batig0al Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παιζω εγω στο west, nick: Eladir Παιζει κανεις kassadin?Η πρωτη του στα 5 lcl εχει couldown 8.30 ,αμα παρω το μπλε buff ,πεφτει στα 5.30.Μιλαμε για μεγαλη διαφορα.Ερωτηση .Αμα βαλω τα μπλε runees μου cdr[τα focus]και παρω και το μπλε μπαφ ,ποσο θα παω[cdr η q μου?] Το Q του Kassadin εχει 9 second cooldown σε ολα τα levels. To CDR (CoolDown Reduction) γενικα εχει hard cap 40%, δηλαδη ο,τι items και να εχεις το συγκεκριμενο skill δεν θα πεσει κατω απο 5.4 sec. Λογικα σε AP Carry πας 9-0-21 masteries που σου δινουν 9% CDR. 9 μπλε runes απο 0.65% το καθενα σημαινει 5.85% CDR. Αρα εισαι σχεδον 15%. Το μπλε buff δινει CDR ισο με (16+level*0.5)%, δηλαδη lvl 1 δινει 16% και lvl 18 δινει 25%. Αρα με αυτα τα 3 πραγματα θα εισαι καλυμμενος για CDR, βεβαια το μπλε buff εχει και τα ρισκα του, εχει περιορισμενη διαρκεια και μερικες φορες δεν το περνεις καν ειτε γιατι το δικο σου team το περνει ή το αντιπαλο.
grouspen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 sneak peek απο καινούριο char.... hmmm. i like dragons
aris1986 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 To χειροτερο σε αυτο το game ειναι οταν βγαινει καινουργιος char. Κανουν 5-6 leaves για να τον pickaroun.Μονο αναστατωση προκαλει και βαρεμαρα.
leftis95 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Θάνατος στον Nasus και στον pre-nerfed Graves. Έχουν μάθει όλοι με Nasus ένα build να'ουμε και μας βιάζουν επειδή είναι op. Trinity-atmogs-frozen heart-guardians-force-mercury treads και άντε γεια. ΣΤΑ ΤΡΕΝΑΑΑ!!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Αν εισαι squisy ομως ,τι να σου κανει και το thornmail...
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ε από μακριά και αγαπημένα(ή + μια warmogs και είσαι οκ)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια ,εχω kassadin με αυτο το build sorceres-roa-rabadons -hourglassvoid staff-deathfire grasp και εχω τρομακτικο προβλημα να σκοτωσω οποιοδηποτε με warmgogs και force of nature.Τι θα μπορουσα να παρω για να μπορω να κανω καποιο καλο damage εναντιον ενως semi tank.Τα carry τα σκοτωνω σε 1 combo,το θεμα ειναι τι γιενται με τους αλλους.
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 1) Ο Kassadin δεν είναι σχεδιασμένος να σκοτώνει με ένα combo. Ειδικά αυτούς με το Warmogs+Force of Nature Δέξου το.
Zahariel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Η φτιαξε bloodrazor και κατι tanky. Like a bauss! H απλα κανε τη δουλεια σου (σκοτωσε τα squishies) και ασε το carry σου να τους σκοτωσει ενω εσυ κανεις cc. Αγαπουλη, γυρισες επιτελους;
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Η φτιαξε bloodrazor και κατι tanky. Like a bauss! H απλα κανε τη δουλεια σου (σκοτωσε τα squishies) και ασε το carry σου να τους σκοτωσει ενω εσυ κανεις cc. Αγαπουλη, γυρισες επιτελους; Βραδάκι. Χμ, πλάκα πλάκα αν δεν έπαιρνε το Deathfire και έπαιρνε κανένα bloodrazor Μπορεί να ήταν και καλύτερα . Λέμε τώρα.
Zahariel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγω θα προτιμουσα archangel αντι για το hourglass. Σου δινει περισσοτερο sustain dmg. Mην τη πινεις με το razor! Mια βλακεια ειπα!
p_under Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Θάνατος στον Nasus και στον pre-nerfed Graves. Έχουν μάθει όλοι με Nasus ένα build να'ουμε και μας βιάζουν επειδή είναι op. Trinity-atmogs-frozen heart-guardians-force-mercury treads και άντε γεια. ΣΤΑ ΤΡΕΝΑΑΑ!!!! κ εγω παιζω το λυκακο solo top . αλλα δεν ειναι το IMBA κατα την γνωμη μου αυtο τον καιρο ! Ο Κυριος TALON μαμει κ δερνει solo.. μολις φορεσει brutalizer ειναι λες κ φορεσε BIG FUCKING SHORD.. επισης σχετικα με το solo top , επειδη εχω εναν friend που το εχει σπουδασει το θεμα , πολυ καλο θεωρω τον WarWick , ειναι απο τους αγαπημενους μου solιστες.
Radiatedsoul Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εχω προβλημα Παιζω μονο dominion απο τοτε που βγηκε, και τωρα το αλλο το κλασσικο μου φαινεται πιο αργο απο την καθυστέρηση και πολυ χρονοβορο. εχει παθει κανεις αλλος το ιδιο?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Βραδάκι. Χμ, πλάκα πλάκα αν δεν έπαιρνε το Deathfire και έπαιρνε κανένα bloodrazor Μπορεί να ήταν και καλύτερα . Λέμε τώρα. Lich bane Λεει,εχω δει αρκετους να παιζουν με δαυτο.100% ability σε attack damage,σου δινει και εξτρα ability power και magic resist. Επισης ειχε ποσταρει εδω ενα παιδι ενα βιντεο με εναν που εδειχνε κατι αστεια μεσα απο ranked games[που feedaroyn ,επιλεγουν οιτ νανε παιχτες κτλ]Αν το εχει καποιος στειλτε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις