Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς είσαι τόσο σίγουρος για κάτι που δεν είναι επιβεβαιωμένο και για το οποίο οι περισσότεροι παίκτες υποστηρίζουν ότι ισχύει;

Αν δεν ισχύει αυτό, αν δεν παίζει ρόλο το mmr των normals δηλαδή, πώς εξηγείς ότι 2 νέα accounts που κάνουν το ίδιο σκορ στα placements, ας πούμε 8-2, το ένα το βάζει στο Bronze 2 και το άλλο Silver 1;

Αν δεν έπαιζε ρόλο το Normal MMR, θα είχαμε μια λίστα που θα έλεγε 1-9 μπαίνεις εκεί, 2-8 εκεί, 3-7 εκεί κ.ο.κ.

Πώς εξηγούνται τέτοιες τεράστιες διαφορές στα placements;

Οπως σου ειπα , εχω διαφωνησει απειρα στο Reddit 

Βασει λογικης κ μονο , δεν γινονται τα normalz να επηρεαζουν τα ranked

official response εδω

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1iydwv/clarification_on_normal_games_effect_on_placement/cb9irat

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

btw γινεται να πεσει η ποινη στα chat ban? ειχα κανει login και μ εβγαλε για 17 ακομα games και τωρα που ξαναμπηκα μ εφυγε

χωρις να τα εχω ολοκλρηρωσει

Δημοσ.

Γατάκια του ΛΟΛ, να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τους ADCs...

Ισχύει ότι ο ADC πρέπει να κάθεται τέρμα πίσω και να βαράει ότι έχει In-Range του και μόνο;

Κάτι τέτοιο διάβασα και έχω την εξής απορία, αφού μπροστά είναι τα Enemy Tanks (TOP, Jungler), δηλαδή θα πρέπει να βαράω αυτούς και να μην χωθώ στον ADC/APC τους και ότι προλάβω πριν με χώσουν;;;

Γενικα ναι, αυτο πρεπει να κανεις. Γιαυτο βγαζεις και νωρις νωρις ενα last whisper. Σαν adc εισαι squishy. Οτιδηποτε σε κανει focus, ψοφας. Τωρα αν σου δινεται η ευκαιρια να χωθεις και να φας το adc / apc χωρις κινδυνο για σενα, τοτε προφανως και το προτιμας. Αλλα τετοιες καταστασεις ειναι δυσκολες.

Η δουλεια της ζουγκλας / top lane γενικα ειναι να χωνεται και να κανει disrupt τα αντιπαλα carry απο το φανε τα squishy damage dealers σου. Αν για παραδειγμα εσυ ορμησεις να χωθεις στο αντιπαλο adc, ο jungler / top lane τους θα σε κανει αλοιφη. Το ιδιο πανω κατω ισχυει και για το αντιπαλο adc

Πώς είσαι τόσο σίγουρος για κάτι που δεν είναι επιβεβαιωμένο και για το οποίο οι περισσότεροι παίκτες υποστηρίζουν ότι ισχύει;

Αν δεν ισχύει αυτό, αν δεν παίζει ρόλο το mmr των normals δηλαδή, πώς εξηγείς ότι 2 νέα accounts που κάνουν το ίδιο σκορ στα placements, ας πούμε 8-2, το ένα το βάζει στο Bronze 2 και το άλλο Silver 1;

Αν δεν έπαιζε ρόλο το Normal MMR, θα είχαμε μια λίστα που θα έλεγε 1-9 μπαίνεις εκεί, 2-8 εκεί, 3-7 εκεί κ.ο.κ.

Πώς εξηγούνται τέτοιες τεράστιες διαφορές στα placements;

Παιζει ρολο η σειρα που κανεις τα wins / loses. Αν ξεκινησεις με ηττα, και 9/1 να κανεις θα πας σε χειροτερο division  απο αυτον που εκανε 9/0 σερι και εχασε το τελευταιο game. Επισης, εξαρταται και απο τους αντιπαλους με τους οποιους παιζεις (φανταζομαι δηλαδη)

Πάλι καλά που έχεις το lolάκι και απασχολείσαι όλη μέρα man και νιώθεις ότι είσαι καλός σε κάτι

γιατί τα θεματάκια σου όσον αφορά την επαφή με άλλους ανθρώπους και τα κομπλεξάκια σου τα 'χεις...

Έχεις γίνει εξπέρ στο να προσβάλεις τους πάντες με το γάντι και να το παίζεις ειδήμονας, ακόμα και στις πιο απλές ερωτήσεις

την καφριλίτσα σου θα την πετάξεις.

Χοντρούλης ή πρώην χοντρούλης που έχεις μόνο το lol να ξεχνιέσαι;

Εγω παντως ειμαι μοντελο, κορμι φετες και λιωνω στο lol. Αμα θες σου στελνω και fb, δεν εχω θεμα ;)

Πάλι καλά που έχεις το lolάκι και απασχολείσαι όλη μέρα man και νιώθεις ότι είσαι καλός σε κάτι

γιατί τα θεματάκια σου όσον αφορά την επαφή με άλλους ανθρώπους και τα κομπλεξάκια σου τα 'χεις...

Έχεις γίνει εξπέρ στο να προσβάλεις τους πάντες με το γάντι και να το παίζεις ειδήμονας, ακόμα και στις πιο απλές ερωτήσεις

την καφριλίτσα σου θα την πετάξεις.

Χοντρούλης ή πρώην χοντρούλης που έχεις μόνο το lol να ξεχνιέσαι;

Εγω παντως ειμαι μοντελο, κορμι φετες και λιωνω στο lol. Αμα θες σου στελνω και fb, δεν εχω θεμα ;)

Δημοσ.

Παιδιά κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μου εξηγήσει τι ακριβώς παίζει με το Matchmaking στα ranked teams? Το σύστημα δεν κοιτάει καθόλου το solo qeue rank των μελών της ομάδας? Και τα λέω όλα αυτά γιατί κάναμε ένα ranked team με κάτι φίλους και ενώ το team πάει καλά συναντούμε κάτι τραγελαφικά matches όπως αυτό που φαίνεται στο επόμενο screenshot.

bitdasdamap.jpg

Με ποιά λογική δηλαδή κάνει Match Μια ομάδα με 2 silver, 2 gold και 1 plat V με την άλλη που έχει 3 plat Και 2 diamond? Πως προέκυψε το παρόμοιο team MMR? Ειλικρινά δεν με νοιάζει η ήττα, ούτε με ενοχλεί και τόσο το να έχει challenge ένα game (έχουμε κερδίσει αρκετά games με gold+plats αντιπάλους), αλλά από που και ως που ζητάει από τον silver παίκτη στο top π.χ. να παίξει στα ίσια τον Diamond? Χάνεται πολύ νωρίς το fun Κομμάτι του παιχνιδιού και δεν υπάρχει περίπτωση ανάκαμψης.

Και δεν θα είχα τέτοιο πρόβλημα αν αυτό γινόταν 1 φορά στα 100 games. Το θέμα είναι ότι το team έχει 4 ήττες συνολικά (αν θυμάμαι καλά) και οι 3 είναι από τέτοια matches.

Ντροπή! είσαι ρατσιστής!!! τι έχουν δηλαδή οι Silvers????

Δημοσ.

btw γινεται να πεσει η ποινη στα chat ban? ειχα κανει login και μ εβγαλε για 17 ακομα games και τωρα που ξαναμπηκα μ εφυγε

y και γνωστος μου απο 70 games chat restrict, πηγε σημερα στο 1 χωρις λογο. Του σβησανε την κληση μαλλον :P

• Like 1
Δημοσ.

On topic: και γω πιστεύω ότι το soloQ/normal/RankedTeam έχουν διαφορετικό mmr και μια ομάδα με silverάδες που πήγε 5-0 μπορεί κάλλιστα να παίξει με fresh challenger team που πήγαν επίσης 5-0 αφού σαν ομάδα έχουν ίδιο elo.

Δημοσ.

Νομιζω εαν σε κανουν honor. Αλλα και παλι θα φας μπαν μετα απο 1 game.

btw χθες ειχα 200 κατι και σημερα μου λεει 1 ???

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε;; πολλά Bans πέφτουν, εμένα δεν με έχει αγγίξει ακόμα ...

... θα είστε πολύ Toxic στον East λογικά... δεν είδα αλλού "QQ" posts με τέτοια συχνότητα που γίνονται East.

Δημοσ.

Με το honor.2 φορές κάτι ψηλά που έφαγα έτυχε να παίξω καλύτερα από πριν και να με κάνουν honor οι αντίπαλοι κ έφυγε :Ρ

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε;; πολλά Bans πέφτουν, εμένα δεν με έχει αγγίξει ακόμα ...

... θα είστε πολύ Toxic στον East λογικά... δεν είδα αλλού "QQ" posts με τέτοια συχνότητα που γίνονται East.

Μια βολτα στο forum του west θα σε πεισει. Η τελευταια που σε εστειλα να κανεις με τα link που σου εδωσα ετοιμα στο πιατο, δεν σε βοηθησαν μαλλον.

Ασε να μαντεψω. Στον west για να φτιαξεις account σου ζητανε πιστοποιητικο οτι εισαι απογονος λορδου / βασιλια και μιλας παντα στον πληθυντικο, αλλιως account δεν φτιαχνεις. Ετσι εξηγειται οτι μονο στον east εχει trolls

Με το honor.2 φορές κάτι ψηλά που έφαγα έτυχε να παίξω καλύτερα από πριν και να με κάνουν honor οι αντίπαλοι κ έφυγε :Ρ

Hλιθιοτητες του game. Κατι τετοιες χαζες λεπτομερειες ειναι που μου σπανε λιγο τα νευρα στο παιχνιδι. 

1ον) Σε κανουν οι αντιπαλοι honor για behavior και σου φευγει το chatban! ΠΩΣ? Αφου δεν τους μιλησες σε ολο το game λογω του chatban, τι διαολο

2) Με καναν τωρα τα allies +2 teamwork και μου φυγαν 15 games απτο chat ban. Αμα το ξερα θα βαζω το duo μου να σπαμμαρι teamwork. Ημαρτον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...