Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΦΙλε, εγω που επαιζα στα 150+ και τωρα καθε 2ο game πεφτει στα 40 τι να πω... Ξαναεκανα εγκατασταση το LOL, καπως εφτιαξε, αντι για καθε 2ο game τα frames επεφταν καθε 10 game, μεχρι που καποια στιγμη ξαναγυρισε στα παλια, ανα 2ο game βαραει 40. Οσο και να κατεβασω τα γραφικα, αντι να ανεβενουν τα fps, πεφτει το gpu usage! Δηλαδη εκει που σε full graphics εχω 20% gpu usage και 40 frames, σε τερμα low εχω 15% gpu usage και 45 frames. Κουλα πραματα

Μηπως κανει τιποτα ο Οτε και ριχνει την ταχυτητα ή δεν εχει σχεση;Αν τους παρω και ζητησω fastpath(καπως ετσι το ακουσα) θα δω διαφορα;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχει καμια σχεση ο OTE με τα FPS σου

Τα FPS σου ειναι θεμα αποκλειστικα του PC σου κ του game που παιζεις

Απλα το LoL ως παιχνιδι ειναι γτπ optimised

Εγω με μηχανημα 5 χρονων εχω 50 FPS σταθερα σε Medium προς low γραφικα κ αλλοι με μηχανηματα πολυ ανωτερα εχουν λιγοτερα , οποτε μην ψαχνεις να βρεις ακρη

Κανε updates τα παντα απο drivers , κατεβασε shadows κ μαλακιες κ δες ξανα πως παει

Εχει κ κανα 2 αλλα χαζα settings μεσα που βοηθανε

Δημοσ.

Δεν εχει καμια σχεση ο OTE με τα FPS σου

Τα FPS σου ειναι θεμα αποκλειστικα του PC σου κ του game που παιζεις

Απλα το LoL ως παιχνιδι ειναι γτπ optimised

Εγω με μηχανημα 5 χρονων εχω 50 FPS σταθερα σε Medium προς low γραφικα κ αλλοι με μηχανηματα πολυ ανωτερα εχουν λιγοτερα , οποτε μην ψαχνεις να βρεις ακρη

Κανε updates τα παντα απο drivers , κατεβασε shadows κ μαλακιες κ δες ξανα πως παει

Εχει κ κανα 2 αλλα χαζα settings μεσα που βοηθανε

Φιλε και γω που παλεψα δεν νιωθει. Απλα το gpu usage πεφτει στα ταρταρα, οτι και να κανω. Εδω με τερμα low και το παιχνιδι πολλες φορες ειναι unplayable (40 frames). Θα μου πεις, εσυ παιζεις με 50. Αλλα δεν ξερω, ισως ειναι λογω συνηθειας (ειχα συνηθησει στα 150), ισως ειμαι πιο ευαισθητος, με 40 frames δεν μπορω να παιξω με τιποτα. 

Και μιλαμε οτι εχω 7870 που θα πρεπε να βγαζει κοντα στα 200 frames σε ολα high. Στο low δεν το συζητω καν

Μηπως κανει τιποτα ο Οτε και ριχνει την ταχυτητα ή δεν εχει σχεση;Αν τους παρω και ζητησω fastpath(καπως ετσι το ακουσα) θα δω διαφορα;

Οπως ειπε και ο atallos1, τα fps ειναι θεμα του PC. Ο ΟΤΕ εχει να κανει μονο με το ping σου.

Δημοσ.

Εχω ξενερωσει με την μ*****...Θα συνεχισω την dota 2,να την μαθω κιολας.. :P

Έχω παίξει 3-5 παιχνίδια και δεν με κράτησε με τίποτα. Τουλάχιστον το ωραίο που έχει απ όσο γνωρίζω είναι πως όταν υπάρχουν τρόλλια σου λέει πως το game είναι safe to leave.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δευτέρα μεσημέρι έρχεται ο τεχνικός της Wind να μας περάσει γραμμή. Ποιος ψήνει να παίξουμε κανα game? :D

Επεξ/σία από Andrew13_98
Δημοσ.

We've disabled Mercury Treads and Ninja Tabi when combined with the Alacrity boot enchantment because they weren't playing nice. Sorry for the inconvenience!

Τι παιζει;

Δημοσ.

Δευτέρα μεσημέρι έρχεται ο τεχνικός της Wind να μας περάσει γραμμή. Ποιος ψήνει να παίξουμε κανα game? :D

Τι σύνδεση είχες πριν την wind? Νομίζω δε θα δεις διαφορά :Ρ

Δημοσ.

Πήρα χθες και τα 6 icons από το team builder. Επειδή ακούστηκε κάτι σχετικό εδώ μέσα δεν πήρα κανένα bonus icon. Είναι 6 συνολικά και αντιστοιχούν σε κάθε ρόλο που μπορείς να διαλέξεις στο team builder. Επίσης για όσους τους ενδιαφέρει και δεν τα έχουν μαζέψει ακόμη, μόνη σημασία έχει το να παίξετε games έχοντας επιλέξει έναν ρόλο. Δηλαδή ούτε το να κερδίσετε αλλά ούτε και να παίξετε πραγματικά τον συγκεκριμένο ρόλο... Εγώ πήρα το tank icon παίζοντας "tank" ahri στο mid. Πιθανώς να έχουν ξαναειπωθεί όλα αυτά αλλά τέσπα... Καλημέρες!

Δημοσ.

Τι σύνδεση είχες πριν την wind? Νομίζω δε θα δεις διαφορά :Ρ

Χαχαχαχ, δεν ξερω τι συνδεση εχω, αλλα στο παλιο σπιτι που (νομιζω) απεχαμε 2 χιλιομετρα απο την κεραια, παιζαμε 2 pc LoL (λαναδικο φαση :P) με youtube στο backround να παιζει μια playlist. Αντε να πέσει μια φορα στις 6 ώρες. Ελπίζω στο νέο σπιτι να ειναι ακόμα καλύτερα ^_^

Δημοσ.

Χαχαχαχ, δεν ξερω τι συνδεση εχω, αλλα στο παλιο σπιτι που (νομιζω) απεχαμε 2 χιλιομετρα απο την κεραια, παιζαμε 2 pc LoL (λαναδικο φαση :P) με youtube στο backround να παιζει μια playlist. Αντε να πέσει μια φορα στις 6 ώρες. Ελπίζω στο νέο σπιτι να ειναι ακόμα καλύτερα ^_^

Άντε Αβοκάντε τελείωνε να παίξουμε κάνα game...

Δημοσ.

Δηλαδή ούτε το να κερδίσετε αλλά ούτε και να παίξετε πραγματικά τον συγκεκριμένο ρόλο... Εγώ πήρα το tank icon παίζοντας "tank" ahri στο mid. Πιθανώς να έχουν ξαναειπωθεί όλα αυτά αλλά τέσπα... Καλημέρες!

Άρα υποθέτω πως αν πάρω πχ J4 ζούγκλα αλλά βάλω στις TB επιλογές μου Jungle position και Marksman role θα μετρήσει για marksman το icon? (Και ας χτίσω και παίξω κανονικότατη κλασσική ζούγλα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...