Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το μονο καλο της poppy στο bronze elo ειναι για να σπας πλακα με την ulti ή το E της, επειδη οι μισοι δεν την ξερουν και κανουν outplay τον εαυτο τους απο μονοι τους αν εχουν poppy μπροστα τους.

Ουτε εγω ξερω πλακα-πλακα τα skills της poppy. Βεβαια τωρα που ειμαι gold δεν την βλεπω, αλλα ουτε και στο silver. Θυμαμαι ομως παλαιοτερα στο bronze ειχε κατι σαν ασπιδα και δεν ετρωγε dmg, εχω χωνομουν και εχανα!

Παω να διαβασω ευθυς αμεσως τα skills της. λολ!

Αν και ουτε του urgot τα ξερω, εκτος απο την Ulti του. Ουτε της shyvana τα ξερω..Παναθεμα με.

Δημοσ.

@Tristana

Βλέπω ότι προτείνουν το BOTKR 1ο Item στην Tristana, λίγο κουφό μου φαίνεται γιατί η Tristana έχει πολύ Attack Speed... τι λέτε? να βγάλω BOTKR ή Infinity για Damage;;;;

Δημοσ.

@ Atzamestatos

Ευχαριστώ πολύ.

Το μέτρησα.

Στο LOL ανεβάζει 75 βαθμούς.

Κάπου κοντά στα 80 κλείνει.

Χωρίς πλαϊνό καπάκι κατεβαίνει δυό βαθμούς και αντέχει. 

Ο.Ε.Δ.

grargie

Δημοσ.

Παιζεις 5 Teambuilder games για καθε role

Sry για το dc χτες, έπεσε το ρεύμα με την καταιγίδα που είχε και επειδή με τους άλλους 2 είμασταν στην ίδια περιοχή φαντάζομαι είχατε 3 άτομα με dc :P

Δημοσ.

Είδα TSM Chaox που βγάζει ΙE 1o και 2ο Phadom... και από τι διάβασα το BOTKR δεν λέει πολλά, είναι για 4ο,5ο Ιτεμ!

Δημοσ.

Sry για το dc χτες, έπεσε το ρεύμα με την καταιγίδα που είχε και επειδή με τους άλλους 2 είμασταν στην ίδια περιοχή φαντάζομαι είχατε 3 άτομα με dc :P

lel

Μαζί παίζαμε? Nickname?

Δημοσ.

Καλησπερα..Εχω 30 fps max με ολα τα γραφικα στο low..Πριν ενα μηνα περιπου ειχα 60 fps με ολα τα γραφικα στο max..

Τι μπορει να φταει;Στο ενδιαμεσο εγινε αναβαθμιση σε Windows 8.1,μπορει να οφειλεται σε αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...