Atzamestatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Άσε! είναι ιστορία... Με έβαλε S3 και επειδή δεν ήξερα (αρχή που έπαιζα) έπεσα S5. Πάλι δεν ήξερα τόσο καλά και έπαιζα συγκεκριμένα Char και με λίγο τρολλ επειδή μου ... τα @ τρολλαρα και έπεσα Bronze, μετά τρολλαρα συνέχεια να πάω B5, πήγα B4 0LP αλλά μετά άλλαξα γνώμη... Κατσε να καταλαβω. Ενω δηλωνεις μονος οτι τρολαρες συνεχεια, κανεις παραπονα που στον Εast εχει trolls. Αβυσσος λεμε Δεν ειχε morgana για να του κανει shield --> autopenta --> autowin ρε φιλε. Εντομεταξυ αμα δεις το game, ανετα θα ελεγα οτι η morgana τον κουβαλησε. Ειχε το ιδιο dmg dealt με support morgana! Η οποια ειχε 60cs! Και 28 kill participation! Δηλαδη επαιζε ουσιαστικα το team του 4v5 μεχρι να φτασει αυτος τα 300cs και μετα βγηκε και τους "κουβαλησε"
Spartan117 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 http://www.lolking.net/summoner/eune/39961654#matches 3 rabadons @ karma > all Ο απέναντι heimer έβγαλε 2 DFG. Πια 3 rabadon
silmarien Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Homeguards κατευθείαν βγάζει βλέπω σε όλους. Μην χάσει τα cs.Πάντως πριν είδα το παιχνίδι. Η Morgana με Dorans Ring starting item. 0 wards. Απορώ πως το πήραν bot lane. Οι άλλοι πρέπει να ήταν πολύ βόδια(βλέπε Cait).
Spartan117 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Homeguards κατευθείαν βγάζει βλέπω σε όλους. Μην χάσει τα cs. Πάντως πριν είδα το παιχνίδι. Η Morgana με Dorans Ring starting item. 0 wards. Απορώ πως το πήραν bot lane. Οι άλλοι πρέπει να ήταν πολύ βόδια(βλέπε Cait). Για bronze 2 μιλάμε... Κακά τα ψέματα πρέπει να έχεις πρόβλημα(νοητικό, σάπιο pc, σάπια σύνδεση) για να πέσεις τόσο κάτω. Εγώ μετά από έξι μήνες, πρώτο moba το league ήμουν gold season 2 στα 1500~ elo.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Homeguards κατευθείαν βγάζει βλέπω σε όλους. Μην χάσει τα cs. Πάντως πριν είδα το παιχνίδι. Η Morgana με Dorans Ring starting item. 0 wards. Απορώ πως το πήραν bot lane. Οι άλλοι πρέπει να ήταν πολύ βόδια(βλέπε Cait). Nαι λες και στο bronze elo αλλαζει τις ισοροπιες στο bot το doran ring της morgana Κερδιζει το bot που δεν θα κανει dive στο 2-3lvl. Δες εδω team comp που κερδισε, soraka top vs pantheon (κερδισε το lane της), thresh adc (κερδισε κι αυτος το lane του) και κολας σε 1 doran ring Σε αυτα τα elo κερδιζουν τα lane που δεν θα κανουν dive στο 2 lvl
sonyxp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Φίλε μου δεν είναι τρόπος ζωής μου το Troll, ηρέμησε! απλά δεν θα κάτσω να 'καρκινιάσω που λέτε και εσείς' με τον κάθε ένα... όταν μου δίνουν τα νεύρα παίζω τρολλ Champs σε Troll Positions... όχι πως δίνω Kills στους άλλους!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 όταν μου δίνουν τα νεύρα παίζω τρολλ Champs σε Troll Positions... όχι πως δίνω Kills στους άλλους!Γινονται τετοια πραγματα στον west;
sonyxp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 A κρυφός challenger δηλαδή, απλά δεν θέλεις να φτάσεις εκεί γιατί οι δικοί σου σε ζαλίζουν. http://www.lolking.net/summoner/na/24705421#matches Πρέπει να κανεις δυο que με αυτό το μαργαριτάρι που βγάζει 2 infinity edge για περισσότερο crit. Και μπότες άμα του αρέσει. Λέτε μα*ιες και το ξέρετε... εγώ ποτέ δεν είπα ότι σκοπεύω κάτι παραπάνω από G5,S1... Γινονται τετοια πραγματα στον west; γιατί να μην γίνονται; τι έχει ο West δηλαδή? παιδί κατώτερου θεού είναι;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Εσυ δεν ελεγες οτι πηγες west επειδη δεν εχει trolls και afkers; Τελικα μας βγηκες κρυφοτρολλ του west
dNt^ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Να πω και εγώ τον πόνο μου μιας και είναι στο κλίμα των troll που συζητάτε. Μπαίνω normal game με Lee και έχουμε troll από champ select που ενώ έχουμε ήδη mid κάνει lock Syndra. Αναγκάζει την Katarina μας να πάει bot μαζί με μια Vayne που ξεκίνησε να trollάρει και αυτή κάποια στιγμή. Σκοτώνεται η Syndra μας στο mid από την Katarina, πάω εγώ και την σκοτώνω και farmάρω το Wave που είχε φτάσει στο tower (όλα αυτά 10 δεύτερα μετά το death της Syndra). Μου pingάρει ότι έκανα Tax το Lane και ότι το pushάρα και μπήκαν τα γίδια στο μαντρί. Πάω να πάρω το 2o blue γιατί είχα χάσει το πρώτο red και είχα μείνει πίσω και έρχεται η κυρία Syndra, κάνει W και μου το κλέβει. Μα και μου, πάω παίρνω των αντιπάλων και τα 2 buffs. To χάνουμε από ένα full feed από την Syndra και την Katarina μας στον αντίπαλο Varus + Katarina και ακολουθεί το post game chat. FancYKill: lee sin read the jungle guide pls FancYKill: and learn if FancYKill: blue is mid laners FancYKill: or junglers INviCTuS GR: said the silver pro FancYKill: just FancYKill: check it FancYKill: watch some videos FancYKill: youtube FancYKill: is free FancYKill: just because u are the jungler FancYKill: doesn't mean FancYKill: jungle is yours FancYKill: learn that FancYKill: cya Ο jungler τελικά τι ρόλο βαράει στο game? Είχα να παίξω 5-6 μήνες και δεν ξέρω πώς δουλεύει το meta τώρα. /SARCASM
Atzamestatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Φίλε μου δεν είναι τρόπος ζωής μου το Troll, ηρέμησε! απλά δεν θα κάτσω να 'καρκινιάσω που λέτε και εσείς' με τον κάθε ένα... όταν μου δίνουν τα νεύρα παίζω τρολλ Champs σε Troll Positions... όχι πως δίνω Kills στους άλλους! Γιατι σου δινουν τα νευρα στον west?
sonyxp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Haha Honor (like) me for this -> Ήταν τόσο Feeded στην αρχή που θα μπορούσαν να μας πάρουν άνετα στο 25αλεπτο ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΞΑΜΕ! Το ευχαριστήθηκα!!! όχι τίποτα αλλά ερχόταν ο Yasuo και έπαιζε animations και μας κοροίδευε... να στα μούτρα σου QQ EASY Teleport + Homeguard + Ghost = SO OP! ούτε Kassa ούτε Nida ξεφεύγανε ΥΓ: Τρολλαρα και πούλησα τα Boots για Ζεπηυρ στο τέλος Γιατι σου δινουν τα νευρα στον west? Δεν έχει να κάνει μόνο με τον West φίλος. Μου δίνουν τα νεύρα (καμιά φορά) επειδή πχ ενώ είναι πίσω συνεχίζουν και είναι greedy, κλασικά Feedαρουν και άλλο. Να βλέπεις τώρα στο 15αλεπτο να είσαι 2-15 και να τους λες "Play Safe" και να μην σε ακούνε ... ε αντε και...
Atallos1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το ghost που το βρηκες ? Εβαλες κ 3ο spell εσυ? Oταν ο αλλος ειναι 2-15 δεν εχει σημασια το πως θα παιξει , γιατι πλεον δεν δινει gold
Ακραίος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το ghost που το βρηκες ? Εβαλες κ 3ο spell εσυ? Oταν ο αλλος ειναι 2-15 δεν εχει σημασια το πως θα παιξει , γιατι πλεον δεν δινει gold (Ghost)blade εννοεί προφανώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις