Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπέρα,

η κόρη μου είναι φανατική του LOL αλλά τον τελευταίο καιρό έχουμε ένα πρόβλημα:

μετά από δέκα περίπου λεπτά παιχνιδιού ο υπολογιστής σβήνει.

Έψαξα σε διάφορα φόρα, κι άλλοι έχουν το πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα απάντηση που να βοηθάει.

Το σύστημα είναι καινούριο, μόλις έξι μηνών.

Φοράει οκταπύρηνο AMD8320, μητρική Gigabyte, κάρτα γραφικών NVidia Geforce GTX 650, 16 GB RAM, boot από SSD, το λογισμικό (και το LOL) το εγκαθιστώ σε συμβατικό δίσκο, αφήνω τον solid όσο πιο καθαρό είναι δυνατόν. Windows 8.1

Σε όλα τα άλλα προγράμματα (επεξεργασία εικόνας και βίντεο μοντάζ) ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικότατα.

Επίσης ο υπολογιστής είναι καθαρός, δεν έχει σκόνες που θα ανέβαζαν θερμοκρασία.

Φορά την ψήκτρα της AMD στον επεξεργαστή που ναι μεν δεν είναι ότι καλύτερο αλλά την κάνει την δουλειά έστω και με πολύ θόρυβο.

---

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ

grargie

Δημοσ.

Δηλαδή;Του τύπου πινγκάρω οτι εδώ έχει vision αντί να το γράφω;

Δεν ξερω ακομα , περιμενω να τα δω γιατι ειναι down

Δημοσ.

Μην γίνεστε κακοί.Ο καθένας παίζει για τους δικούς του λόγους το ότι είναι μπρονζ γιατί είναι τόσο κακό?Οκ μπορεί πχ να μην είναι τόσο καλός και λέει διάφορά κουλά αλλά χωρίς κ τα κουλά,θα μιλάει μόνο ο ατταλος να μας δίνει τα φώτα του :Ρ

Ας ειναι και aluminum, στην τελικη elo απο το οποιο εχουν περασει οι περισσοτεροι ειναι. Τα παραλογα συμπερασματα για το game δεν καταλαβαινω γιατι βγαζουν, τυπου ο ταδε σερβερ ειναι καλυτερος απ'τον ταδε που ειναι γτπ, επειδη μπηκα 1 game και μου ετυχε afker.
Δημοσ.

Ας ειναι και aluminum, στην τελικη elo απο το οποιο εχουν περασει οι περισσοτεροι ειναι. Τα παραλογα συμπερασματα για το game δεν καταλαβαινω γιατι βγαζουν, τυπου ο ταδε σερβερ ειναι καλυτερος απ'τον ταδε που ειναι γτπ, επειδη μπηκα 1 game και μου ετυχε afker.

Και εγώ είμαι της άποψης euw>eune γιατί 3-4 πράγματα που έβλεπα στον eune δε τα βλέπω στον west  καλώς ή κακώς ίσως είμαι 'τυχερός'.Ότι υπάρχουν σκατά και στους 2 σερβερς είναι δεδομένο,κάθε σερβερ έχει όμως μη τρελαθούμε.Ας πούμε για παράδειγμα afk στον west ηθελημένα δε μου χει τύχει.Game από τρόλλερ τύπου δε με βοηθήσατε θα χάσετε τώρα και τελειώνει με 0-20 πχ δεν μου έτυχε στον west  πέρα από 1-2 περιπτώσεις.Γιαυτο και προτιμώ west όχι όμως ότι η διαφορά είναι χαοτική μεταξύ τους 

Δημοσ.

καλησπέρα,

Έψαξα σε διάφορα φόρα, κι άλλοι έχουν το πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα απάντηση που να βοηθάει.

Φοράει οκταπύρηνο AMD8320, μητρική Gigabyte, κάρτα γραφικών NVidia Geforce GTX 650, 16 GB RAM, boot από SSD, το λογισμικό (και το LOL) το εγκαθιστώ σε συμβατικό δίσκο, αφήνω τον solid όσο πιο καθαρό είναι δυνατόν. Windows 8.1

Σε όλα τα άλλα προγράμματα (επεξεργασία εικόνας και βίντεο μοντάζ) ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικότατα.

Επίσης ο υπολογιστής είναι καθαρός, δεν έχει σκόνες που θα ανέβαζαν θερμοκρασία.

Φορά την ψήκτρα της AMD στον επεξεργαστή που ναι μεν δεν είναι ότι καλύτερο αλλά την κάνει την δουλειά έστω και με πολύ θόρυβο.

---

Ευχαριστώ

grargie

Μπορει να φταιει η ψηκτρα γενικα η amd δεν βαζει καλες ψηκτρες και αγοραζεις ξεχωριστα, Εχω τον ιδιο επεξεργαστη και ειχε αθλια ψηκτρα απο οτι διαβαζα μιας και δεν την ειχα δοκιμασει.Γενικα ασχετα με το λολ καλο θα ηταν να αγορασεις μια

.

Τωρα τις θερμοκρασιες οταν παιζει η κορη σου λολ τις εχεις μετρησει στο pc ? αν οχι hwmonitor  προγραμμα για να μετρα την θερμοκρασια δες μια τις θερμοκρασιες γτ μαλλον λογο αυτου κλεινει το pc

τελος καλο θα ηταν να κανεις  θεμα στην κατηγoρια hardware/γενικα για το προβλημα εκει θα σε βοηθησουν κλτερα

εδω κλαιμε για το elo hell

• Like 2
Δημοσ.

καντε κανα add οσοι ειστε eune, Sherlóck το name. Ξαναρχισα lol μετα απο καιρο και βλεπω οτι εχουν φυγει ολοι σαν κοροιδακια για west :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε δεν θα ασχοληθούμε τώρα ρε παιδιά EUNE vs Other Server... μην το συνεχίζετε! βαρετό είναι! εννοείται πως παντού υπάρχουν τραγικά πράγματα, το θέμα είναι "πόσο τραγικά" και η συχνότητα που εμφανίζονται!

Μια ερώτηση:

Να κοπανήσω Full Attack Speed (42%) Runes στους Master Yi & Poppy ; τι λέτε;

λίγο που έπαιξα με τέτοια Runes διαπύστωσα ότι βοηθάει αρκετά στο Early Farm ΑΛΛΑ από DMG υστερεί αρκετά!

Επεξ/σία από sonyxp
Δημοσ.

καλησπέρα,

---

Ευχαριστώ

grargie

Για θερμοκρασιες εισαι σιγουρος οτι δεν ανεβαζει? Ειδικα ο επεξεργαστης με τη στοκ ψυκτρα, τωρα το καλοκαιρι θα ειναι βασανο. Kατεβασε αυτο το προγραμματακι http://www.alcpu.com/CoreTemp/και αφηνε το ανοιχτο οταν παει να παιξει, και βαλτο να κραταει αρχειο (log) με την υψηλοτερη θερμοκρασια (καπου το εχει στις ρυθμισεις). Μολις κανει restart το PC λογω του παιχνιδιου, δες ποσο ειναι η υψηλοτερη. Γενικα οτιδηποτε κοντα η και πανω απο 60 δεν ειναι καλο για τη μακροβιοτητα του επεξεργαστη , γιαυτο συνηθως οι εταιριες τα εχουν ρυθμισει να κανουν restart οταν βαραει τετοια νουμερα.

Ε δεν θα ασχοληθούμε τώρα ρε παιδιά EUNE vs Other Server... μην το συνεχίζεται! βαρετό είναι! εννοείται πως παντού υπάρχουν τραγικά πράγματα, το θέμα είναι "πόσο τραγικά" και η συχνότητα που εμφανίζονται!

Μια ερώτηση:

λίγο που έπαιξα με τέτοια Runes διαπύστωσα ότι βοηθάει αρκετά στο Early Farm ΑΛΛΑ από DMG υστερεί αρκετά!

Mετα και απο αυτο...μου λες οτι δεν υπαρχουν troll στο west?

Ενας φιλος μου που ειναι diamond 1 / challenger jungle, εχει σελιδα full aspeed για yi. Αλλα μονο για normal trololol games. Και οχι, στη poppy δεν τα θες.

Δημοσ.

Μια ερώτηση:

Βρες αλλο τροπο να τρολαρεις τα ranked :D

Kαλη ιδεα θα ηταν να σταματησεις να παιζεις poppy επισης. Δεν ειναι κακο champ απλα υπαρχουν πολυ καλυτερα και πολυ πιο viable picks για jungle. Aλλιως προβλεπω να μην σε αφηνουν σε ησυχια τα trolls/afkers/feeders κλπ

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή έχω μείνει πίσω για εξηγήστε μου κάτι. Αυτό εδώ που βλέπω είναι τα νέα graphics που έχει τώρα το game or what? Ή μήπως είναι ακόμα σε pbe development?

https://www.youtube.com/watch?v=2mx2R0NQjc0

pbe αλλα λογικα πριν το wc θα γινουν και live

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...