Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 αρνούμαι... 2
Atzamestatos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Για Nautilus support τι εχετε να πειτε? Tα χειροτερα Η γνωστη απαντηση Παιζεις Thresh Δεν θελω να παρεμβω αλλα σε ατομο που σε ρωταει για nautilus support, δεν θα ηταν καλυτερο να προτεινεις leona?
ssns Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Η γνωστη απαντηση Παιζεις Thresh αρνούμαι... damn u x2 6 games εχω παιξει μαζι του σαν support και εχω κερδισει τα 5! Tα χειροτερα Δεν θελω να παρεμβω αλλα σε ατομο που σε ρωταει για nautilus support, δεν θα ηταν καλυτερο να προτεινεις leona? Ξερει γιατι τα λεει αυτος!
Atallos1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Tα χειροτερα Δεν θελω να παρεμβω αλλα σε ατομο που σε ρωταει για nautilus support, δεν θα ηταν καλυτερο να προτεινεις leona? Δεν ξερω , φανταστηκα οτι λογω hook θελει να παιξει κατι παρομοιο
ssns Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω , φανταστηκα οτι λογω hook θελει να παιξει κατι παρομοιο Παιζω thresh με 40% cd και εχω hook καθε 3-4δευτερα αν το προσγειωσω!! θα μπουμε κανενα παιχνιδακι σημερα?
ssns Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Βλεπω βγαινει 5 αδα οποτε ναι prolly count me!παιζω ranked οποτε θελετε στειλτε μου μηνυμα in game
vag10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 το team builder έχει τελείως διαφορετικό mmr από τα υπόλοιπα modes?
Atzamestatos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 το team builder έχει τελείως διαφορετικό mmr από τα υπόλοιπα modes? Yeap
Luxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την τεχνικη στα ΑΑ. Ειναι το ιδιο να κανεις attack να μετακινησεις τον χαρακτηρα και να ξανακανεις attack, με το να κανεις attack να μετακινησεις τον χαρακτηρα και να πατησεις το Α διπλα ακριβως απο εσενα; ( Υπαρχει και τριτη περιπτωση ακριβως ιδια με την δευτερη, αλλα να πατησει το Α και να εχει το ποντικι πανω στο στοχο σου. ) Ειναι καποια απο αυτες τις 3 περιπτωσεις καλυτερη;
παπι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αν με το πρωτο εννοεις right click. Τοτε καλο ειναι να το αποφευγεις, επειδη εαν κανεις missclick, τοτε θα χασεις το position. Το δευτερο που λες, γινεται και με shift right click. Η καλυτερη πρακτικη ειναι η τελευταια.
MavroManitari Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αν με το πρωτο εννοεις right click. Τοτε καλο ειναι να το αποφευγεις, επειδη εαν κανεις missclick, τοτε θα χασεις το position. Το δευτερο που λες, γινεται και με shift right click. Η καλυτερη πρακτικη ειναι η τελευταια. Νοpe Η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που βολεύει τον κάθε ένα. Και φυσικά εξαρτάται και από τον ρόλο που παίζεις και από το είδος champ που παίζεις.
dNt^ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την τεχνικη στα ΑΑ. Ειναι το ιδιο να κανεις attack να μετακινησεις τον χαρακτηρα και να ξανακανεις attack, με το να κανεις attack να μετακινησεις τον χαρακτηρα και να πατησεις το Α διπλα ακριβως απο εσενα; ( Υπαρχει και τριτη περιπτωση ακριβως ιδια με την δευτερη, αλλα να πατησει το Α και να εχει το ποντικι πανω στο στοχο σου. ) Ειναι καποια απο αυτες τις 3 περιπτωσεις καλυτερη; Εγώ προσωπικά παίζω με 2 τρόπους. Όταν farmάρω παίζω με a και click πάνω στο target και όταν θέλω kiting a+ click στο έδαφος
Προτεινόμενες αναρτήσεις