Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανιώθητος με Dota, είχα ξεκινήσει LOL και πάλι ανιώθητος...

ο 1ος που με βόλεψε απίστευτα είναι ο Rammus...

Νομίζω πως είναι πλέον ο αγαπημένος μου, με 2η πλέον την Caitlyn

Με όλους τους υπόλοιπους είμαι απλά ανεκτός και όχι βάρος για την ομάδα

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παίζοντας κερδίζεις IP. Είναι αυτό το νουμεράκι πάνω δεξιά. Πας στο shop (πορτοκαλί κουμπί) και αγοράζεις έναν ήρωα με αυτούς τους πόντους. Πλέον σου ανήκει για πάντα.

Δημοσ.

Αρκετά σημαντικό ιδίως για αρχή,κάθε εβδομάδα έχει κάποιους ελεύθερους ήρωες που αλλάζουν και μπορείς να τους δοκιμάσεις,μην αγοράσεις κάποιον αν δεν τον έχεις παίξει έστω και λίγο να δεις τι είναι.

Δημοσ.

όχι άλλο κάρβουνο~~~!!!!!! κάνω πολύ καλό game και μου τα χαλάει το υπόλοιπο team.

fail jungle , leaver, afk feeders.... ελεος πια....

πχ πριν λίγο. είμαι η cait Πανω πανω. JuniusNero

img20111109172558.jpg

Δημοσ.

καλο game ειναι να έχεις 20 kills 20 assist και 5 deaths κ ολο το team σου να εχει καρα feedaρει.

Με 10χρονα παίζεις μη περιμένεις πολλά κ εγω τώρα άλλαξα πλευρά τεσταρω ξανά το hon γιατί με κούρασε η μαλακία του lol.στο 30 lvl πρέπει να είσαι άξιος για να φτάσεις διαφορετικά ban κατι φυσικά που δεν ισχύει..

Παρε παράδειγμα τον koularasss.Μου αρέσει ο olaf επειδή πετάει τσεκούρι... Κατάλαβες με τι παίζεις; Ολοι είμαστε κ pro καριερίστες στο lol οπως κ παντου.Δειξε μας τα wins - lose σου να σου πω τι εισαι.. (όχι εσύ αόριστα)

koularasss δεν θελω να σε θίξω ούτε εχω κάτι μαζί σου.

φιλική συμβουλή δοκίμασε cait με clarity.

Δημοσ.

Χμμμ για να δουμε. Ειμαι 1156-890 περιπου. Τι ειμαι; :P

Δουλευει σε φαση σαν αυτο με τις τσιγγανες; Ελα παιδακι μ να σ πω τη μοιρα σ να σ πω το ριζκο σ;

Δημοσ.

καλο game ειναι να έχεις 20 kills 20 assist και 5 deaths κ ολο το team σου να εχει καρα feedaρει.

Με 10χρονα παίζεις μη περιμένεις πολλά κ εγω τώρα άλλαξα πλευρά τεσταρω ξανά το hon γιατί με κούρασε η μαλακία του lol.στο 30 lvl πρέπει να είσαι άξιος για να φτάσεις διαφορετικά ban κατι φυσικά που δεν ισχύει..

Παρε παράδειγμα τον koularasss.Μου αρέσει ο olaf επειδή πετάει τσεκούρι... Κατάλαβες με τι παίζεις; Ολοι είμαστε κ pro καριερίστες στο lol οπως κ παντου.Δειξε μας τα wins - lose σου να σου πω τι εισαι.. (όχι εσύ αόριστα)

koularasss δεν θελω να σε θίξω ούτε εχω κάτι μαζί σου.

Ο Χριστός και η παναγία. Μήπως να αναθεωρήσεις? Ο ορισμός του αμαθούς. Μήπως να αρχίσουμε όλοι μαζί την ενδοσκόπηση ?

Δημοσ.

Το κλασικό με τον οδηγό (μπας και είσαι alt του κοριτσιού με πισί?)

Ναι έμεινα από μάνα και μετά ήπια ένα Mana Potion, αλλά μετά το 6-7 επίπεδο δεν έμεινα και κοίταγα το clarity να κάθεται παραπονεμένο και να μην το χρησιμοποιώ γιατί δεν κάνω Q να πάρω το Creep Wave αλλά χρησιμοποιώ την τεχνική last hitting , ένα φοβερό μαγικό το οποίο σε κάνει και πιο πλούσιο σε gold αλλά και να μην έχεις ανάγκη το mana.

Δημοσ.

ειρωνικά πιστεύω το λες τώρα αυτό ε?

συμφωνώ 100% . περιμένω dota 2 πως και πως για να φύγω από το λολ. θα πω κάτι δεν ξέρω πω θα σου φανεί ή πως θα εκ λάβεις αλλά μεγάλο "πλήγμα" για το λολ κατά τη γνώμη μου είναι ότι είναι τζάμπα. με ότι συνεπάγεται αυτό. τι κόσμος μπαίνει κτλ.

Δειξε μας τα wins - lose σου να σου πω τι εισαι.. (όχι εσύ αόριστα)

κανένα πρόβλημα .την επόμενη φορά που θα κάνω game , θα τραβήξω με printscreen

εεεεε.... ίσως καλό για αρχή για να σπαμάρεις την q . αλλά από ένα σημείο κ μετά θα είναι άχρηστο . γνώμη μου πάντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...