nasos o psaras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 δεν πιανει με dυο γτ δεν πιανει και το honor απο μονο του αμα στο σπαμαρει το ιδιο ατομο
MavroManitari Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αα έτσι εξηγείται τότεε... Χωρίς καμιά ντροπή και εγώ όταν βλέπω εσκεμμένο δούλεμα/trolling feeding σε ranked και ιδίως promo η about to go promo αμολάω χολή που κάνει τα οξέα του Kog να φαίνονται φυσικός χυμός (Mε κάποιους κανόνες σεβασμού οικογένειας βέβαια αλλά με μοναδική οξύτητα προς το εν λόγω άτομο). Παρ όλα αυτά ποτέ μου δεν είχα την εμπειρία του chat restriction. Μάλλον είναι γιατί παίρνω ένα μεγάλο μίγμα honor και report που με κρατάει αρκετά κρυμμένο κάτω από το μπανοradar.
omghi2u Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 θα ηθελα να καταλαβω πραγματικα πως λειτουργει αυτο το συστημα με το chat restrict. σοβαρα ομως. δεν εχω φαει ban ποτε μου. στα 3 χρονια που παιζω ειχα μονο ενα warning. ξαφνικα τρωω ενα chat restrict για 14 games πριν καμποσο καιρο... τα παιζω. φευγει. παιζω καμια 6αρα παιχνιδια με chat enabled κανονικα, τις περισσοτερες φορες χωρις να λεω πολλα πολλα in game. μονο infos. στο 7ο game χανουμε , πιθανοτατα εφαγα κανα report κ με το που τελειωνει το game , μου ανακοινωνει αλλα 14 games chat restriction o.o
Luxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Εγώ προσωπικά παίζω με 2 τρόπους. Όταν farmάρω παίζω με a και click πάνω στο target και όταν θέλω kiting a+ click στο έδαφος Ναι αλλα ετσι κερδιζεις στα αληθεια κατι; Ειδικα οταν το attack speed ειναι πανω απο 1.8 Τοτε πιστευω οτι αντι να κερδιζεις, χανεις χρονο. Τι εχουν να πουν οι ειδικοι;
Atzamestatos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ναι αλλα ετσι κερδιζεις στα αληθεια κατι; Ειδικα οταν το attack speed ειναι πανω απο 1.8 Τοτε πιστευω οτι αντι να κερδιζεις, χανεις χρονο. Τι εχουν να πουν οι ειδικοι; Οτι χανεις dps ειναι προφανες (αν δεν εισαι αρκετα γρηγορος βεβαια) αλλα οταν ο σκοπος σου ειναι να μη φας focus , τοτε δεν εχει τοση σημασια το maximum dps αλλα το να μεινεις ζωντανος. Γενικα αυτο που βλεπω απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι η διαφορα του καλου απο το μετριο adc ειναι το ποσο καλος ειναι στο να μη τρωει focus / να εχει καλο positioning, και γενικα να ειναι ο τελευταιος που θα πεσει σε ενα fight.
Spartan117 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) θα ηθελα να καταλαβω πραγματικα πως λειτουργει αυτο το συστημα με το chat restrict. σοβαρα ομως. δεν εχω φαει ban ποτε μου. στα 3 χρονια που παιζω ειχα μονο ενα warning. ξαφνικα τρωω ενα chat restrict για 14 games πριν καμποσο καιρο... τα παιζω. φευγει. παιζω καμια 6αρα παιχνιδια με chat enabled κανονικα, τις περισσοτερες φορες χωρις να λεω πολλα πολλα in game. μονο infos. στο 7ο game χανουμε , πιθανοτατα εφαγα κανα report κ με το που τελειωνει το game , μου ανακοινωνει αλλα 14 games chat restriction o.o 10 -> 30 -> 42 εγω χωρις να μιλάω πολυ πολυ Ίσως συνεχίζουν να σου δίνουν μέχρι να γίνεις good guy στο chat, εγώ δεν μιλάω σχεδόν καθόλου με το chat restrict. Γενικά πρέπει να έγιναν πιο αυστηροί στο όλο θέμα και καλώς που το κάνανε σε κάτι. Εγώ μπορώ να πω πως είχα κάποια games που απλά είχα νεύρα και έριχνα μπινελίκια (όχι μάνες και τέτοια πράματα απλά του έλεγα τι έκανε λάθος και τι θα μπορούσε να είχε κάνει σωστά ο x παίκτης), την όλη φάση με τα απανωτά chat restrict δεν την έχω νιώσει όμως. http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/899555558/28995929 Πχ αυτό το game θυμάμαι να έριξα πόνο στον warwick. Απλά ο αντίπαλος Gragas με είχε campαρει μέχρι αηδίας στο mid (είδε kda λογικά) και ήμουν σε μια φάση 0/3. Ο warwick όχι countergank η έστω να έρθει για να μην με κάνουν dive, άφαντος. Είχα φρίξει άσχημα, και στο τέλος το γυρίζω και πάλι το κάνει throw. Κακώς νευρίασα αλλα κάποιες φορες δεν γίνεται να μην πεις κουβέντα... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2014 από Spartan117
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ρε ανοιγω το λολ τωρα και μου λέει ενα game chat restrict και ειχα 150.Thanks rito[Αν και βλεπω αυριο να τρωω 300 games] :-D
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Chat restrict σιγουρα γινεται να φας χωρις να πεις κουβεντα στο chat. Καρατσεκαρισμενο. Αρκει να μαζευεις reports. Τωρα ποσα/με τι συχνοτητα και με τι συχνοτητα επαναληψης, δεν το γνωριζω. Ρε ανοιγω το λολ τωρα και μου λέει ενα game chat restrict και ειχα 150.Thanks rito[Αν και βλεπω αυριο να τρωω 300 games] :-DΕγινε σε πολλους αυτο τελικα
dNt^ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ναι αλλα ετσι κερδιζεις στα αληθεια κατι; Ειδικα οταν το attack speed ειναι πανω απο 1.8 Τοτε πιστευω οτι αντι να κερδιζεις, χανεις χρονο. Τι εχουν να πουν οι ειδικοι; Κοίτα, χάνεις damage per second αλλά κερδίζεις damage per teamfight. Μπορεί να κάνεις π.χ. 5k damage αν κάθεσαι ακίνητος και ρίχνεις αλλά να πεθάνεις μετά από 5 δεύτερα fight και να κάνεις kite και να φτάσεις συνολικά τα 10k damage μέσα σε 15 δεύτερα fight (δεν ξέρω αν είναι ακραία τα νούμερα, απλά ένα παράδειγμα). Φαντάσου από ποιο fight θα βγει κερδισμένο το team Btw, εγώ παρ'όλο που μιλάω όποτε μπορώ σε chat δεν έχω φάει ούτε ban ούτε chat restriction
omghi2u Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ίσως συνεχίζουν να σου δίνουν μέχρι να γίνεις good guy στο chat, εγώ δεν μιλάω σχεδόν καθόλου με το chat restrict. τι good guy να γινω ρε'συ? μονο infos δινω και κανα gj. αυτη ειναι η συμμετοχη μου στα chat. >_<
Ακραίος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Όποιος δεν έχει chat restriction απλά δεν tryhardαρει στο 100%. Δεν γίνεται να παίζεις στο maximum και να μην καρκινιάσεις. Tryhard και flame πάνε μαζί. Επίσης το chat restriction καρκινιάζει περισσότερο τα games αφού δεν υπάρχει συνεννόηση και έτσι νευριάζεις περισσότερο, άσε που βγάζεις όλο το μίσος σε λίγα μόνο μηνύματα... 1
MavroManitari Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Όποιος δεν έχει chat restriction απλά δεν tryhardαρει στο 100%. Δεν γίνεται να παίζεις στο maximum και να μην καρκινιάσεις. Tryhard και flame πάνε μαζί. Επίσης το chat restriction καρκινιάζει περισσότερο τα games αφού δεν υπάρχει συνεννόηση και έτσι νευριάζεις περισσότερο, άσε που βγάζεις όλο το μίσος σε λίγα μόνο μηνύματα... Βέβαια γιατί εάν δεν καταργιέσαι για ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι είσαι αδίαφορος νουμπάρας...άσε ακραίε εσύ το τερμάτισες αγόρι μου
Atzamestatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Όποιος δεν έχει chat restriction απλά δεν tryhardαρει στο 100%. Δεν γίνεται να παίζεις στο maximum και να μην καρκινιάσεις. Tryhard και flame πάνε μαζί. Επίσης το chat restriction καρκινιάζει περισσότερο τα games αφού δεν υπάρχει συνεννόηση και έτσι νευριάζεις περισσότερο, άσε που βγάζεις όλο το μίσος σε λίγα μόνο μηνύματα... Eιναι γνωστο αλλωστε πως το να flamaris non stop αυξανει το win rate και κανει τους συμπαιχτες σου να παιζουν καλυτερα μετα απο 2 Χριστοπαναγιες... 1
Ακραίος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Eιναι γνωστο αλλωστε πως το να flamaris non stop αυξανει το win rate και κανει τους συμπαιχτες σου να παιζουν καλυτερα μετα απο 2 Χριστοπαναγιες... Δεν είπα ότι το flame βοηθάει. Ίσα ίσα αναγνωρίζω ότι κάνει κακό και φυσικά δεν παίζουν καλύτερα οι συμπαίκτες άμα τους βρίζεις. Όμως συνεχίζω να πιστεύω αυτό που είπα. Αν κάνεις tryhard και δεν βρίζεις έστω light μάλλον δεν κάνεις tryhard.
παπι Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει αξιολογηση στα report.
Προτεινόμενες αναρτήσεις