Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μου εξηγήσει τι ακριβώς παίζει με το Matchmaking στα ranked teams? Το σύστημα δεν κοιτάει καθόλου το solo qeue rank των μελών της ομάδας? Και τα λέω όλα αυτά γιατί κάναμε ένα ranked team με κάτι φίλους και ενώ το team πάει καλά συναντούμε κάτι τραγελαφικά matches όπως αυτό που φαίνεται στο επόμενο screenshot.

bitdasdamap.jpg

Με ποιά λογική δηλαδή κάνει Match Μια ομάδα με 2 silver, 2 gold και 1 plat V με την άλλη που έχει 3 plat Και 2 diamond? Πως προέκυψε το παρόμοιο team MMR? Ειλικρινά δεν με νοιάζει η ήττα, ούτε με ενοχλεί και τόσο το να έχει challenge ένα game (έχουμε κερδίσει αρκετά games με gold+plats αντιπάλους), αλλά από που και ως που ζητάει από τον silver παίκτη στο top π.χ. να παίξει στα ίσια τον Diamond? Χάνεται πολύ νωρίς το fun Κομμάτι του παιχνιδιού και δεν υπάρχει περίπτωση ανάκαμψης.

Και δεν θα είχα τέτοιο πρόβλημα αν αυτό γινόταν 1 φορά στα 100 games. Το θέμα είναι ότι το team έχει 4 ήττες συνολικά (αν θυμάμαι καλά) και οι 3 είναι από τέτοια matches.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα!Σε παρόμοιο game με το δικό σου , το τοπ το δικό μας ήταν bronge και το απέναντι ήταν challenger!E στο 10 έσπαγε τον πύργο του inhibitor και έιχε πάρει και kills!Οπότε δεν μπορούσαμε καν να το παίξουμε το game!

Δημοσ.

@ Desolator

Προφανως κ δεν μετραει το Solo Q rank βρε , αφου ειναι αλλο queue

Οπως ανεβαινεις rank στο Solo Q , ετσι ανεβαινεις κ με το team 

Ξεκινας απο base MMR κ ανεβαινεις/πεφτεις

Δεν βλεπω κατι παραξενο

Δημοσ.

@ Desolator

Δεν βλεπω κατι παραξενο

Πάντως κάπου έχω την εντύπωση ότι είχα διαβάσει πως λαμβάνει στα υπ' όψιν και το Solo Q MMR. Πρέπει να ήταν Rioter και αυτός που το είχε γράψει. Not sure though 

Δημοσ.

Still nope 

To Solo Q MMR δεν επηρεαζει κανενα αλλο ladder , εχω διαφωνησει απειρα στο reddit για αυτο . 

Δεν γνωριζω τι παιζει ακριβως με προηγουμενα teams κ αν παιρνει MMR απο εκει , αλλα η λογικη απαντηση ειναι οτι ξεκινανε με βασικο MMR κ παιρνουν/χανουν

Θα μπορουσα να το ψαξω αλλα δν ειμαι σπιτι atm κ μολις ξυπνησα :D

Δημοσ.

Still nope 

To Solo Q MMR δεν επηρεαζει κανενα αλλο ladder , εχω διαφωνησει απειρα στο reddit για αυτο . 

Δεν γνωριζω τι παιζει ακριβως με προηγουμενα teams κ αν παιρνει MMR απο εκει , αλλα η λογικη απαντηση ειναι οτι ξεκινανε με βασικο MMR κ παιρνουν/χανουν

Και μένα μου φαίνεται λογικό αλλά επίσης λογικό μου φαίνεται και αυτό που λέει ο τύπος στο reddit link από πάνω. 

Αν μπορέσεις, ψάξ' το. Knowledge is good  :D

Δημοσ.

@ Desolator

Δεν βλεπω κατι παραξενο

Δεν νομιζω να ειναι τοσο απλο ομως, τουλαχιστον στα placement. Το 1ο team που ειχα φτιαξει πριν 2 χρονια πηγαινε οπως λες εσυ, τωρα ομως που καναμε team 5 παιδια challenger / diamond δεν μας εβαλε ποτε με gold / bronze / silver. Γενικα και εγω περιμενα στα πρωτα games, αφου ουσιαστικα δεν ειχαμε MMR, να μας βαλει με τους χειροτερους του server, και ανταυτου μας εβαζε με diamond / platinum.

Still nope 

Παιζει να ειναι αυτο που λες, οτι παιρνει mmr απο αλλα team που ηδη εισαι, γιατι για παραδειγμα στα placement games με ειχε βαλει και με team diamond II. 

Παντως θυμαμαι ξεκαθαρα οτι πριν 2 χρονια που βολοδερνα στο bronze, το team που ειχα φτιαξει (με τα ιδια ατομα που ειμαι και τωρα) επαιζε placement με αλλους bronzades. Ενω τωρα παιζουμε με diamond / plat / challenger

Kαι να φερω και χειροπιαστο παραδειγμα, αυτη τη στιγμη ειμαι σε 2 διαφορειτκα teams. Στο 1ο team, που ειναι το main μου, ειμασταν ολοι και σε αλλα team που ειχαν αρκετο mmr. Αφου καναμε 4-1 στα placements, μας εβαλε plat 1. Στο 2ο team, που τα παιδια δεν ειναι και τοσο καλοι, μετα απο 5/0 στα placement μας εβαλε gold II

Δημοσ.

Χμμζ

Iffy κατασταση και official response δεν υπαρχει απ'οσο κοιταξα

Το Matchmaking με το Placement ειναι διαφορετικα πραγματα though

Μου φαινεται πολυ χλωμο να παιρνει MMR η οτιδηποτε απο Solo Q . Αν επαιρνε , φανταζομαι θα εκανε combine τα MMR για να φτιαξε ενα average? Αλλα αυτο φαινεται ψιλοαδικο τους Silver/Gold οποτε το κοβω πολυ χλωμο

Ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει με τα teams γιατι δεν εχω παιξει ποτε , αλλα το policy ειναι οτι καθε Queue εχει ξεχωριστο MMR κ δεν επηρεαζεται απο τα υπολοιπα . Πχ διαβαζα οτι τα Placements για Solo Q σε φρεσκο account επηρεαζονται απο τα normal games , κατι που φυσικα κ δεν ισχυει

Δημοσ.

Γατάκια του ΛΟΛ, να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τους ADCs...

Ισχύει ότι ο ADC πρέπει να κάθεται τέρμα πίσω και να βαράει ότι έχει In-Range του και μόνο;

Κάτι τέτοιο διάβασα και έχω την εξής απορία, αφού μπροστά είναι τα Enemy Tanks (TOP, Jungler), δηλαδή θα πρέπει να βαράω αυτούς και να μην χωθώ στον ADC/APC τους και ότι προλάβω πριν με χώσουν;;;

Δημοσ.

Πχ διαβαζα οτι τα Placements για Solo Q σε φρεσκο account επηρεαζονται απο τα normal games , κατι που φυσικα κ δεν ισχυει

Πώς είσαι τόσο σίγουρος για κάτι που δεν είναι επιβεβαιωμένο και για το οποίο οι περισσότεροι παίκτες υποστηρίζουν ότι ισχύει;

Αν δεν ισχύει αυτό, αν δεν παίζει ρόλο το mmr των normals δηλαδή, πώς εξηγείς ότι 2 νέα accounts που κάνουν το ίδιο σκορ στα placements, ας πούμε 8-2, το ένα το βάζει στο Bronze 2 και το άλλο Silver 1;

Αν δεν έπαιζε ρόλο το Normal MMR, θα είχαμε μια λίστα που θα έλεγε 1-9 μπαίνεις εκεί, 2-8 εκεί, 3-7 εκεί κ.ο.κ.

Πώς εξηγούνται τέτοιες τεράστιες διαφορές στα placements;

Δημοσ.

Γατάκια του ΛΟΛ, να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τους ADCs...

Ισχύει ότι ο ADC πρέπει να κάθεται τέρμα πίσω και να βαράει ότι έχει In-Range του και μόνο;

Κάτι τέτοιο διάβασα και έχω την εξής απορία, αφού μπροστά είναι τα Enemy Tanks (TOP, Jungler), δηλαδή θα πρέπει να βαράω αυτούς και να μην χωθώ στον ADC/APC τους και ότι προλάβω πριν με χώσουν;;;

στο αντιπαλο adc mid χωνονται οι assassins που τους κατεβαζουνε 1 hit. εσυ για να τους ριξεις late game θα θες 2-3 aa + κανα spel. μέχρι να τα κανεις δεν εχεις καταλαβει ποτε πεθανες.

χαχαχαχα κλαιω  :lol:

2r26jqu.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...