Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ερώτηση : Όταν αλλάζεις server σε ρίχνει κατηγορία ; η σε αφήνει στην ίδια ; 

Αναλογα τον server κ το MMR σου ( νομιζω )

@Desolator Κλαιν ρε , θα παω κ σημερα μερικα . Οποιος θελει μιλαει

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

QQTilt

Pantheon ζούγκλα λέω ότι έπαιζα..

ΛΟΛ είχες και εσύ τα θεματάκια σου με τα dc :P

Κάτσε να σ κάνω και add... Απογευματάκι μέσα θα είμαι λογικά, στείλτε κάνα inv αν κάνετε game.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Παράτησα το lol και είπα να κάνω μεταφορά από West σε East να παίζω που και που κανένα custom με φίλους ή εδώ στο ινσόμνια κτλπ.

Όμως έχει κολλήσει η μεταφορά. Στον West μπαίνει κανονικά και όταν πάω να μπω στον East λέει The account transfer still in process .... try to log in again in five minutes... Από εχθές το λέει αυτό. Έστειλα ticket αλλά τίποτα ακόμα. Έχει τύχει σε κανέναν?

Δημοσ.

Nope όταν έφυγε από east σε west σε ένα account έγινε instantly. Βέβαια αυτό μπορείιι να υπάγεται στο γεγονός πως μπήκα από αγγλία όταν έκανα την μεταφορά ενώ το account το άνοιξα όταν ήμουν Ελλάδα.

Δημοσ.

Nope όταν έφυγε από east σε west σε ένα account έγινε instantly. Βέβαια αυτό μπορείιι να υπάγεται στο γεγονός πως μπήκα από αγγλία όταν έκανα την μεταφορά ενώ το account το άνοιξα όταν ήμουν Ελλάδα.

Και εγώ έχω κάνει καμιά 6 μεταφορές από East σε West λόγω του ότι πήγαινα όπου πήγαινε και η παρέα αλλά όλες επί πληρωμή.

Τώρα είναι η πρώτη φορά που είναι δωρεάν και κόλλησε πφφφ...

Δημοσ.

Μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμα τα εικονίδια?

Μεχρι να τα παρεις i guess , δεν ειναι απο καποιο mode που τελειωνει

Δημοσ.

@ Atzamestatos

Ευχαριστώ πολύ.

Το μέτρησα.

Στο LOL ανεβάζει 75 βαθμούς.

Κάπου κοντά στα 80 κλείνει.

Χωρίς πλαϊνό καπάκι κατεβαίνει δυό βαθμούς και αντέχει. 

Ο.Ε.Δ.

grargie

Φιλε, καλο θα ειναι να ΜΗΝ το δουλευεις μεχρι να παρεις ψυχτρα. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα παθει κατι στο αμεσο μελλον, αλλα σε κανα 2 χρονια σιγουρα θα τα κακαρωσει, και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι εντος εγγυησης τοτε.

Aν δεν διαθετεις λεφτα για μια ψυκτρα, καντον undeclock και κατεβασε τα volt που τραβαει απο τη μητρικη για τωρα το καλοκαιρι. Αν ανεβενει πανω απο 60 θα εχεις θεμα

Δημοσ.

Ναι φιλε μου..Εκανα και την τελευταια αναβαθμιση..

ΦΙλε, εγω που επαιζα στα 150+ και τωρα καθε 2ο game πεφτει στα 40 τι να πω... Ξαναεκανα εγκατασταση το LOL, καπως εφτιαξε, αντι για καθε 2ο game τα frames επεφταν καθε 10 game, μεχρι που καποια στιγμη ξαναγυρισε στα παλια, ανα 2ο game βαραει 40. Οσο και να κατεβασω τα γραφικα, αντι να ανεβενουν τα fps, πεφτει το gpu usage! Δηλαδη εκει που σε full graphics εχω 20% gpu usage και 40 frames, σε τερμα low εχω 15% gpu usage και 45 frames. Κουλα πραματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...