Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα μου πεις, εσυ παιζεις με 50. Αλλα δεν ξερω, ισως ειναι λογω συνηθειας (ειχα συνηθησει στα 150), ισως ειμαι πιο ευαισθητος, με 40 frames δεν μπορω να παιξω με τιποτα. 

Oπως εχουμε ξαναπει, 150fps δεν προσφερουν κατι στο ματι.

Απο 60 και πανω ειναι "πεταμενα" fps, το θεμα ειναι να μην πεφτει κατω απο 60 στα fights κτλ.

Αν απο 150fps πεσει για καποιο λογο στα 100 δεν θα παρατηρησει κατι το ματι, απο 60 σε 40 ομως η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη.

Ουτε εγω μπορω να παιξω με 40 frames και παιζω με 60, δηλαδη μου χτυπαει και εμενα που δεν εχω 100+.

Δημοσ.

Απο 60 και πανω ειναι "πεταμενα" fps, το θεμα ειναι να μην πεφτει κατω απο 60 στα fights κτλ.

Αν απο 150fps πεσει για καποιο λογο στα 100 δεν θα παρατηρησει κατι το ματι, απο 60 σε 40 ομως η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη.

Ουτε εγω μπορω να παιξω με 40 frames και παιζω με 60, δηλαδη μου χτυπαει και εμενα που δεν εχω 100+.

εγώ έπαιζα μια φόρα με 13 fps και το κράτησα το game  :-D

Δημοσ.

Θα μου πεις, εσυ παιζεις με 50. Αλλα δεν ξερω, ισως ειναι λογω συνηθειας (ειχα συνηθησει στα 150), ισως ειμαι πιο ευαισθητος, με 40 frames δεν μπορω να παιξω με τιποτα. 

Δεν είναι θέμα αδυναμίας ματιού να εντοπίσει τη διαφορά, αλλά (κυρίως) οθόνης (60ρας) να την εμφανίσει...Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!
Δημοσ.

Χαχαχαχ, δεν ξερω τι συνδεση εχω, αλλα στο παλιο σπιτι που (νομιζω) απεχαμε 2 χιλιομετρα απο την κεραια, παιζαμε 2 pc LoL (λαναδικο φαση :P) με youtube στο backround να παιζει μια playlist. Αντε να πέσει μια φορα στις 6 ώρες. Ελπίζω στο νέο σπιτι να ειναι ακόμα καλύτερα ^_^

Σε ζηλεύω ρε φίλε,νομίζω δεν είμαι ο μόνος :Ρ 

Δημοσ.

Σε ζηλεύω ρε φίλε,νομίζω δεν είμαι ο μόνος :Ρ 

Θα τεστάρω τις ταχύτητες μόλις βάλει την γραμμή αύριο, και θα σας ενημερώσω :P

Θα μπω λογικά το μεσημεράκι και για LoL. Όποιος ψήνει λέει, με τον DesolatorXT θα μπω (aka Alchemist)

Δημοσ.

Άρα υποθέτω πως αν πάρω πχ J4 ζούγκλα αλλά βάλω στις TB επιλογές μου Jungle position και Marksman role θα μετρήσει για marksman το icon? (Και ας χτίσω και παίξω κανονικότατη κλασσική ζούγλα)

Ακριβώς.

Δημοσ.

παιδιά μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω:

εσείς που παίζετε στα 60+ fps, όταν πηγαίνετε σινεμά που παίζει μόνο 24, πως νοιώθετε;

Δημοσ.

παιδιά μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω:

εσείς που παίζετε στα 60+ fps, όταν πηγαίνετε σινεμά που παίζει μόνο 24, πως νοιώθετε;

σαν να βλέπουμε ταινία.

• Like 4
Δημοσ.

Εχω RIOT BLITZ skin (code) εχει κανενας RIOT GRAVES να ανταλλαξουμε? ^^

Δεν ισχυουν οι κωδικοι πλεον , ξεχασε τους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...