίσει το game τους ενημερώνω ότι είναι muted all γιατί δε γουστάρω να διαβάζω καν τις μεταξύ τους διαφωνίες. Δε θα γαμιέμαι εγώ στο bot να τους κάνω carry και θα διαβάζω παπαριές στο chat για το αν φταίει ο jungler το top ή το mid που χάνουμε ενώ δεν είμαστε καν πίσω. Και αρκετά ήδη από pings έχει για να βγάλεις συνεννόηση ήδη και ακόμη και αν θες να "πειράξεις" τον αντίπαλο όπως λες για να σε focusαρει υπάρχουν τα taunts laughs κτλ. Πολύ καλή κίνηση από τη riot. Μένει τώρα να κάνει κάτι και για τους toxic σε gameplay players. Δε γίνεται να μαζεύεις 50 ας πουμε unskilled player σε 20 games και να μη σε ρίχνει έστω division.
pge-3- Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 rip στα καρκινιάσματα που ρίχνει ο αρχηγός στο chat.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ΑΑ τωρα καταλαβα γιατι τα 150 chat restriction μου τα εκανε 0.Γιατι μολις τωρα μου ειχε εκπληξη 1150 chat restriction.Thank you rito,forever μουγκος. 3
3leven Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Να ρωτησω κατι ασχετο? Aυτο το rito απο που ξεκινησε και το βλεπω παντου?
Spartan117 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Να ρωτησω κατι ασχετο? Aυτο το rito απο που ξεκινησε και το βλεπω παντου? rito gaems rito pls Κάποιος το έγραψε λάθος και κόλλησε 1
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μια ερωτηση... Αυτα το chat ban πως γινεται να το φας???? Η riot το δινει η σε κανουν report Οι αλλοι παικτες και τρως chat ban? Εγω πχ καθε Game που παιζω βριζω ανελεητα( ειμαι bronze 1 λογο αδρανειας δυστηχως), μια φορα ειχα ευχηθει σε καποιον να πεθανει κιολας αλλα chat ban κλπ δεν μου εχει τυχει... Ουτε report... Βλεπω κατι αλλους που εχουν 200 και 300 games ban και απορω πως το πηραν.
andreapaog328 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ε καλα. αμα σε καθε game αρχίσουμε να βαράμε όλοι 9x verbal abuse ετσι για πλακα θα μαστε ολοι μια καλη παρεα με 1000αρια ban
Προτεινόμενες αναρτήσεις