Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ο καρκίνος του league of legends. Χιλιοτσεκαρισμένο.

yy.Σημερα 3 solo 3 ηττες,μιλαμε στο 3 game ,annie preamde με ακομα εναν ,3-9 ο ενας -0-7 ο αλλος και γενικα παιζαμε καλα οι αλλοι 3.Βαρεθηκα..

και βαρεθηκα επισης σε καθε ηττα να μου κοβει 50 ποντους και στην νικη να μου δινει 20..

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καθε φορά που αρχίζει το παιχνίδι ο χαρακτήρας μου ξεκινάει απο επιπεδο 1. Ετσι γινεται πάντα?

Δημοσ.

Ναι έτσι γίνεται,το θέμα είναι ότι σαν summoner ανεβαίνεις lvl οπότε μπορείς να βάλεις runes και δυνατότητες στον παίκτη σου με της οποίες γίνεται ποιο δυνατός.

Δημοσ.

Είναι βαρετό σε κάθε game να "κλαίνε" για KS/FEEDING/NOOB ...ζζζζζ και πολλά άλλα...και στο ranked αυτό συμβαίνει ?

Δημοσ.

Είναι ο καρκίνος του league of legends. Χιλιοτσεκαρισμένο.

yy.Σημερα 3 solo 3 ηττες,μιλαμε στο 3 game ,annie preamde με ακομα εναν ,3-9 ο ενας -0-7 ο αλλος και γενικα παιζαμε καλα οι αλλοι 3.Βαρεθηκα..

και βαρεθηκα επισης σε καθε ηττα να μου κοβει 50 ποντους και στην νικη να μου δινει 20..

Δεν είναι θέμα νίκης, γιατί έτσι όπως το παρουσιάζουμε είναι σαν να μην κερδίζει καμιά ομάδα από τις 2.

Αράξτε. Solo Queue = Chance for practice.

Δημοσ.

Μονο γκρινια ομως για το solo queue! Νταξει κ μενα μ εκνευριζει πολλες φορες αλλα τι να κανεις.

Btw, το εσπασα το plat :D

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα νίκης, γιατί έτσι όπως το παρουσιάζουμε είναι σαν να μην κερδίζει καμιά ομάδα από τις 2.

Αράξτε. Solo Queue = Chance for practice.

chance for practice ειναι το νορμαλ.Την αλλη ενας πηρε nasus ,και 1 δευτερο πριν ξεκινησει το game ,γραφει οτι ειναι η δευτερη φορα που παιζει με αυτον,και φυσικα failare.Ενταξει δεν λεω,παιχνιδι ειναι,αλλα δεν πειραζει να κερδιζουμε και καμια φορα,για ποιον λογο να στερεις την ηττα απο τον αλλον[αν θες να το κανεις,καντο στο normal].

Δημοσ.

χτες το ξεκινησα και εχω φαει αγριο κολλημα(10ωρο εκλεισα σημερα)

ετσι ειναι.Θυμαμαι που κοροιδευα αυτους που επαιζαν καθε μερα,και οταν το εβλεπα ελεγα τι μαλακια ειναι αυτη,αλλα μετα κολλησα..

Δημοσ.

chance for practice ειναι το νορμαλ.Την αλλη ενας πηρε nasus ,και 1 δευτερο πριν ξεκινησει το game ,γραφει οτι ειναι η δευτερη φορα που παιζει με αυτον,και φυσικα failare.Ενταξει δεν λεω,παιχνιδι ειναι,αλλα δεν πειραζει να κερδιζουμε και καμια φορα,για ποιον λογο να στερεις την ηττα απο τον αλλον[αν θες να το κανεις,καντο στο normal].

Solo Normal παίζεις σε 101% Teambased Game. Είσαι ο ίδιος Fail στο σημαντικότερο part του Game, το οποίο είναι η clan/παρέα.

PRE-MADE ΝΕΟΙ.

Και όχι πια δάκρυα.

Δημοσ.

Μονο γκρινια ομως για το solo queue! Νταξει κ μενα μ εκνευριζει πολλες φορες αλλα τι να κανεις.

Btw, το εσπασα το plat :D

Ελα ρε συ ,εσυ εισαι στο solo?ΤΙ παικτες παιρνεις?Αντε μαθε μας και εμας τιποτα?Μπραβο,μπηλκες στην 25αδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...