TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε και πως σε βολεύει ένα manamune στο παιχνίδι που κάνεις,2% της μέγιστης mana σου σε attack δεν είναι λίγο(βέβαια έχεις πολύ χαμηλό AS,έτσι;; ).
klainmaingr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τι manamune ρε man σε ap kassadin? Το μόνο που μπορείς να κάνεις για κωλοντυμένα τάνκ είναι mpen ή να στακάρεις άπειρο ability power. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αν και όπως ειπώθηκε παραπάνω, ο τύπος με το fon δεν είναι ο στόχος σου. Void staff λοιπόν, deathcap κτλ. edit: Δοκίμασε και με κανένα abyssal. Αλλα γενικά με το build που έχεις παραπάνω θα έπρεπε να κάνεις πανηγύρι (εκτός αν το βγάζεις στο 60, οπότε πάσο)
LuNaTiC Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 iplayZerg το όνομα μου ... lvl 16 ακόμα οποιος θελει... Streamaro και καποια games -> twitch.tv/lunaticoldschool το έχω και στο signature
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Καποιος ενα tip πως να καταλαβω αν στην ομαδα μου στα ranked θα ειναι noobades?Ο αλλος πηρες teemo σε ranked ,του ειπα teemo σε ranked δεν βοηθαει σχεδον καθολου καθως ο support θα παρει oracle,και μου λεει ξερω.Οκ λεω. 1-9 τελειωσει με παρεουλα fiddle 1-7 .
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το blind του Teemo ειναι και γαμω τα abillities. + to map awareness που παρεχει με τα μανιταρια. Solo top teemo ftw. Φυσικα υπαρχουν πολλοι καλυτεροι solo top laners και 4-5 champs που ειναι ασυζητητι οι καλυτεροι solo top αλλα και ο Teemo εχει τον ρολο του στο παιχνιδι. Το 1-9 δεν λεει τιποτα. Και Talon να'χε παρει ξερω'γω θα'χε παρομοια stats.
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 iplayZerg το όνομα μου ... lvl 16 ακόμα οποιος θελει... Streamaro και καποια games -> twitch.tv/lunaticoldschool το έχω και στο signature Ε όχι , πέφτουν τα κάστρα , για να δούμε
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το blind του Teemo ειναι και γαμω τα abillities. + to map awareness που παρεχει με τα μανιταρια. Solo top teemo ftw. Φυσικα υπαρχουν πολλοι καλυτεροι solo top laners και 4-5 champs που ειναι ασυζητητι οι καλυτεροι solo top αλλα και ο Teemo εχει τον ρολο του στο παιχνιδι. Το 1-9 δεν λεει τιποτα. Και Talon να'χε παρει ξερω'γω θα'χε παρομοια stats. Μαζι σου,αν ειναι noobas ειναι noobas.Το θεμα ειναι οτι αν εχεις εναν καλο suppoort ,θα παρει κατευθειαν oracle,και δεν θα μεινει ,ward και μανιταρι στο map,οποτε ο teemo μενει μισος[ενας abilitas τον εχει 2 hit τον teemo] Γενικα μια ερωτηση.Εγω τωρα ειμαι στα 1400 ,οι συμπαικτες που μου βαζει ειναι ακυροι ή ειναι στο rate μου?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μαζι σου,αν ειναι noobas ειναι noobas.Το θεμα ειναι οτι αν εχεις εναν καλο suppoort ,θα παρει κατευθειαν oracle,και δεν θα μεινει ,ward και μανιταρι στο map,οποτε ο teemo μενει μισος[ενας abilitas τον εχει 2 hit τον teemo] Γενικα μια ερωτηση.Εγω τωρα ειμαι στα 1400 ,οι συμπαικτες που μου βαζει ειναι ακυροι ή ειναι στο rate μου? Οσον αφορα το τελευταιο σε βαζει με τυπους που εχουν παρομοιο elo. Τωρα αν αυτοι οι τυποι απλα σταθηκαν τυχεροι και got carried τα πρωτα 10 παιχνιδια η αξιζουν να ειναι σε αυτο το elo το συστημα δεν μπορει να το ξερει. Αλλα ο κανονας ειναι οτι σε βαζει με ατομα του ιδιου elo. Οσον αφορα τον Teemo ξαναλεω οτι υπαρχουν champions που κανουν οτι κανει ο Teemo καλυτερα αλλα προσωπικα δεν θα δυσανασχετουσα αν εβλεπα καποιον να λεει "θα παιξω solo top Teemo". Blind το ad carry τους στα teamfights και gg.
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν μέσω το stream του Lunatic κάνω coaching Κιόλας στον παιχταρά μας, τώρα. Όποιος πρόλαβε σοφία ορθή του ευαγγελιου http://de.twitch.tv/lunaticoldschool
Zimbroghie Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά εγώ μετά από ένα ματς που είχα Singed solo top 5/10 που δεν είδα ούτε ένα ss, ο jungler μου κοιμόταν και είχα και το καλύτερο score στο team μου....δεν άντεξα άλλαξα server(Eu West ftw)όποιος είναι εδώ και θέλει να μπούμε περιμένω pm εδώ!!
klainmaingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Καθαρός εδώ και 2 βδομάδες και είμαι καλά. Νά'ναι καλά το uncharted 3 και η στίβα απο games που περιμένει να τερματιστεί δίπλα στο 360.
p_under Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά εγώ μετά από ένα ματς που είχα Singed solo top 5/10 που δεν είδα ούτε ένα ss, ο jungler μου κοιμόταν και είχα και το καλύτερο score στο team μου....δεν άντεξα άλλαξα server(Eu West ftw)όποιος είναι εδώ και θέλει να μπούμε περιμένω pm εδώ!! δηλαδη θες να μου πεις οτι ο σερβερ φταιει ? wardακια εβαλες ? solo queue επαιζες ? Ε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΟΤΕ !
klainmaingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Είναι ο καρκίνος του league of legends. Χιλιοτσεκαρισμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις