Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είπα ότι το flame βοηθάει. Ίσα ίσα αναγνωρίζω ότι κάνει κακό και φυσικά δεν παίζουν καλύτερα οι συμπαίκτες άμα τους βρίζεις.

Όμως συνεχίζω να πιστεύω αυτό που είπα. Αν κάνεις tryhard και δεν βρίζεις έστω light μάλλον δεν κάνεις tryhard. :)

Toτε εκλαμβανουμε διαφορετικα το tryhard. Για μενα tryhard ειναι να προσπαθεις οσο μπορεις περισσοτερο να νικησεις. 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όμως συνεχίζω να πιστεύω αυτό που είπα. Αν κάνεις tryhard και δεν βρίζεις έστω light μάλλον δεν κάνεις tryhard. :)

Έλα που ξέρω παλικάρι που θα δώσει σχεδόν πάντα σε ranked το 100% και μπορεί στην συνομιλία μαζί μας να κράξει τι κάνει ο ένας και ο άλλος μα ingame το πολύ πολύ να πετάξει κανένα idiot. Και δεν είναι κάποιος αρχάριος αλλά Platinum.

Δημοσ.

Κοίτα, χάνεις damage per second αλλά κερδίζεις damage per teamfight. Μπορεί να κάνεις π.χ. 5k damage αν κάθεσαι ακίνητος και ρίχνεις αλλά να πεθάνεις μετά από 5 δεύτερα fight και να κάνεις kite και να φτάσεις συνολικά τα 10k damage μέσα σε 15 δεύτερα fight (δεν ξέρω αν είναι ακραία τα νούμερα, απλά ένα παράδειγμα).

Φαντάσου από ποιο fight θα βγει κερδισμένο το team ;)

Btw, εγώ παρ'όλο που μιλάω όποτε μπορώ σε chat δεν έχω φάει ούτε ban ούτε chat restriction :D

Ναι αλλα δε καταλαβαινω εαν ο τροπος να πατας το Α με τον κερσορα ακριβως διπλα σου ειναι ο καλυτερος. Ετσι στοχευει τον πιο κοντινο στοχο. Με αυτο τον τροπο μπορεις να κυνηγας και τους αντιπαλους και να χτυπαει πιο γρηγορα;

Παντως σιγουρα δουλευει οταν οπισθοχωρεις. Σε κυνηγανε οι αλλοι και τρωνε μερικα ΑΑ.

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει chat restriction απλά δεν tryhardαρει στο 100%.

Δεν γίνεται να παίζεις στο maximum και να μην καρκινιάσεις.

Tryhard και flame πάνε μαζί.

Επίσης το chat restriction καρκινιάζει περισσότερο τα games αφού δεν υπάρχει συνεννόηση και έτσι νευριάζεις περισσότερο, άσε που βγάζεις όλο το μίσος σε λίγα μόνο μηνύματα...

Tryhard και flame πανε μαζι;;

Με λιγα λογια μας λες οτι οι bronzaδες tryhardαρουν πολυ περισσοτερο απ´τους challengers και τους diamonds, σωστα;

Η οτι κατι φλωρολαοι (πολιτισμενους τους λεω εγω) τυπου Σουηδοι κλπ που δεν κανουν σαν πιθηκια σε οποιο game μπουν tryhardαρουν λιγοτερο απο Ελληνες, Πολωνους και ολα τα υπολοιπα αποβλητα του lol community, σωστα;

Ο κυριος λογος για το flame περα απτην νοοτροπια, ειναι οτι τους υπολοιπους 4 δε θα τους ξαναδεις, αρα καποιοι βγαζουν τον πιθηκο που κρυβουν μεσα τους πολυ πιο ευκολα αποτι θα το κανανε στο ranked team τους για παραδειγμα ή σε εναν premade τους ο οποιος θα κανει τα ιδια λαθη.

Δεν εχει να κανει με το ποσο tryhardαρεις εν ολιγοις.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλα δε καταλαβαινω εαν ο τροπος να πατας το Α με τον κερσορα ακριβως διπλα σου ειναι ο καλυτερος. Ετσι στοχευει τον πιο κοντινο στοχο. Με αυτο τον τροπο μπορεις να κυνηγας και τους αντιπαλους και να χτυπαει πιο γρηγορα;

Παντως σιγουρα δουλευει οταν οπισθοχωρεις. Σε κυνηγανε οι αλλοι και τρωνε μερικα ΑΑ.

Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα :P

Δημοσ.

Έλα που ξέρω παλικάρι που θα δώσει σχεδόν πάντα σε ranked το 100% και μπορεί στην συνομιλία μαζί μας να κράξει τι κάνει ο ένας και ο άλλος μα ingame το πολύ πολύ να πετάξει κανένα idiot. Και δεν είναι κάποιος αρχάριος αλλά Platinum.

Ε μαι ναι φίλε μου. Και το "idiot" , "stupid", "noob" , "wtf are you doing?", "are you serious? omg" Flame είναι και αυτά.

Δεν είπα ότι πρέπει να του βρίσεις ό,τι έχει και δεν έχει για να είναι Flame.

Δημοσ.

Ε μαι ναι φίλε μου. Και το "idiot" , "stupid", "noob" , "wtf are you doing?", "are you serious? omg" Flame είναι και αυτά.

Δεν είπα ότι πρέπει να του βρίσεις ό,τι έχει και δεν έχει για να είναι Flame.

To WTF are you doing, το οποιο το χρησιμοποιω συχνοτατα, δεν ειναι flame. Ειναι ειλικρινης απορια του γιατι ο lee sin μου εκανε flash τον τοιχο με 30% hp για να κυνηγησει εναν full hp khazix (true story). Και του ειπα wtf μπας και μου εξηγησει τι σκεφτοταν, γιατι απορια το εχω

Δημοσ.

To WTF are you doing, το οποιο το χρησιμοποιω συχνοτατα, δεν ειναι flame. Ειναι ειλικρινης απορια του γιατι ο lee sin μου εκανε flash τον τοιχο με 30% hp για να κυνηγησει εναν full hp khazix (true story). Και του ειπα wtf μπας και μου εξηγησει τι σκεφτοταν, γιατι απορια το εχω

Κανείς δεν το καταλαβαίνει έτσι όμως. Αν γράψεις ένα "lol wtf lee? :D"  κάτι μπορεί να γίνει. Τουλάχιστον σε μένα, πιάνει πάντα

Δημοσ.

Εγώ μια απορία έχω σε σχέση με το LoL και συγκεκριμένα τα higher elos. Δε μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς αυτοί οι "άνθρωποι" εφτάσαν εκεί. Μιλάμε απλά για χαζούς χωρίς IQ με bronze mindset.

Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν έχει και τα καλύτερα mechanics να ανεβαίνει αν τουλάχιστον καταλαβαίνει 5 πράγματα. Δε μιλάω για rotations, objective control σε έντονο βαθμό αλλά ρε γαμώτο γίνεται να μη καταλαβαίνεις τι κάνεις και απλά clickάρεις?

Δε με νοιάζει να τους κάνουν outplay οι άλλοι. Συμβαίνει. Αλλά όταν βλέπω malzahar split-pushing, adc's να τρέχουν σαν τρελά να πάρουν 5cs στο bot στο 88', jungler να φαρμάρει wolves ενώ η ομάδα του κάνει baron. split-pushers να μη splitpushαρουν απλά απορώ πως ανέβηκαν αυτοί και ας έχουν faker mechanics.

Δηλαδή αυτός ο Lee που ανέφερε ο Atzamestatos πως σκατά κουβαλήθηκε gold/plat/diamond/whatever γιατί όσο εύκολο και να τα  παρουσιάζουμε για τα low elos και πάλι πρέπει να κάνεις 5 βασικά πράγματα για να νικήσεις και μάλιστα σε αρκετά games για να ανέβεις.

Όταν βλέπω αυτά τα ζωάδια diamond ειλικρινά οι "καρκίνοι" απλά δεν είναι αρκετοί. Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη το flame που να σε καλύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Αnyway πιστεύω ότι το chat ban πρέπει να ισχύσει σε όλους για να λέμε πράγματα ουσίας ingame με 5 msg's σύνολο ανά game. Ούτως ή άλλως όσο και να βρίσεις το μπαμπά του Lee που δε τραβήχτηκε έγκαιρα το κακό έγινε οπότε ας το κλείσουν τελείως το chat μπας και ηρεμήσουμε.

Δημοσ.

Δεν ξερεις εκεινη την ωρα τι σκεφτεται ο καθενας ομως. Αντιλαμβανομαι τι θες να πεις, οτι ας πουμε ο Lee στο παραδειγμα μου δεν ειναι θεμα οτι δεν του βγηκε το game η οτι εκανε mechanicaly fail, αλλα οτι απλα το μυαλο του ειναι εντελως bronze, και αυτο δεν θα αλλαξει στο επομενο game. Και εχεις δικιο, καποιες "κινησεις" πολλων παιχτων ειναι εντελως κατεστραμενες, και δεν εχει να κανει με το "ειχαν κακη μερα". Κακη μερα εχεις οταν δεν σου βγουνε καποια skill shots, οταν κανεις κανα fail flash σε τοιχο και τετοια. Μου χει τυχει και μενα game με ahri να μην εχω πιασει ουτε 1 Ε, αλλα οντως ηταν κακο game. Ομως ενας jungler που εμφανιζεται στο 40" στο bot lane σημενει insta baron για το αντιπαλο team, και αυτο δεν ξερω γιατι δεν το καταλαβαινουν. Μπορει να φταιει και λιγο το οτι ειναι solo queue, συνενοηση ιδιαιτερη δεν υπαρχει, ουτε θα υπαρξει, οποτε ξερω γω, κανει ο καθενας οτι θελει

Κανείς δεν το καταλαβαίνει έτσι όμως. Αν γράψεις ένα "lol wtf lee? :D"  κάτι μπορεί να γίνει. Τουλάχιστον σε μένα, πιάνει πάντα

Τι να γραψω ρε συ ηταν τοσες πολλες οι παπαριες που εκανε σε αυτο το game που δεν εχει νοημα. Το αστειο ειναι οτι ο τυπος ηταν καλος Lee (mechanicaly παντα), εκανε πραματα που εγω ουτε σε 1000 χρονια δεν θα καταφερνα, αλλα ρε φιλε, τα εκανε παντα σε λαθος ωρα, λαθος τοπο. Ο τυπος δεν ηξερε τι items να βγαζει (λατερνα Lee ftw), αραζε στη ζουγκλα οταν κανανε push 5 ατομα, γενικα οτι ναναι. Τελικα νικησαμε αλλα και παλι....

Δημοσ.

In other news.

Φτιάχνω Team Builder.

Όποιος θέλει να μπει, add "J4yce Bot"

Για την ώρα είμαι λίγο forever alone αλλά όσοι πιστοί προσέλθετε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

screenshot_1.png

PEASSSSSYYYY

ΥΓ: Ψάχνω Morgana Support EUW να με νοιώσει και να με κάνει Shield σε Tfs και να χτυπάμε Pentas!!!

Επεξ/σία από sonyxp
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...