sistah Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει ΕΤΑ ακομη γιατι ειναι too soon.Δεν υπαρχει λογος βιασυνης και πρεπει να περαστει απο πολυ testing.
Bigi444444 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Όταν θα το ξαναεγκαταστήσω πιστεύω θα τις έχουν περάσει τις αλλαγές στα γραφικά.Σκέφτομαι από τώρα qhd καταστάσεις, sweetfx, νέα γραφικά και τρελαίνομαι!
Atallos1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι πριν τα Worlds Λογικα παει για preseason 5
sonyxp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλά ναι... η Poppy είναι για το πεος στους Bronze & Silver γιατί είναι ΠΟΛΥ LATE GAME Champion... και σε αυτά τα Tier δεν έχεις τον χρόνο να φαρμαρεις γιατί ή θα φεενταρει η ομάδα από το 1ο λεπτό ή θα σε φεενταρουν... ... αλλά μου αρέσει η κοντούλα, η μόνη περίπτωση να χάσω match με Poppy είναι να φεενταρει η ομάδα μου πολύ νωρίς, αν με αφήσουν να φαρμαρω κανα 25-30αλεπτο (με λίγες συμμετοχές σε TF) τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω το παιχνίδι... τα μόνα παιχνίδια που χάνω με την Poppy είναι από Early-Mid Team failing... ITS A RISK DUDE! BUT IF I HALF+ BUILD THEN QQ SURR!!! PS: Σε σχέση με τον YI η Poppy κάνει πολύ καλύτερο Carry γιατί ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ! όχι μόνο θα χώσει τον Damage Dealer αλλά θα πάει και για 2ο αν όχι 3ο Kill/Assist ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον Υι που μπορεί να σε βάλουν στο μάτι και να πέσεις σε 0.012 sec...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλά ναι... η Poppy είναι για το πεος στους Bronze & Silver γιατί είναι ΠΟΛΥ LATE GAME Champion... και σε αυτά τα Tier δεν έχεις τον χρόνο να φαρμαρεις γιατί ή θα φεενταρει η ομάδα από το 1ο λεπτό ή θα σε φεενταρουν... ... αλλά μου αρέσει η κοντούλα, η μόνη περίπτωση να χάσω match με Poppy είναι να φεενταρει η ομάδα μου πολύ νωρίς, αν με αφήσουν να φαρμαρω κανα 25-30αλεπτο (με λίγες συμμετοχές σε TF) τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω το παιχνίδι... τα μόνα παιχνίδια που χάνω με την Poppy είναι από Early-Mid Team failing... ITS A RISK DUDE! BUT IF I HALF+ BUILD THEN QQ SURR!!! PS: Σε σχέση με τον YI η Poppy κάνει πολύ καλύτερο Carry γιατί ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ! όχι μόνο θα χώσει τον Damage Dealer αλλά θα πάει και για 2ο αν όχι 3ο Kill/Assist ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον Υι που μπορεί να σε βάλουν στο μάτι και να πέσεις σε 0.012 sec... O yi για bronze elo ειναι καλυτερο carry απτην poppy. Εξαρταται κι απο το gameplay σου βεβαια, πχ αν εισαι της φιλοσοφιας yolo/all in 1 vs 5, ε ναι δεν κανεις για yi. Παρολα αυτα η συγκριση μου οσον αφορα την poppy jungler, δεν αφορα τον yi, αλλά άλλα jungle picks, που τα θεωρω σκαλες ανωτερα jungle carries απο την poppy.Να στο πω αλλιως. Κανει carry η poppy , αλλα αν παιζεις vi/lee/evelynn/j4/wu καλα, και πιο ευκολα θα κουβαλας και πιο συχνα. Το μονο καλο της poppy στο bronze elo ειναι για να σπας πλακα με την ulti ή το E της, επειδη οι μισοι δεν την ξερουν και κανουν outplay τον εαυτο τους απο μονοι τους αν εχουν poppy μπροστα τους.
Atzamestatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Καλά ναι... η Poppy είναι για το πεος στους Bronze & Silver γιατί είναι ΠΟΛΥ LATE GAME Champion... και σε αυτά τα Tier δεν έχεις τον χρόνο να φαρμαρεις γιατί ή θα φεενταρει η ομάδα από το 1ο λεπτό ή θα σε φεενταρουν... ... αλλά μου αρέσει η κοντούλα, η μόνη περίπτωση να χάσω match με Poppy είναι να φεενταρει η ομάδα μου πολύ νωρίς, αν με αφήσουν να φαρμαρω κανα 25-30αλεπτο (με λίγες συμμετοχές σε TF) τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω το παιχνίδι... τα μόνα παιχνίδια που χάνω με την Poppy είναι από Early-Mid Team failing... ITS A RISK DUDE! BUT IF I HALF+ BUILD THEN QQ SURR!!! PS: Σε σχέση με τον YI η Poppy κάνει πολύ καλύτερο Carry γιατί ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ! όχι μόνο θα χώσει τον Damage Dealer αλλά θα πάει και για 2ο αν όχι 3ο Kill/Assist ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον Υι που μπορεί να σε βάλουν στο μάτι και να πέσεις σε 0.012 sec... Μα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. Αμα το team σου νικαει / δεν χανει ενω παιζει 4v5 για 25-30 λεπτα, τοτε οτι jungler και να ειχες θα νικαγες. Δηλαδη τα game που "κουβαλας" με poppy επειδη το team σου κραταει 4v5 για 30 λεπτα, θα το νικαγες ετσι και αλλιως. Σκεψου να ειχε lee sin και να κανες gank για αυτα τα 30 λεπτα που το team σου νικαγε 4v5. Θα κανατε παρτυ σε 5v5
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 κρίμα γιατί εγώ είμαι φαν της Poppy σαν Dominion player. Είναι απολαυστικό να κολλάς τύπους σε τοίχους και να ρίχνεις μια γεμάτη σφυριά στα μούτρα ενώ έχεις Diplomatic Immunity πάνω σου. Και ναι, αν δεν υπήρχε ο παράγοντας Farm (βλέπε Dominion) ή Poppy είναι τρελό yordle carry
Atzamestatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Pretty sure oτι σας trollαρει ασυστολα Θα θελα να το πιστεψω (αληθεια στο λεω), αλλα μαλλον τα εννοει. Εξου και το bronze west / diamond 1 east ( μη ξεχναμε οτι ειναι nooboserver )
InfernoN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Θα θελα να το πιστεψω (αληθεια στο λεω), αλλα μαλλον τα εννοει. Εξου και το bronze west / diamond 1 east ( μη ξεχναμε οτι ειναι nooboserver )
sonyxp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Θα θελα να το πιστεψω (αληθεια στο λεω), αλλα μαλλον τα εννοει. Εξου και το bronze west / diamond 1 east ( μη ξεχναμε οτι ειναι nooboserver ) Σιγά μην είναι και Challenger φίλε... ηρέμησε... ___ Ε καλά! δεν είπα εγώ ότι η Poppy είναι καλή Jungler, εγώ είπα ότι κόβει κώλους ΑΝ φαρμάρει και την προτιμώ όταν βλέπω απέναντι παίχτες OP (Fiora, Jax, Yi)... με την Poppy πάντα τους έριχνα χοντρό ξύλο ΑΝ ΦΑΡΜΑΡΑ (2/5 φορές~, others all team feed!)
MavroManitari Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ε καλά! δεν είπα εγώ ότι η Poppy είναι καλή Jungler, εγώ είπα ότι κόβει κώλους ΑΝ φαρμάρει και την προτιμώ όταν βλέπω απέναντι παίχτες OP (Fiora, Jax, Yi)... με την Poppy πάντα τους έριχνα χοντρό ξύλο ΑΝ ΦΑΡΜΑΡΑ (2/5 φορές~, others all team feed!) Έλα έλα είναι κακό pick απλά την γουστάρεις να παίζεις poppy jungler. Είναι κατανοητό. Δικαιολογήσημο όχι τόσο αλλά είναι κατανοητό. Πιστεύω λίγο πολύ όλοι έχουμε τέτοιες ψυχώσεις πχ ( A ) εγώ με Jinx+Runans, δεν πάει αλλά είναι σκέτη ηδονή το wave clearing της και το ξύλο σε πολλαπλούς εχθρούς στα TFs. ( B )J4 Με adc runes/masteries ξεκινώντας με dorans ασπίδα ninja tabi από μπότες και να χτίζω dmg όταν πέφτει ξύλο στην top (Hydra/LW/Brutallizer/BOTRK) και στο τέλος να θυμάμαι κανένα omen για φινάλε.
Atallos1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Θα παιξω teambuilder για τα iconz Αν θελει κανεις μιλαει
παπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά επειδή έχω μείνει πίσω για εξηγήστε μου κάτι. Αυτό εδώ που βλέπω είναι τα νέα graphics που έχει τώρα το game or what? Ή μήπως είναι ακόμα σε pbe development? https://www.youtube.com/watch?v=2mx2R0NQjc0 Dota2φερνει ή ειναι ιδεα μου; ΥΓ: Κουραστικο fog.
Προτεινόμενες αναρτήσεις