SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Είναι ο καρκίνος του league of legends. Χιλιοτσεκαρισμένο. yy.Σημερα 3 solo 3 ηττες,μιλαμε στο 3 game ,annie preamde με ακομα εναν ,3-9 ο ενας -0-7 ο αλλος και γενικα παιζαμε καλα οι αλλοι 3.Βαρεθηκα.. και βαρεθηκα επισης σε καθε ηττα να μου κοβει 50 ποντους και στην νικη να μου δινει 20..
alan2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 καθε φορά που αρχίζει το παιχνίδι ο χαρακτήρας μου ξεκινάει απο επιπεδο 1. Ετσι γινεται πάντα?
TheELF Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ναι έτσι γίνεται,το θέμα είναι ότι σαν summoner ανεβαίνεις lvl οπότε μπορείς να βάλεις runes και δυνατότητες στον παίκτη σου με της οποίες γίνεται ποιο δυνατός.
LuNaTiC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Είναι βαρετό σε κάθε game να "κλαίνε" για KS/FEEDING/NOOB ...ζζζζζ και πολλά άλλα...και στο ranked αυτό συμβαίνει ?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Είναι ο καρκίνος του league of legends. Χιλιοτσεκαρισμένο. yy.Σημερα 3 solo 3 ηττες,μιλαμε στο 3 game ,annie preamde με ακομα εναν ,3-9 ο ενας -0-7 ο αλλος και γενικα παιζαμε καλα οι αλλοι 3.Βαρεθηκα.. και βαρεθηκα επισης σε καθε ηττα να μου κοβει 50 ποντους και στην νικη να μου δινει 20.. Δεν είναι θέμα νίκης, γιατί έτσι όπως το παρουσιάζουμε είναι σαν να μην κερδίζει καμιά ομάδα από τις 2. Αράξτε. Solo Queue = Chance for practice.
Zahariel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μονο γκρινια ομως για το solo queue! Νταξει κ μενα μ εκνευριζει πολλες φορες αλλα τι να κανεις. Btw, το εσπασα το plat
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι θέμα νίκης, γιατί έτσι όπως το παρουσιάζουμε είναι σαν να μην κερδίζει καμιά ομάδα από τις 2. Αράξτε. Solo Queue = Chance for practice. chance for practice ειναι το νορμαλ.Την αλλη ενας πηρε nasus ,και 1 δευτερο πριν ξεκινησει το game ,γραφει οτι ειναι η δευτερη φορα που παιζει με αυτον,και φυσικα failare.Ενταξει δεν λεω,παιχνιδι ειναι,αλλα δεν πειραζει να κερδιζουμε και καμια φορα,για ποιον λογο να στερεις την ηττα απο τον αλλον[αν θες να το κανεις,καντο στο normal].
koularasss Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 χτες το ξεκινησα και εχω φαει αγριο κολλημα(10ωρο εκλεισα σημερα)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 χτες το ξεκινησα και εχω φαει αγριο κολλημα(10ωρο εκλεισα σημερα) ετσι ειναι.Θυμαμαι που κοροιδευα αυτους που επαιζαν καθε μερα,και οταν το εβλεπα ελεγα τι μαλακια ειναι αυτη,αλλα μετα κολλησα..
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Α Zahariel συγχαρητηρια για την 24 θέση στον σέρβερ. Να τον ακούτε ρεεεε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 chance for practice ειναι το νορμαλ.Την αλλη ενας πηρε nasus ,και 1 δευτερο πριν ξεκινησει το game ,γραφει οτι ειναι η δευτερη φορα που παιζει με αυτον,και φυσικα failare.Ενταξει δεν λεω,παιχνιδι ειναι,αλλα δεν πειραζει να κερδιζουμε και καμια φορα,για ποιον λογο να στερεις την ηττα απο τον αλλον[αν θες να το κανεις,καντο στο normal]. Solo Normal παίζεις σε 101% Teambased Game. Είσαι ο ίδιος Fail στο σημαντικότερο part του Game, το οποίο είναι η clan/παρέα. PRE-MADE ΝΕΟΙ. Και όχι πια δάκρυα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μονο γκρινια ομως για το solo queue! Νταξει κ μενα μ εκνευριζει πολλες φορες αλλα τι να κανεις. Btw, το εσπασα το plat Ελα ρε συ ,εσυ εισαι στο solo?ΤΙ παικτες παιρνεις?Αντε μαθε μας και εμας τιποτα?Μπραβο,μπηλκες στην 25αδα.
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Επιτέλους κάποιος είπε και ένα μπράβο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Επιτέλους κάποιος είπε και ένα μπράβο. Εγω δεν το ειχα καταλαβει ρε συ.Μετα ειδα το ποστ το δικο σου,εψαξα στα rank και ειδα το ονομα του..
koularasss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 εμενα με βολευει πολυ ο nasus και τον παιρνω συνεχεια,υπαρχει καποιος καλυτερος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις