Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης γιατί πήρε homeguards? Να φτάνει πιο γρήγορα στα wraiths? Δεν φαίνεται να έκανε siege η αντίπαλη ομάδα με το δικό του σκορ.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επίσης γιατί πήρε homeguards? Να φτάνει πιο γρήγορα στα wraiths? Δεν φαίνεται να έκανε siege η αντίπαλη ομάδα με το δικό του σκορ.

Ελα πες το,bronze εισαι? :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

To flash είναι άχρηστο στον Peasy.

Tα boots είναι Homeguard γιατί σε μια φάση μας είχανε, οπότε ήθελα να βρίσκομαι fast σε fights (εγώ το γύρισα)

Δημοσ.

To flash είναι άχρηστο στον Peasy.

Tα boots είναι Homeguard γιατί σε μια φάση μας είχανε, οπότε ήθελα να βρίσκομαι fast σε fights (εγώ το γύρισα)

http://www.lolking.net/summoner/euw/43021665#profile

Aυτο ειναι το account σου? 1000 mmr σε βγαζει στο lol king. Πως διαολο εισαι bronze II με τοσες παραπανω ηττες? Ειλικρινης απορια το εχω

Δημοσ.

Άσε! είναι ιστορία...

Με έβαλε S3 και επειδή δεν ήξερα (αρχή που έπαιζα) έπεσα S5. Πάλι δεν ήξερα τόσο καλά και έπαιζα συγκεκριμένα Char και με λίγο τρολλ επειδή μου ... τα @ τρολλαρα και έπεσα Bronze, μετά τρολλαρα συνέχεια να πάω B5, πήγα B4 0LP αλλά μετά άλλαξα γνώμη...

Δημοσ.

Τρολαρες στον west? Κριμα χαλαγες την op εικονα του server :(

YΓ. Τα ποστ που φταιγανε τα τρολλ που δε μπορεις να βγεις απτο elohell, τα καναμε ομως ε; :D

Δημοσ.

Άσε! είναι ιστορία...

Με έβαλε S3 και επειδή δεν ήξερα (αρχή που έπαιζα) έπεσα S5. Πάλι δεν ήξερα τόσο καλά και έπαιζα συγκεκριμένα Char και με λίγο τρολλ επειδή μου ... τα @ τρολλαρα και έπεσα Bronze, μετά τρολλαρα συνέχεια να πάω B5, πήγα B4 0LP αλλά μετά άλλαξα γνώμη...

πόσο χρονών είσαι?

Δημοσ.

A κρυφός challenger δηλαδή, απλά δεν θέλεις να φτάσεις εκεί γιατί οι δικοί σου σε ζαλίζουν.

http://www.lolking.net/summoner/na/24705421#matches

Πρέπει να κανεις δυο que με αυτό το μαργαριτάρι που βγάζει 2 infinity edge για περισσότερο crit. Και μπότες άμα του αρέσει.

Δημοσ.

screenshot_1.png

PEASSSSSYYYY

ΥΓ: Ψάχνω Morgana Support EUW να με νοιώσει και να με κάνει Shield σε Tfs και να χτυπάμε Pentas!!!

Ναι αλλά τα πιο πρόσφατα δεν μας τα λες...Τα παλιόπαιδα οι AFKers του East φταίνε...

asasasx.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...