mpasketpro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Τα δινει επειδη νικησε σε διαγωνισμο βρε..:Ρ
d3monhunter Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια εγω που θελω να ξεκινησω το game, εχω την δυνατοτητα να παιξω με botakia για να μαθω ηρωες, items κτλπ?
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Χτες πουσου παιζα lee sin τους κυνηγαγα τους,εδερνα,αρχισαν να μου βρίζουν την μανα στα καλα καθούμενα,spammaran,trollaran και ειπαν ολοι θα με κανουν ban απο το αντιπαλο team. Tι να πεις και σε αυτη την περιπτωση; Τίποτα δεν λές και κάνεις report. Το πιο εύκολο πράγμα να δεις πoιος κάνει τι. Και ναι μπορείς άνετα να παίξεις με botakia μέχρι να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό
klainmaingr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Παιδεσ ,εναντιον 2 τανκ στην ιδια ομαδα με frozen heart και thornmail ,ενα range dps τι πρεπει να παρει για να μπροει να τους σκοτωσει?Last whisper σιγουρα μετα ομως τι?Bansheed και black cleaver? Σωστό positioning.. Ignore αν είναι δυνατόν και καθάρισμα τα squishies... Αν σου προκαλούν τόσο πρόβλημα τότε ένα στακαρισμένο bloodthirster και λίγο tenacity σώζουν ζωές στην προκειμένη. Απο κει και πέρα anti tank γενικά είναι οτιδήποτε κάνει %hp dmg όπως σωστά ανέφερε παραπάνω το madred's bloodrazor το οποιο μάλιστα κάνει και 4% ύπουλο magic dmg οπότε το thornmail πάει περίπατο. Πρίν απο αυτό βέβαια αν είναι draft mode μπορείς να φανταστείς απο τα picks και αντίστοιχα να πάρεις κάποιο ad με %hp ή true damage και να κάνεις πανηγύρι. Λέγε με kog maw, vayne ή corki ας πούμε.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Στον jax αν παρεις 2 rageblade και ενα phantom δεν θα κανεις δουλεια?Απλα το σκεφτηκα.Το phantom θα σε βοηθησει ωστε ανα φτασεις τα max απο τα rageblade,σωστα?Τωρα αυτα αν μαξαριστους[αποτι ξερω ειναι μεχρι 8 αν βαλεις 2 και παλι 8 ειναι]δεν θα εχουν διπλο damage ομως?Δηλαδη στα 8 το εαν πχ δινει +40 dammage παραπανω,και το αλλο αλλα τοσα δεν θα δινει?Δηλαδη πολυ γρηγορα δεν θα εχεις +80 και θα βαρας σαν διαολος?
nrkmaiden Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Στον jax αν παρεις 2 rageblade και ενα phantom δεν θα κανεις δουλεια?Απλα το σκεφτηκα.Το phantom θα σε βοηθησει ωστε ανα φτασεις τα max απο τα rageblade,σωστα?Τωρα αυτα αν μαξαριστους[αποτι ξερω ειναι μεχρι 8 αν βαλεις 2 και παλι 8 ειναι]δεν θα εχουν διπλο damage ομως?Δηλαδη στα 8 το εαν πχ δινει +40 dammage παραπανω,και το αλλο αλλα τοσα δεν θα δινει?Δηλαδη πολυ γρηγορα δεν θα εχεις +80 και θα βαρας σαν διαολος? στακαρουν ομως????
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ναι αλλά ποιο πολύ νόημα έχει να πάρεις ένα άλλο όπλο και όχι 2χrageblade αφού το passive είναι ο,τι είναι αν είναι για το damage πάρε ένα B.F. sword π.χ. κρίμα είναι να πάνε στράφι τα λεφτά ή τα passive.
nrkmaiden Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 το Passive ειανι On cast or hit, you gain +6 ability power and +4% attack speed for 5 seconds (maximum 8 stacks). δε ξερω αν εχεις 2 θα παρεις 12 απ και 8 ασ ή θα μεινεις στο 6απ και 4 ασ
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Όχι είναι UNIQUE δηλαδή σου τα δίνει μόνο μία φορά αν το έχεις χ2 ναι μεν γεμίζει ποιο γρήγορα τα stack αλλά σιγά το πράμα,τσάμπα λεφτά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Όχι είναι UNIQUE δηλαδή σου τα δίνει μόνο μία φορά αν το έχεις χ2 ναι μεν γεμίζει ποιο γρήγορα τα stack αλλά σιγά το πράμα,τσάμπα λεφτά. AAA,>δηλαδη δεν διαπλασιαζετε το damage,Μ@λακια τοτε..Thanks
bonge Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παιδες παιζει κανενας στον West; ελα στο east να μας βρεις! xD
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παιζει κανεις kassadin?Η πρωτη του στα 5 lcl εχει couldown 8.30 ,αμα παρω το μπλε buff ,πεφτει στα 5.30.Μιλαμε για μεγαλη διαφορα.Ερωτηση .Αμα βαλω τα μπλε runees μου cdr[τα focus]και παρω και το μπλε μπαφ ,ποσο θα παω[cdr η q μου?]
Προτεινόμενες αναρτήσεις